- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
aynen bende 5-10 dakika izlerim.. Gördüm 2-3 gun önce bende baya üzüldüm.. çok yazık oluyor ismi belli cismi belli ama hangi cehenneme götürdüyse kızcagazı bulunamıyolarlar..Türkiye sınırları içerisindeler, isimleri, cisimleri, akrabaları biliniyor ama nasıl yakalanamıyorlar anlamıyorum ben yaa.. Arada denk gelirsem 5-10 dk izliyorum programı da anne babanın halini gördükçe içim parçalanıyor, yazık...
Olayi meslek gruplari olarak algilamayalim. Malesef her iste ve meslekte oldugu gibi böyle yüz karasi mahlukatlarda var. Kac yasinda adam 14 yasinda bir kizla ne isi var. Resmen pedofiller ya. Yurt disinda 8 yasinda bir kiz cocugu kacirilmisti kiz 9 yil sonra bulundu. Adam evinin altinda kiza hücre yapmis. 9 yil sonunda kiz bu hücreden kacti adam da kendini trenin önüne atmisti. Malesef bu yastaki cocuklar kolay bir sekilde beyinleri yikaniyor. 14 yasindaki kizda asik olup ögretmenine takilmis. Etrafta s......siz cok. Bunun egitimle alakasi yok milletimiz nasil izin veriyor o adamin annesi babasi kardesi niye karsi cikmiyorlar. Anlamiyorum...
evet doğru söylüyorsunuz olayın meslek gurubuyla alakası yok ama o ş..siz öğretmenin bir adı var ama programda sadece öğretmen diye geçiyor ve ben her duyduğumda utanıyorum! hatta bugün okulda arkadaşlarla da konuştuk,hepimiz aynı duygular içerisindeymişiz..umarım kızcağız ailesine kavuşur ama o adam ne ceza alır bilemiyorum..1-2 yıl yatar sonra çıkar yine kandırır birilerini.
Evet aynı programdan ben de çok rahatsızım.
Sürekli ögretmen ögretmen deniyor.
Adamın şahsı yok mu arkadaş?
İsmini söylesene vallahi cinlerim tepeme çıkıyor
Olaya gelirsek evet ne olursa olsun adam suçlu, ergenliğinin baharında kimbilir neler diyerek kandırdı kızı
Bir olayda ben anlatmak istiyorum.
Yaklaşık bir kaç ay önce Ispartay'dı sanırım, belki duyanlarınız da olmuştur,
bir ögretmen yine bir ögrencisine tecavüz ediyor ve adamın eşi, ihbar ediyor.
Şikayetinde dediği şey şu.
Ben de ögrencisiydim, bana da tecavüz etti, evlenmek zorunda kaldım, ihbar ediyorum ki başka canlar yanmasın demişti.
Çok etkilenmiştim.
Olay gerçekse kesinlikle kabul edilemez.
Haberim yoktu, geçen hafta denk geldim.
Ancak alt yazıda sürekli "öğretmen" kelimesinin kullanılması beni çok rahatsız etti.
Hatta bağlananlardan birisi bu konuda rahatsızlığını dile getirince Serap abladan azarı yedi.
Verilen alt metin ciddi.
Pedofili bir hastalıktır, mesleği olmaz.
Şayet yasal kısıtlama varsa adamın cam gibi resmini nasıl kullanıyorlar?
Resmini kullanıyorsan adını da verebilirsin.
Orada korunması gereken çocuk ama maşallah adı sanı, geçirdiği rahatsızlık, yedi sülalesi açıklandı.
Ben açıkçası düzmece olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?