• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar nasıl bu kadar duyarsız olabilir?

:53: gerçekten düzemece olabilir mi? evet,biraz önceki yorumumda da söyledim "öğretmen" diye geçiyor hep,amaç ne onu bende anlamadım ama rahatsız oluyorum..her öğretmen deyişelerinde sanki kızı ben kaçırmışım gibi suçlanıyorum...adamın adı erhan gibi bişey galiba.

Vallahi yazmadım ama ben de olayın düzmece oldugunu düşünüyorum!!!

Çünkü ne düzmece olaylar gördük, bu da belki de öyledir.
Kimbilir?

Bu kadar uzaması gerçekten çok üzücü.
ÖĞRETMEN kelimesinin kullanılması özellikle sürekli olması beni de çok rahatsız ediyor. Belkide dediğiniz gibi toplum içindeki saygınlığımızı yoketmeye çalışıyorlar...

:53: gerçekten düzemece olabilir mi? evet,biraz önceki yorumumda da söyledim "öğretmen" diye geçiyor hep,amaç ne onu bende anlamadım ama rahatsız oluyorum..her öğretmen deyişelerinde sanki kızı ben kaçırmışım gibi suçlanıyorum...adamın adı erhan gibi bişey galiba.

Adını özellikle verdirmiyor, yasal bilmem ne deyip susturuyor.
Program çok yapmacık geliyor bana.
Serap Ezgü ha bire bağırıyor, sanırsın az sonra özel timler operasyon yapıp kızı ortaya çıkartacaklar.
Ama bir şey yok.
Bir de her bağlananın söylediklerinde "aaaa, neee" gibi abartılı tepkiler verip ortalığı gaza getirmeye çalışmıyor mu, epey komik oluyor.
Bu iş hiçbir şekilde bize yansıtıldığı gibi değil, eminim.

Serap Ezgü ha bire bağırıyor, sanırsın az sonra özel timler operasyon yapıp kızı ortaya çıkartacaklar.
Ama bir şey yok.
Bir de her bağlananın söylediklerinde "aaaa, neee" gibi abartılı tepkiler verip ortalığı gaza getirmeye çalışmıyor mu, epey komik oluyor.

Öyle yapması gerekiyor, onca parayı boşa mı alıyor :)))))))

Bence de altında çok başka şeyler var.

düzmece mi oyun mu bilemem ama her öğretmen geçtiğinde bende suçlanıyorum kendi kenime,psikopata bağladım galiba :)

Arkadaşlar neden öğretmenlik mesleğini kötülemeye çalışsınlar ki. Bence günümüzde -hep söylenen-öğretmenliğin bu kadar değersizleştirilmesinin en büyük sebebi yine öğretmenlerdir.
Benim çalıştığım yerlerde gözlemlediğim bu.
Ayrıca öğretmenler çok daha dikkatli davranmalı,hal ve tavırları ile örnek olmalılar. Çünkü bizim işimiz çocuklarla. En ufak hatalarda geri dönüşü olmuyor.
Programda öğretmen diye vurgulanması beni hiç rahatsız etmiyor. Sonuçta her öğretmen sırf öğretmen olduğu için saygıyı haketmiyor. Sonuçta bu tür olaylara göz yuman yöneticiler vs. dahi oluyor. Umarım bu program ders olur, bu tür sapık ruhlu kişiler ayaklarını denk alırlar.
Ayrıca öğretmen diye vurgulanması bence şundandır: İnsanlar küçücük çocuklarını emanet ediyorlar hergün saatlerce. O yüzden daha da trajik ve dikkat çekici oluyor. Bu tür kişiler umarım ayıklanır bir an önce öğretmenlik camiasından.

Serap Ezgü(şimdiki soyadı neyse işte) yıllar önce bir genci sapık ilan etmişti..çocuğun mahallede kimseye bakacak yüzü kalmayınca intihar edip ölmüştü... ölümümden Serap Ezgü sorumludur diye de mektup bırakmıştı..çabuk unutuyoruz işte..öğretmen dedikçe kadına ayrı sinir oluyorum..

Arkadaşlar neden öğretmenlik mesleğini kötülemeye çalışsınlar ki. Bence günümüzde -hep söylenen-öğretmenliğin bu kadar değersizleştirilmesinin en büyük sebebi yine öğretmenlerdir.
Benim çalıştığım yerlerde gözlemlediğim bu.
Ayrıca öğretmenler çok daha dikkatli davranmalı,hal ve tavırları ile örnek olmalılar. Çünkü bizim işimiz çocuklarla. En ufak hatalarda geri dönüşü olmuyor.
Programda öğretmen diye vurgulanması beni hiç rahatsız etmiyor. Sonuçta her öğretmen sırf öğretmen olduğu için saygıyı haketmiyor. Sonuçta bu tür olaylara göz yuman yöneticiler vs. dahi oluyor. Umarım bu program ders olur, bu tür sapık ruhlu kişiler ayaklarını denk alırlar.
Ayrıca öğretmen diye vurgulanması bence şundandır: İnsanlar küçücük çocuklarını emanet ediyorlar hergün saatlerce. O yüzden daha da trajik ve dikkat çekici oluyor. Bu tür kişiler umarım ayıklanır bir an önce öğretmenlik camiasından.

direk öğretmen yerine adı ile birlikte vurgulanabilir mesleği bence..ahmet,mehmet öğretmen vb.. gibi..ben rahatsız oluyorum,oradaki vurgu sanki özellikle yapılıyor gibi geliyor.belkide benimkisi aşırı hassasiyettir bilemiyorum.

