• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar, cok acımasız 😞

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
228
39
13
20
3 yıl oldu 3 yılık evliyim kaç aydır bebek istiyorum bir sorun da yok eşim de, ben de gidip pakıldık rahim filmi yumurtalıklarım hormon tahlili eşimin sperm tahlili herşeye bakıldı bir sorun yok artık çok üzülüyorum bebek konusu geçince insanlar, çok acımasız görümcemin, bebeği olmadan önce asla onun yanında konusunu, açmazdılar üzülmesin, diye ama şimdi hamile, ve sürekli yanımda konusunu, acıyolar, hani, hiç, düşünmüyorlar, üzülür, mü diye çok üzgünüm çok sonradan diyolar sen niye bizle hiç, konuşmuyosun, niye uzaksın 😞😞😞

3 yıl oldu 3 yılık evliyim kaç aydır bebek istiyorum bir sorun da yok eşim de, ben de gidip pakıldık rahim filmi yumurtalıklarım hormon tahlili eşimin sperm tahlili herşeye bakıldı bir sorun yok artık çok üzülüyorum bebek konusu geçince insanlar, çok acımasız görümcemin, bebeği olmadan önce asla onun yanında konusunu, açmazdılar üzülmesin, diye ama şimdi hamile, ve sürekli yanımda konusunu, acıyolar, hani, hiç, düşünmüyorlar, üzülür, mü diye çok üzgünüm çok sonradan diyolar sen niye bizle hiç, konuşmuyosun, niye uzaksın 😞😞😞
konuşmayın yani ayrıca daha çok yenisiniz biraz evliliğiniz tadını çıkarın böylesi bi dünya için çoçuk yapmak içinde on kere düşünmek gerekiyor
Gezin tozun yani elbet vakti vardır endişe etmeyin

Telaşları var tabii ki konuşacaklar ortada bebek var dünya etrafında dönmüyor

Hiçbir problem çıkmadığına göre kafanıza çok taktığınız için olmuyor biraz rahatlayın başka şeylere odaklanın görümcenizin mutluluğuyla mutlu olun kendinizi en rahat hissettiğiniz an inşallah kısmet olacaktır🌸

Seni cok iyi anliyorum bende 2 bucuk senedir evliyim bende bazi sorunlar var hic gebe kalamadim ve evet insanlar acımasız sürekli sormaları baskalarindan hamileymis ikinci çocuğuymuş vs bahsetmeleri beni cok üzüyor gercekten biz zaten üzülüyoruz ama ne yazık ki insanlar çok düşüncesiz 🥺

Hiçbir problem çıkmadığına göre kafanıza çok taktığınız için olmuyor biraz rahatlayın başka şeylere odaklanın görümcenizin mutluluğuyla mutlu olun kendinizi en rahat hissettiğiniz an inşallah kısmet olacaktır🌸
İnşallah

Back
X