- 21 Eylül 2012
- 191
- 46
- 338
- Konu Sahibi cauchemard
-
KatılıyorummmmInsanlar sizi sizin kendinizi incelediginiz kadar inceleyerek bakmıyorlar. Siz burnunuza dikkat ettiginiz için size kötü geliyor ama insanlar için o sadece bir burun.
Teşekkür ederim.Katılıyorummmm
Cok tesekur ederim cevaplariniz icin, incelemezseniz burnumdaki kusuru goruyormusunuz ??
[/QUOTTakıntı yaparmiydiniz boyle bir goruntuyle tekrar ameliyat olmayi dusunurmuydunuz ?Cok tesekur ederim cevaplariniz icin, incelemezseniz burnumdaki kusuru goruyormusunuz ??
Canlı görenler daha iyi yorum yapar ama fotoğrafta kıkırdağınızla ilgili bir sorun var gibi görünüyor doktorunuzla görüştünüz müCok tesekur ederim cevaplariniz icin, incelemezseniz burnumdaki kusuru goruyormusunuz ??
Malesef yuz yuze gorusemiyorum fransada yasiyorum ameliyat olali 6 ay oldu , temmuz ayinda gorusebilirim ancak , whatsapp gorusmesi yapiyoruz tekrar ameliyat olmaktanda korkuyorum daha kotu olabilirmi diye , evet kikirdakta sorun var asimetri cok belirgin ve bir bosluk var ucundaCanlı görenler daha iyi yorum yapar ama fotoğrafta kıkırdağınızla ilgili bir sorun var gibi görünüyor doktorunuzla görüştünüz mü
Temmuzda tam 1 yılınız dolmuş olacak o zaman sanırım bence temmuzda görüşmeyi ihmal etmeyin hem burnunuz iyice oturmuş olur belki ameliyatla değil ufak bir operasyonla halledilebilir. Ayda bir kere fotoğraf çekip kaydedin burnunuzu çok inceleyip de canınızı sıkmayın canlı görenler zaten farketmiyor diyorsunuz moralinizi bozmayın.Malesef yuz yuze gorusemiyorum fransada yasiyorum ameliyat olali 6 ay oldu , temmuz ayinda gorusebilirim ancak , whatsapp gorusmesi yapiyoruz tekrar ameliyat olmaktanda korkuyorum daha kotu olabilirmi diye , evet kikirdakta sorun var asimetri cok belirgin ve bir bosluk var ucunda
farketmediklerini soyluyorlar ama bence uzulmemem icin oyle soyluyorlar samimiyetiniz icin tesekur ederim . Kucuk operasyon nasil oluyor varmi tanidiklarinizdan olup geciren ? 2 yasinda kizim var ameliyat sureci inanilmaz zor gecti surekli bir korku burnuma dokuncak diye ilk 4 ay yuzumu yaklastirmadimTemmuzda tam 1 yılınız dolmuş olacak o zaman sanırım bence temmuzda görüşmeyi ihmal etmeyin hem burnunuz iyice oturmuş olur belki ameliyatla değil ufak bir operasyonla halledilebilir. Ayda bir kere fotoğraf çekip kaydedin burnunuzu çok inceleyip de canınızı sıkmayın canlı görenler zaten farketmiyor diyorsunuz moralinizi bozmayın.
Burun ucunda kikirdak bolgesinde bi kusur var ama tesekur ederim mutlu oldumBen bir kusur göremiyorum
Burun ucunda yamukluk var önden çok estetikli gibi değil ama göze batmıyor hangisi dört dörtlüğüz kiCok tesekur ederim cevaplariniz icin, incelemezseniz burnumdaki kusuru goruyormusunuz ??
Birinci yıl tamamlandıktan sonra yani burun artık son şeklini aldıktan sonra çok büyük bir sıkıntı yoksa doktorlar bu tarz kusurları klinik ortamda lokal anesteziyle halledebiliyorlar mesela benimde bir burun deliğim diğerine göre bi tık geniş bana küçültmeyi teklif etti ama ben sizinde dediğiniz gibi o zorlu süreci tekrar yaşamamak için kabul etmedim o yüzden dedim doktorunuzla görüştünüz mü diye benim arkadaşımın operasyonunun üzerinden 4 yıl geçmişti kolumellası sarkmıştı yine aynı doktoruna sadece o kısmı lokalle yaptırdı. Belki sizinki dolguyla filan bile halledilebilir moralinizi bozmayın.farketmediklerini soyluyorlar ama bence uzulmemem icin oyle soyluyorlar samimiyetiniz icin tesekur ederim . Kucuk operasyon nasil oluyor varmi tanidiklarinizdan olup geciren ? 2 yasinda kizim var ameliyat sureci inanilmaz zor gecti surekli bir korku burnuma dokuncak diye ilk 4 ay yuzumu yaklastirmadim
Yaa cok moral oldunuz tesekur ederimBirinci yıl tamamlandıktan sonra yani burun artık son şeklini aldıktan sonra çok büyük bir sıkıntı yoksa doktorlar bu tarz kusurları klinik ortamda lokal anesteziyle halledebiliyorlar mesela benimde bir burun deliğim diğerine göre bi tık geniş bana küçültmeyi teklif etti ama ben sizinde dediğiniz gibi o zorlu süreci tekrar yaşamamak için kabul etmedim o yüzden dedim doktorunuzla görüştünüz mü diye benim arkadaşımın operasyonunun üzerinden 4 yıl geçmişti kolumellası sarkmıştı yine aynı doktoruna sadece o kısmı lokalle yaptırdı. Belki sizinki dolguyla filan bile halledilebilir moralinizi bozmayın.
Ya tabiki her burunda bir asimetri olur da sanki burun ucum yarim kalmis gibi geliyor bana :Burun ucunda yamukluk var önden çok estetikli gibi değil ama göze batmıyor hangisi dört dörtlüğüz ki
Rica ederim ne demek yeter ki üzülmeyinYaa cok moral oldunuz tesekur ederimarkadasiniz memnun kaldi mi sonradan ? Operasyonu nasil gecti tampon sargi kullanildimi tekrar ? Kusura bakmayin cok soru soruyorum
Yok ya öyle durmuyor sende benim gibi çok inceliyorsun kendiniYa tabiki her burunda bir asimetri olur da sanki burun ucum yarim kalmis gibi geliyor bana :
Böyle dediğin için dikkatimi çektiCok tesekur ederim cevaplariniz icin, incelemezseniz burnumdaki kusuru goruyormusunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?