bence diğer öğretmenler kendi şahsına alınmasın bu proğramda öğretmen diye zikredilmesini bir öğretmene yakıştırılamadığından olabilir..öğretmenlerin görevleri zor çocuklarımız öğretmenlerini örnek alarak büyüyor çoğuda layıkıyla taşıyor bu mesleği aralarındaki bazı kötüler diğer öğretmenlerin kişiliğini ve şahsını etkilemesin.bir öğretmen bu eylemi gercekleştirmiş olması bütününü kapsamamalı kapsamazda toplum olarak bu durum hepimizin ortak sorunu bir genç kız zor durumda ve hepimizin genç kızları olacak olanlar da var üzücü bir olay ailesi içinde genc kız içinde zor hayırlısıyla bulunmasını diliyorum.

ya kızlar ınanırmısınız ankaraya gelınlıgımı almaya gıttım heryerde bu aslıyı aradım.. acaba metroda bıryerde karsıma cıkarmı dıye..
bu olay cok acı.. o kızın aılesını dusundukce kahroluyorum..
ama serap ezgu bana samımı gelmıyor nedense...
programa kucuk bır cocuk evden kacmıs bulup getırmıstı..
kız cocugunun o programda arkası donuk oturması bıle bana gore cok yanlıs...
annesıne yazdıgımektupları falan okuması bana dogru gelmedı..
hatta programda bır psıkolog kalkıp gıttı bu kadarı yanlıs dıye..

aslı olayıda cok acıdır ama ınancımı kaybettım artık..
yanı duzmece oldugunu dusunuyorum istemeden..

direk öğretmen yerine adı ile birlikte vurgulanabilir mesleği bence..ahmet,mehmet öğretmen vb.. gibi..ben rahatsız oluyorum,oradaki vurgu sanki özellikle yapılıyor gibi geliyor.belkide benimkisi aşırı hassasiyettir bilemiyorum.

Bence alınma, her meslekte olabiliyor bu tür şahıslar.
Mesela bir doktor hastasına böyle ya da benzer şey yapsaydı "doktor, doktor " derlerdi.
Ve bütün doktorları öyle algılamazdık.

Ama bir şey yok.

Evet fazla itici.. Ben izlemiyorum o kadının programını, denk gelirse konunun gidişatını anlamak için 5-10 dk izliyorum, onun dışında kadına pek tahammül edemiyorum. Sinir bozucu bir şekilde öne çıkma tavrı var..

ya kızar bı dusunun ben pek dusunemıyorum su araar bızım yapabılecegımız hıcbırsey yokmu harbıden??
duzmece gıbı gelıyor artık bana ama ya degılse harbıden yapacak hıcbırsey yokmu

kiz simdi 14 yasinda ama 13 yasinda baslamis , ogretmen evli cocuguda var , abisi yengesi doktorlar , en yakin arkadasinin babasi belediye baskanyimis , muhtarlarla felan istemeye gitmisler , para teklif etilmis vs ayni aile diger abi 40 yasi civarinda 18 yasinda kizi kuma olarak aliyor ailesinede bizde calissin diye getiriyor vs... adamlar ailece sapiklar ...

kiz simdi 14 yasinda ama 13 yasinda baslamis , ogretmen evli cocuguda var , abisi yengesi doktorlar , en yakin arkadasinin babasi belediye baskanyimis , muhtarlarla felan istemeye gitmisler , para teklif etilmis vs ayni aile diger abi 40 yasi civarinda 18 yasinda kizi kuma olarak aliyor ailesinede bizde calissin diye getiriyor vs... adamlar ailece sapiklar ...

Ben o adamin kardesi olsam polise kendi ellerimle verirdim. Ister beni kardeslikten def etsin isterse ne ederse etsin. Pedofili ben kardesten saymam. O ailede yuhhhhhhhhhhhhhhh demekten alamiyorum. En yakinim bile yapsa 18 yasinin altinda birisi ile birlikte olsa polis kapasina dayatirim. Onlara yataklik yapanlari polis niye iceri almiyor. Atin adamin annesini babasini yengesi abisini polislige bakalim nasil ortaya tipis tipis cikiyor ya da akrabalari ötüyor....

siz kendi değer yargılarınıza göre düşünüyorsunuz da
15 yaşında çocukların evlendirildiği
parası olanın metres olmayanın imam nikahlı eş adı altında bilmem kaç kişiyle kırıştırdığı
kızlar okumasın ergenliğe girer girmez evlendirilsin 3 artık 5 çocuk doğurup açlıktan nefesleri kokarken makarna kömür karşılığı seçmen yetiştirsin diye politikalar uygunlanan bir memlekette herkes öyle düşünmüyor maalesef

neden bulunmuyorlar çünkü onlara sahip çıkanlar var
eminim kendi çevrelerinde çok rahatlar
nasıl kaçanlar ailelerince çevrelerinde saklanıyor sahip çıkılıyorsa onlar da öyle çevrelerinde kollanıyor
çünkü o çevre 14 yaşındaki bir çocuğun evlenebileceğine inanıyor bunda bir mahzur sorun görmüyor
hala ama hala okumuyorsa evlendiricem bu çocuğu diyen anne babalar var
eğitim sadece okumak olarak değerlendiriliyor
dersleri iyi değilse evlendirilecek neden diyorum evde napıcak koca mı arayacak diyorlar
kadınlar sadece ya okuyup para kazanacak varlıklar
ya da evlenip çocuk büyütecek varlıklar olarak görülüyor
okumayacaksa da evde oturacak hobileri zevkleri olan
başka şeyler yapacak bireyler olarak görülmüyorlar

Back