• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar aç

Kusura bakmazsanız ben direkt kendime acıyorum. Yarın öbür gün bir kısmınız vitrinde görüp beğendiğiniz çantayı alarak kendinizi mutlu ederken ben hala eğitimim için meteliğe kurşun atıyor olacağım.

İleride mesleğimi elime aldığımda bu durumumu unutup robotlaşmam umarım.

inşallah bugunlerini unutmazsın..ailenin durumu yokmu yada burs vericek bir yakın.
çoğu insan kendini saklıyo zorluğunu göstermiyo yada biz görmeyi bilemiyoruz..
inşallah sende rahat edersin en yakın zamanda...

evet o görüntüyü bende gördüm.ya yanlış anlaşılmasın ama çok zengin arab ülkeleri yada işadamları var.arablar sadece kendini zenginleştiriyor.bakmayın bizim ülkemiz gerçekten çok büyük yani bu yardım konularında çok profesyonel olarak çalışan yardım vakıfları var.küçümsenecek şeyler değil bunlar.o kadar fakir ülke varki sadece Türkiye'nin kalkabileceği bir iş değil.İslam devletlerinde bu birlik yok.Türkiye'den Somaliye o kadar çok yardım ve o bölgelere yatırım yapılıyorki bu sene bakıyorum televizyonlarda eski gibi yardım çağrıları yapılmıyor.gerçi bu senede Arakan'da(Burma) müslamanlar vahşet yaşıyorlardı.işler acısı bir durum.o kadar çaresizler ki yicecek bulamadıkları için muz ağaçlarının kabuklarını yiyiyorlarımış.dış ülkelerden yardım göndermek isteyen ülkeler Türkiye aracılığıyla yardımlarını gönderiyorlarmış..Halimize çok şükür edelim.her şey o kadar bol ki..

çok şükür gerçekten.çoğu müslüman ülkesi savaş içinde Allah yardım etsin..diyecek söz bulamıyorum 2resim gördüm facede çok etkılendim..dua ediyorum sadece..

Kusura bakmazsanız ben direkt kendime acıyorum. Yarın öbür gün bir kısmınız vitrinde görüp beğendiğiniz çantayı alarak kendinizi mutlu ederken ben hala eğitimim için meteliğe kurşun atıyor olacağım.

İleride mesleğimi elime aldığımda bu durumumu unutup robotlaşmam umarım.

arkadaşlarım okuldaki bir cafede her gün 10 liraya yemek yerken, ben 1 tostla sabahtan akşama kadar idare ettiğim günleri bilirim. evet, yardıma muhtaç olan öğrenciler de var. bunun için bir öğrencinin burs almasına yardımcı olunabilir, derneklere maddi yardımda bulunabilinir.

Şu an bana destek olacak yakınım yok. Babamla yaşıyoruz ve inanılmaz bir borç ödüyoruz. Bu yaz kazandıklarımın hepsi bana ayrılamıyor yani. Onun haline üzülüyorum hatta kendimden çok. Ama okula devam etmek zorundayım.

Henüz kimseyi bulmuş değilim. Tanımadığım insanlara da soramıyorum haliyle. Sağı solu soruşturuyorum, yardım edecek kişinin aynı şehirde olması önemli. Sonra ben yaftalanmak istemiyorum. Yüz yüze görüşüp konuşmak şart. Kimliğimi göstermem ve öğrenci numaramı vs vermem lazım. Bu bağımsız alınan bir yardım, yasalar nezdinde kontrolü olmayacağı için bu tür önlemler şart.

Böyle uğraşası olmayan derneklere bağış yapabilir ya da akraba çocuklarından yardıma ihtiyacı olan varsa ona el atabilir. En güvenli seçenekler bunlar.

Back