- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
Arkadaşlar son günlerde bir çok kişinin olduğuu gibi son derece şaşkın ve bir o kadarda kızgın olduğum güncel bir konuyu bir derdim var bölümüne açmak istedimm.
Tv de Gazetelerde 14 yaşında ki bir kız çocuğunun öğretmeni tarafıından istiismar edilip 2 defa kaçırılmış olması inanın beni derinden üzdü.Bende öğretmenim..Ve şuna şaşıyorumm okulunuzda pedofilii sorunu olan bir öğretmen i hiç mi fark etmez diğer öğretmen arkadaşlar.Böyle şeyler illakii duyulur okullarda bir ööğretmen öğrencisine ilgi gösterse vs. bir şekilde diğer öğretmenlerin kulağına ggider.Ve diğer öğretmenler nasıll öğrencilerini koruyamaz nasıl sessiz kalırlarr inanın anlayamıyorumm![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Ruh hastası bir sapığın 14 yaşında bir kız çocuğuna neler yaşatmış olabileceğini düşünmek bile istemiyorumm.O kız bu yaraları nasıl kapatacakk
Mesela fac.. adlı sosyal ağda sayfalar açılmış yorumları okudum ve bir kesim şu şekilde düşünüyor kız istemese zorla tutamaz vs. kızda istiyor demek ki tarzında cümleler kurulmuşş.14 yaşındakii bir çocuk istese ne olur istemese ne olur.Kandırılmaya müsait , daha çocuk ya ötesi var mı ?
Anlayamadığım bir başka olay 70 gündür kayıp ve nasılll bulunamıyor hiç kimse görmüyor muu? İnsanlar bu kadar duyarsız mı?? Sanırım insanların gözü korkutuluyormuş güçlüü tanıdıkları var vs. diye susturuluyormuş o çevredekiler..Yahuuu kimden korkuyorsunuz , kim suçlu bir insanı ihbar ettiğiniz için sizi hapse atabilir vs. akla mantığa sığıyor mu hiç? Aslı'nın kaçırıldığı bölgede yaşamıyorum fakat orada yaşayan vatandaşların bir nebzee duyarlıı olmasıı temennisiyle yazımı sonlandırmak istiyorum.Bu forumda da bu kızcağızı ve o ruh hastası insanı ( insan bile demek istemiyorum) gören azıcık vicdanı olan insan varsa lütfen durumu yetkililere bildirsin.,Hem kıza hem de kızın ailesine yazık günahh azıcık viccdanınız varsa duyarlı olunn.![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Tv de Gazetelerde 14 yaşında ki bir kız çocuğunun öğretmeni tarafıından istiismar edilip 2 defa kaçırılmış olması inanın beni derinden üzdü.Bende öğretmenim..Ve şuna şaşıyorumm okulunuzda pedofilii sorunu olan bir öğretmen i hiç mi fark etmez diğer öğretmen arkadaşlar.Böyle şeyler illakii duyulur okullarda bir ööğretmen öğrencisine ilgi gösterse vs. bir şekilde diğer öğretmenlerin kulağına ggider.Ve diğer öğretmenler nasıll öğrencilerini koruyamaz nasıl sessiz kalırlarr inanın anlayamıyorumm
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Ruh hastası bir sapığın 14 yaşında bir kız çocuğuna neler yaşatmış olabileceğini düşünmek bile istemiyorumm.O kız bu yaraları nasıl kapatacakk
Anlayamadığım bir başka olay 70 gündür kayıp ve nasılll bulunamıyor hiç kimse görmüyor muu? İnsanlar bu kadar duyarsız mı?? Sanırım insanların gözü korkutuluyormuş güçlüü tanıdıkları var vs. diye susturuluyormuş o çevredekiler..Yahuuu kimden korkuyorsunuz , kim suçlu bir insanı ihbar ettiğiniz için sizi hapse atabilir vs. akla mantığa sığıyor mu hiç? Aslı'nın kaçırıldığı bölgede yaşamıyorum fakat orada yaşayan vatandaşların bir nebzee duyarlıı olmasıı temennisiyle yazımı sonlandırmak istiyorum.Bu forumda da bu kızcağızı ve o ruh hastası insanı ( insan bile demek istemiyorum) gören azıcık vicdanı olan insan varsa lütfen durumu yetkililere bildirsin.,Hem kıza hem de kızın ailesine yazık günahh azıcık viccdanınız varsa duyarlı olunn.