• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar nasıl bu kadar duyarsız olabilir?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
Arkadaşlar son günlerde bir çok kişinin olduğuu gibi son derece şaşkın ve bir o kadarda kızgın olduğum güncel bir konuyu bir derdim var bölümüne açmak istedimm.

Tv de Gazetelerde 14 yaşında ki bir kız çocuğunun öğretmeni tarafıından istiismar edilip 2 defa kaçırılmış olması inanın beni derinden üzdü.Bende öğretmenim..Ve şuna şaşıyorumm okulunuzda pedofilii sorunu olan bir öğretmen i hiç mi fark etmez diğer öğretmen arkadaşlar.Böyle şeyler illakii duyulur okullarda bir ööğretmen öğrencisine ilgi gösterse vs. bir şekilde diğer öğretmenlerin kulağına ggider.Ve diğer öğretmenler nasıll öğrencilerini koruyamaz nasıl sessiz kalırlarr inanın anlayamıyorumm :50:

Ruh hastası bir sapığın 14 yaşında bir kız çocuğuna neler yaşatmış olabileceğini düşünmek bile istemiyorumm.O kız bu yaraları nasıl kapatacakk:50: Mesela fac.. adlı sosyal ağda sayfalar açılmış yorumları okudum ve bir kesim şu şekilde düşünüyor kız istemese zorla tutamaz vs. kızda istiyor demek ki tarzında cümleler kurulmuşş.14 yaşındakii bir çocuk istese ne olur istemese ne olur.Kandırılmaya müsait , daha çocuk ya ötesi var mı ?

Anlayamadığım bir başka olay 70 gündür kayıp ve nasılll bulunamıyor hiç kimse görmüyor muu? İnsanlar bu kadar duyarsız mı?? Sanırım insanların gözü korkutuluyormuş güçlüü tanıdıkları var vs. diye susturuluyormuş o çevredekiler..Yahuuu kimden korkuyorsunuz , kim suçlu bir insanı ihbar ettiğiniz için sizi hapse atabilir vs. akla mantığa sığıyor mu hiç? Aslı'nın kaçırıldığı bölgede yaşamıyorum fakat orada yaşayan vatandaşların bir nebzee duyarlıı olmasıı temennisiyle yazımı sonlandırmak istiyorum.Bu forumda da bu kızcağızı ve o ruh hastası insanı ( insan bile demek istemiyorum) gören azıcık vicdanı olan insan varsa lütfen durumu yetkililere bildirsin.,Hem kıza hem de kızın ailesine yazık günahh azıcık viccdanınız varsa duyarlı olunn.:50:

bende bu konuya acaip snir oluorum yaa.. hatta bgn topiklere baktım bu konu acılmısmı dıye..
72 gundur kayıp aslı :( nasıl bir toplum bu diye isyan edıyorum artık.. insanlar nasıl böyle duyarsız olablıyorlar.. herkes kendı başına dert acılmasın diye elini ayağını cekıp bulaşmamayı tercıh edıyorlar. bugun arkdsmla Yeniden Başlayalım programını ızlerken resmen sinir krızi gecırdık.. Mesut temızkan denen o ögretmene agzıma gelenı saymak ıstıyorum :47::47::47: bide öğretmen olacak yaa.. örnek olacak.. hiç kalıbının adamı değil, soyadını bıle taşıyamamış.. Temizkan mışş... bumu kanı temiz ögretmen !!! YAZIK..

Türkiye sınırları içerisindeler, isimleri, cisimleri, akrabaları biliniyor ama nasıl yakalanamıyorlar anlamıyorum ben yaa.. Arada denk gelirsem 5-10 dk izliyorum programı da anne babanın halini gördükçe içim parçalanıyor, yazık... :50:

Evet arkadaşım çok haklısın, öyle bir insanla aynı meslekte olduğum için utanıyorum.
Bugün arkadaşlarla bunun konusu açıldı. Arkadaş dedi ki:" Hep öğretmen diye geçiyor adı. Öğretmenler halkın gözünde küçük düşürülüyor. Haksızlık vs.."
Ben de çok kızdım. Hiç bir öğretmene öğretmen olduğu için saygı duymam insan olduğu için saygı duyarım.
Böyle öğretmenler az değil. Taciz vs. Allah bildiği gibi yapsın onları. Küçücük çocuklardan ne istiyorlar.
Ama suç yönetmeliklerde, böyle ş........... hemen işten atılmalı. eN AĞIR CEZALAR VERİLMELİ.
Ama devlet ne yapıyor adeta onları ödüllendirip yer değiştirtiyor.
Bence öğretmenlere belli aralıklarla psikolojik bazı testler uygulanmalı.
Devlete kapağı atan ohh ne rahat. 11 YIILIK ÖĞRETMENİM NE ÖĞRETMENLER GÖRDÜM O VASFI HAKETMEYEN.
Yazık diyorum bu konuda duyarsız davranan herkese.

