- Konu Sahibi prettywitch
-
gerçekten düzemece olabilir mi? evet,biraz önceki yorumumda da söyledim "öğretmen" diye geçiyor hep,amaç ne onu bende anlamadım ama rahatsız oluyorum..her öğretmen deyişelerinde sanki kızı ben kaçırmışım gibi suçlanıyorum...adamın adı erhan gibi bişey galiba.
gerçekten düzemece olabilir mi? evet,biraz önceki yorumumda da söyledim "öğretmen" diye geçiyor hep,amaç ne onu bende anlamadım ama rahatsız oluyorum..her öğretmen deyişelerinde sanki kızı ben kaçırmışım gibi suçlanıyorum...adamın adı erhan gibi bişey galiba.
Adını özellikle verdirmiyor, yasal bilmem ne deyip susturuyor.
Program çok yapmacık geliyor bana.
Serap Ezgü ha bire bağırıyor, sanırsın az sonra özel timler operasyon yapıp kızı ortaya çıkartacaklar.
Ama bir şey yok.
Bir de her bağlananın söylediklerinde "aaaa, neee" gibi abartılı tepkiler verip ortalığı gaza getirmeye çalışmıyor mu, epey komik oluyor.
Bu iş hiçbir şekilde bize yansıtıldığı gibi değil, eminim.
Arkadaşlar neden öğretmenlik mesleğini kötülemeye çalışsınlar ki. Bence günümüzde -hep söylenen-öğretmenliğin bu kadar değersizleştirilmesinin en büyük sebebi yine öğretmenlerdir.
Benim çalıştığım yerlerde gözlemlediğim bu.
Ayrıca öğretmenler çok daha dikkatli davranmalı,hal ve tavırları ile örnek olmalılar. Çünkü bizim işimiz çocuklarla. En ufak hatalarda geri dönüşü olmuyor.
Programda öğretmen diye vurgulanması beni hiç rahatsız etmiyor. Sonuçta her öğretmen sırf öğretmen olduğu için saygıyı haketmiyor. Sonuçta bu tür olaylara göz yuman yöneticiler vs. dahi oluyor. Umarım bu program ders olur, bu tür sapık ruhlu kişiler ayaklarını denk alırlar.
Ayrıca öğretmen diye vurgulanması bence şundandır: İnsanlar küçücük çocuklarını emanet ediyorlar hergün saatlerce. O yüzden daha da trajik ve dikkat çekici oluyor. Bu tür kişiler umarım ayıklanır bir an önce öğretmenlik camiasından.
direk öğretmen yerine adı ile birlikte vurgulanabilir mesleği bence..ahmet,mehmet öğretmen vb.. gibi..ben rahatsız oluyorum,oradaki vurgu sanki özellikle yapılıyor gibi geliyor.belkide benimkisi aşırı hassasiyettir bilemiyorum.
Adını özellikle verdirmiyor, yasal bilmem ne deyip susturuyor.
Program çok yapmacık geliyor bana.
Serap Ezgü ha bire bağırıyor, sanırsın az sonra özel timler operasyon yapıp kızı ortaya çıkartacaklar.
Ama bir şey yok.
Bir de her bağlananın söylediklerinde "aaaa, neee" gibi abartılı tepkiler verip ortalığı gaza getirmeye çalışmıyor mu, epey komik oluyor.
Bu iş hiçbir şekilde bize yansıtıldığı gibi değil, eminim.
kiz simdi 14 yasinda ama 13 yasinda baslamis , ogretmen evli cocuguda var , abisi yengesi doktorlar , en yakin arkadasinin babasi belediye baskanyimis , muhtarlarla felan istemeye gitmisler , para teklif etilmis vs ayni aile diger abi 40 yasi civarinda 18 yasinda kizi kuma olarak aliyor ailesinede bizde calissin diye getiriyor vs... adamlar ailece sapiklar ...
Okumakla adam olunmadığını hep birlikte görüyoruz böyle konularda, önemli olan kişilik ve karakter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?