şimdi 4. haftadayım.. adet olacağım icin eksiklerim olacak. onedenle 1 hafta fazladan yacağım...ondan sonra cardiyo recvery haftası var .. 1 hafta hep aynı video yapılacak...heh işte o bir hafta bitince foto koyacağım......
kayra kiloda değişim varmı ? varsa başlayalı kaç kg gitti deyiver bi hele :)) body revolution mu yapayım bunumu kararsız kaldım jilllianda yay falan kullanıyolar
kayra kiloda değişim varmı ? varsa başlayalı kaç kg gitti deyiver bi hele :)) body revolution mu yapayım bunumu kararsız kaldım jilllianda yay falan kullanıyolar
yay may gereksiz be moveniusum, sonra naapçan onları? bence insanitye başla, zaten sınav da bitti, kafan rahat yaparsın
ahh o göz yok mu o göz
benim gözünden seninkinden aşağı kalır yanı yok..İnşallah bi gün insanitye başladım diye yazacağım
kendi gözüne bakmadan bide beni gaza getiriyorbende hatırladım seçeneğim çok kickbox yapıcam ama 3 level var 10 ar günmü yapılıyo onu araştırmak lazım.
hem sen ne yapıyosun şuan hiçbişeymi? hesap ver
kendi gözüne bakmadan bide beni gaza getiriyorbende hatırladım seçeneğim çok kickbox yapıcam ama 3 level var 10 ar günmü yapılıyo onu araştırmak lazım.
hem sen ne yapıyosun şuan hiçbişeymi? hesap ver
ha haa, yanıldın şekerim. Spor benim hayatımın merkezi olmuş bırakırmıyım demek istesem de, şu an 8dk lık göbek yapıyorumnaapiim hiç yoktan iyidir :))
ama ama ama
shant'nin hiphop abs'i indirildi :) arkadaştan alır almaz ona başlıcam.
kayra senin foto yüklemen için geçmesi gereken 1 ay, zaman olarak mı, yoksa programın 1 aylık kısmı mı?
bugün bişey farkettim artık eskisi gibi yorulmuyorum..yine terliyorum nefes nefese kalıyorum ama daha faza hareket yapıyorum..hatta pylometric cardiyonun son 10 dakikasını bile yapıcam nerdeyse...........gecemlerde tarifini verdiğim şu karışımı yaptım su yerine onu ictim....oda cok enerji veriyor... bilginiz olsun......2 maden suyu.1limon suyu.1 cay kaşığı tuz,1 küp şeker
ya nerde bunca milet yaa.... buzdanmadam bubble lion ve diğereri nerdesiniz beeeeeeeeeeee...ektinizmi bizi yaaaaa..hani beraber yapcaktık.............motive lazım missdance fotomu koysak
Ne ekmesi tatlım programa aynen devamya nerde bunca milet yaa.... buzdanmadam bubble lion ve diğereri nerdesiniz beeeeeeeeeeee...ektinizmi bizi yaaaaa..hani beraber yapcaktık.............motive lazım missdance fotomu koysak
Evet cnm yaptıkça alışıyoruz.Hareketlerin çoğunu sonuna kadar yapıyorum bende bacaklarımda zorlanmıyo artık.İlk zamanlarda dinlenme nefes alma ihtiyacı oluyodu şimdi o da azaldı.Çok seviyorum zevkle yapıyorumKayra
bugün bişey farkettim artık eskisi gibi yorulmuyorum..yine terliyorum nefes nefese kalıyorum ama daha faza hareket yapıyorum..hatta pylometric cardiyonun son 10 dakikasını bile yapıcam nerdeyse...........gecemlerde tarifini verdiğim şu karışımı yaptım su yerine onu ictim....oda cok enerji veriyor... bilginiz olsun......2 maden suyu.1limon suyu.1 cay kaşığı tuz,1 küp şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?