şu da ayrı bir konuu o öğretmenin ailesiinde doktor biri var sanırım abisi doktor insan kardeşinin rahatsızlığını bilmez mi? üstelik doktorsun nasıll saklarsınn böyle bir durumda kardeşinii .:47: çevrelerinde görüp susan insanlarda azıcık kendi kız çocuklarına bakıp düşünsünler.. Kendi başlarınada gelebilirdi aynı şey sonuçta o çevreyi böyle bir ruh hastası insanla paylaşıyorlar.Nasıl sessiz kalıyorlar anlamıyorumm:50: anlamak istemiyorum sessiz kalmalarını :50:

$601052_209033069218727_2005321683_n.jpg

lütfen duyarlı olalım arkadaşlar...

o programda her "öğretmen" yazısını gördüğümde gerçekten içimi bir utanç kaplıyor,böyle sapık bir meslektaşım oluğunu tvlerde boy boy görmek beni çok üzüyor..70 gün olmuş ama kız hala bulunamadı sanırım.bence bulunamayacak da zaten.belli ki üst makamlardan dayıları,amcaları var ve korunuyorlar bir şekilde.14 yaşındaki bir kızın kendi rızası olsa ne olur? daha çocuk hatta daha da kötüsü ergenliğin ortasında bocalayan bir kızcağız.öğretmenine aşık olmuş,çok normal bu.ama o öğretmen olacak adam nasıl öğrencisine bunu yapar pes! bunun normal olduğunu,kızın hak ettiğini düşünen beyinlerede birşey diyemiyorum! düşünme alanları farklı demek ki.

Türkiye sınırları içerisindeler, isimleri, cisimleri, akrabaları biliniyor ama nasıl yakalanamıyorlar anlamıyorum ben yaa.. Arada denk gelirsem 5-10 dk izliyorum programı da anne babanın halini gördükçe içim parçalanıyor, yazık... :50:
aynen bende 5-10 dakika izlerim.. Gördüm 2-3 gun önce bende baya üzüldüm.. çok yazık oluyor ismi belli cismi belli ama hangi cehenneme götürdüyse kızcagazı bulunamıyolarlar..:47:

Olayi meslek gruplari olarak algilamayalim. Malesef her iste ve meslekte oldugu gibi böyle yüz karasi mahlukatlarda var. Kac yasinda adam 14 yasinda bir kizla ne isi var. Resmen pedofiller ya. Yurt disinda 8 yasinda bir kiz cocugu kacirilmisti kiz 9 yil sonra bulundu. Adam evinin altinda kiza hücre yapmis. 9 yil sonunda kiz bu hücreden kacti adam da kendini trenin önüne atmisti. Malesef bu yastaki cocuklar kolay bir sekilde beyinleri yikaniyor. 14 yasindaki kizda asik olup ögretmenine takilmis. Etrafta s......siz cok. Bunun egitimle alakasi yok milletimiz nasil izin veriyor o adamin annesi babasi kardesi niye karsi cikmiyorlar. Anlamiyorum...

Olayi meslek gruplari olarak algilamayalim. Malesef her iste ve meslekte oldugu gibi böyle yüz karasi mahlukatlarda var. Kac yasinda adam 14 yasinda bir kizla ne isi var. Resmen pedofiller ya. Yurt disinda 8 yasinda bir kiz cocugu kacirilmisti kiz 9 yil sonra bulundu. Adam evinin altinda kiza hücre yapmis. 9 yil sonunda kiz bu hücreden kacti adam da kendini trenin önüne atmisti. Malesef bu yastaki cocuklar kolay bir sekilde beyinleri yikaniyor. 14 yasindaki kizda asik olup ögretmenine takilmis. Etrafta s......siz cok. Bunun egitimle alakasi yok milletimiz nasil izin veriyor o adamin annesi babasi kardesi niye karsi cikmiyorlar. Anlamiyorum...

