Anket Insanlar Kimi Kiskanir?

İNSANLAR KİMİ KISKANIR?sizce

• Ankete Katılan
    158
sevdıgını ama sanırım sıın ıcınde yıne bırazcık da guvensızlık var

Sevgilimi acayip kıskanırım gamyoncuiremsu

Hatta ona bazı şeyleri yasakladım :1closedeyes:

Yolda giderken hiçbir kadına bakmıcak ayrıca
Bayan şarkıcı dinlemesi ve bayan yazarın kitabını okuması yasak

Ben yanında yokken parfüm kullanamaz :jeyyar:

Açık kıyafetler giydirmem (bu saçma oldu) benneyaptımki

kesınlıkle katılmıorum.sevdıgın deger verdıgın onemsedıgın ıcın kıskanırsın.tam aksı oldugunda kıskanmak degıl bence umursanmaz bıle

fisfisfisbence güwenmediğini kıskanırr..ya da güwensizliğini kıskanma kalıbına sokar diyelimm

bende katiliyorum sana ornegin sorunca derler sevdigim icin alakasi yok guvenmedigin birini kiskanirsin daha dogrusu kiskanirmis gibi yapar herseyini kisitlarsin

ama ne konuda kıskanma aşk konusunda tabiki sevdiğini genel anlamda çekemediğini kıskanır bence

sevdiğini öncelikli olarak kıskanır tabii ama insanlar duruma göre herşeyi kıskanabilir bana göre:CüvCüv:çocuğunu , annesini ,babasını ,eşyasını ,bir başkasının mutluluğunu,kendinde olmayan herşeyi vs vs böyle uzar gider hepsini yaşamadım ama benmde kendimden yola çıkarak bildiklerim bunlar:CüvCüv:

Ben ulaşamadığımı kıskanırım.
Ben güzel bir kitap okurken yazarını kıskanırım.
Güzel bir konserde enstrüman çalanları kıskanırım

insan sevdiğini kıskanır, bir de sevmediğinin başarılı , zengin ,kariyer sahibi vb. şeylerden dolayı kendinden ileride olmasını kıskanır

hayatımda hiç kıskanç değilimdir..

ta ki SEVDİĞİMLE TANIŞANA DEK..

sevdiğimi aşırı kıskanırım..onun dışında hiçbirşeyi kıskanmam..

Sevdiğini..
Ulaşamadığını..
Çekemediğini..
Onun gibi olmak isteyip te olamadığını..

Kıskançlık gibi kötü bir huyum yoktur çok şükür...ben sadece eşimi kıskanırım oda doğal yanii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…