evet doğru söylüyorsunuz olayın meslek gurubuyla alakası yok ama o ş..siz öğretmenin bir adı var ama programda sadece öğretmen diye geçiyor ve ben her duyduğumda utanıyorum! hatta bugün okulda arkadaşlarla da konuştuk,hepimiz aynı duygular içerisindeymişiz..umarım kızcağız ailesine kavuşur ama o adam ne ceza alır bilemiyorum..1-2 yıl yatar sonra çıkar yine kandırır birilerini.

Bun altindan ne cik cak bakalim.
Ben de bu rezil adamla meslektas olmktn utaniyorum..herseyi belli adi soyadi memelekei tcsii..herseyi belli ama bulunamiyor..hele o gelen ihbar telefonlari "grduk ikisi beyaz aranadaydii""hay mal o zmn arasana polsii..bagir cagir etrafina insan topla bi guzel sopayi yesin ogretmen bozuntusu ..grsun ozmn asliyi masliyii:41:Ayippp ve koskoca bi yazikk..cocuklarimizii kimlere emanet ediyoruzzz:19:

evet doğru söylüyorsunuz olayın meslek gurubuyla alakası yok ama o ş..siz öğretmenin bir adı var ama programda sadece öğretmen diye geçiyor ve ben her duyduğumda utanıyorum! hatta bugün okulda arkadaşlarla da konuştuk,hepimiz aynı duygular içerisindeymişiz..umarım kızcağız ailesine kavuşur ama o adam ne ceza alır bilemiyorum..1-2 yıl yatar sonra çıkar yine kandırır birilerini.

Evet aynı programdan ben de çok rahatsızım.
Sürekli ögretmen ögretmen deniyor.

Adamın şahsı yok mu arkadaş?
İsmini söylesene vallahi cinlerim tepeme çıkıyor :47:

Olaya gelirsek evet ne olursa olsun adam suçlu, ergenliğinin baharında kimbilir neler diyerek kandırdı kızı :(

Bir olayda ben anlatmak istiyorum.
Yaklaşık bir kaç ay önce Ispartay'dı sanırım, belki duyanlarınız da olmuştur,
bir ögretmen yine bir ögrencisine tecavüz ediyor ve adamın eşi, ihbar ediyor.
Şikayetinde dediği şey şu.
Ben de ögrencisiydim, bana da tecavüz etti, evlenmek zorunda kaldım, ihbar ediyorum ki başka canlar yanmasın demişti.

Çok etkilenmiştim. :(

Son düzenleme:
Evet aynı programdan ben de çok rahatsızım.
Sürekli ögretmen ögretmen deniyor.

Adamın şahsı yok mu arkadaş?
İsmini söylesene vallahi cinlerim tepeme çıkıyor :47:

Olaya gelirsek evet ne olursa olsun adam suçlu, ergenliğinin baharında kimbilir neler diyerek kandırdı kızı :(

Bir olayda ben anlatmak istiyorum.
Yaklaşık bir kaç ay önce Ispartay'dı sanırım, belki duyanlarınız da olmuştur,
bir ögretmen yine bir ögrencisine tecavüz ediyor ve adamın eşi, ihbar ediyor.
Şikayetinde dediği şey şu.
Ben de ögrencisiydim, bana da tecavüz etti, evlenmek zorunda kaldım, ihbar ediyorum ki başka canlar yanmasın demişti.

Çok etkilenmiştim. :(

bilmiyordum bu olayıı :50: ne iğrenç insanlar var yaa :47: ve bu iğrenç insanların bir kısmı kamu personelii :47: öğretmen , polis vs. demek ki insanların sadece sınavlardan yeterli puanları alabilmesii yeterlii değil. kişilik testi falan yapılmalıı.Öğretmenlerin davranışları kontrol edilmelii sadece öğretmenlerin değil diğer komu personellerinin de.. Artık korkuyorum insanlardann çünküü dünyanın çivisi çıktı resmen.HErgün haberlerdeki tecavüz olaylarını kız kaçırma olaylarını gördükçe inanınn bir KADIN olarak korkuyorumm.:50:

İnsan olabilmek için eğitim gerekli deseniz oda değil , eğitim almış kişilerde bu tür iğrençlikleri gerçekleştirebiliyor.Bence herşey ailede başlıyor , aileden alınan eğitim çok önemlii bakın mesela bu mesut denen mahluğun olayınnda adam kızı kaçırıyor ama ailesii anlaşma yapmaya çalışıyor bu pisliği saklıyorrr.:47: şimdi böyle bir aileden böyle bir pisliğin çıkması anormal mii :47:

çocuk,çocuk,çocuk,o küçücük çocuk....Allah ailesine sabır,güç ve kavuşma mutluluğu versin..gerçekten çok zor bir durum.bazı görgü şahitlerinin anlatımı insanın içini parçalıyor..kızın yorgun,halsiz,bitkin vaziyette olduğu ve sürekli ağladığı..Allah o yavrucağın yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sapık ruhlular yakalanır..inşallah tüm yardım ve yataklık yapanların hepsi en ağır şekilde cezalandırılsın..ah bir karşılaşsam kızın kolundan tutup sokak ortasında adamı işaret ederek sapık var diye avazım çıktığı kadar bağırırım...böyle sapık zihniyetli insanların,yardım ve yataklık yapanların alnına kocaman kalıcı dövmeyle sapık veya sapık yardımcısı yazılmalı..söylenecek çok şey var ama söylemek bir çözüme ulaştırmıyor maalesef.
:47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47:

aslında öğretmen olurken kişilik testi de yapılmalı hemde baya kapsamlı bir test..hatta her meslekte yapılmalı bu.

Yakındır bulunmaları inşallah.
Bugünki yayında Başbakanın da konuyu bizzat takip ettigini açıkladılar.
Ama o sapık öğretmenin yanina kalmayacak inşallah.
Parmaklılar ardında sürünsü oda yandaşlarıda.

Olay gerçekse kesinlikle kabul edilemez.
Haberim yoktu, geçen hafta denk geldim.
Ancak alt yazıda sürekli "öğretmen" kelimesinin kullanılması beni çok rahatsız etti.
Hatta bağlananlardan birisi bu konuda rahatsızlığını dile getirince Serap abladan azarı yedi.
Verilen alt metin ciddi.
Pedofili bir hastalıktır, mesleği olmaz.
Şayet yasal kısıtlama varsa adamın cam gibi resmini nasıl kullanıyorlar?
Resmini kullanıyorsan adını da verebilirsin.
Orada korunması gereken çocuk ama maşallah adı sanı, geçirdiği rahatsızlık, yedi sülalesi açıklandı.
Ben açıkçası düzmece olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Ben de öğretmenlik mesleğinin küçük düşürülmeye çalışıldığı kanaatindeyim..Programa yazdım bunu.... bence duyarlı olan herkes de yazmalı arkadaşlar..Türkiye'nin en ücra köşelerinde görev yaptım...bu tür haberleri duyduğu için kız çocuğunu okula göndermeyen veliler var bu ülkede..her programda bağırıyo o kadın "öğretmen" diye...bir sapığın mesleği neden ön plana çıkarılır ki..

Olay gerçekse kesinlikle kabul edilemez.
Haberim yoktu, geçen hafta denk geldim.
Ancak alt yazıda sürekli "öğretmen" kelimesinin kullanılması beni çok rahatsız etti.
Hatta bağlananlardan birisi bu konuda rahatsızlığını dile getirince Serap abladan azarı yedi.
Verilen alt metin ciddi.
Pedofili bir hastalıktır, mesleği olmaz.
Şayet yasal kısıtlama varsa adamın cam gibi resmini nasıl kullanıyorlar?
Resmini kullanıyorsan adını da verebilirsin.
Orada korunması gereken çocuk ama maşallah adı sanı, geçirdiği rahatsızlık, yedi sülalesi açıklandı.
Ben açıkçası düzmece olduğunu düşünüyorum

:53: gerçekten düzemece olabilir mi? evet,biraz önceki yorumumda da söyledim "öğretmen" diye geçiyor hep,amaç ne onu bende anlamadım ama rahatsız oluyorum..her öğretmen deyişelerinde sanki kızı ben kaçırmışım gibi suçlanıyorum...adamın adı erhan gibi bişey galiba.

Back