Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

kayra kiloda değişim varmı ? varsa başlayalı kaç kg gitti deyiver bi hele :)) body revolution mu yapayım bunumu kararsız kaldım jilllianda yay falan kullanıyolar

kayra kiloda değişim varmı ? varsa başlayalı kaç kg gitti deyiver bi hele :)) body revolution mu yapayım bunumu kararsız kaldım jilllianda yay falan kullanıyolar

yay may gereksiz be moveniusum, sonra naapçan onları? bence insanitye başla, zaten sınav da bitti, kafan rahat yaparsın

yay may gereksiz be moveniusum, sonra naapçan onları? bence insanitye başla, zaten sınav da bitti, kafan rahat yaparsın

kafa rahatta göz yemiyo ya gerçekten ben henüz kavrayamadım kaç aydır jil yapıyorum 2 dk cık kardiyoda ben ölüyorum gibi oluyo çözüttüremedim bu olayı ben. kilo azaldı daha esneğim ama yok anacım neyse 10 günüm falan var bitmesine rippedin o arada düşüneyim iyice.

ahh o göz yok mu o göz

benim gözünden seninkinden aşağı kalır yanı yok..İnşallah bi gün insanitye başladım diye yazacağım

ahh o göz yok mu o göz

benim gözünden seninkinden aşağı kalır yanı yok..İnşallah bi gün insanitye başladım diye yazacağım

kendi gözüne bakmadan bide beni gaza getiriyor bende hatırladım seçeneğim çok kickbox yapıcam ama 3 level var 10 ar günmü yapılıyo onu araştırmak lazım.

hem sen ne yapıyosun şuan hiçbişeymi? hesap ver

sen başlama sen cok azimlisim benden önce bitirirsin sinir edersin şimdi beni

ha haa, yanıldın şekerim. Spor benim hayatımın merkezi olmuş bırakırmıyım demek istesem de, şu an 8dk lık göbek yapıyorum naapiim hiç yoktan iyidir :))

ama ama ama
shant'nin hiphop abs'i indirildi :) arkadaştan alır almaz ona başlıcam.

kayra senin foto yüklemen için geçmesi gereken 1 ay, zaman olarak mı, yoksa programın 1 aylık kısmı mı?

programın 1 aylık kısmı...ama eksiklerim oduğu icin 1 hafta 1 haftada cora cardiyo 14 gün 5 günde önümüzde var 19 gün sonra faan koyarım

kızlar ben killer buns ı bitirdim aklım bu insanitiyde kalmıştı şöyle bir deniyim dedim ama o ne öyle ya yapanları tebrik ediyorum.bu programa kilo dayanmaz.ben 2 ay jillian yapmış oldum toplamda her gören çok zayıfsın daha sakın zayıflama diyor.sonuçta şunu anladımki spor gibisi yok.
herkese kolaylıklar sağlıklı sporla geçen günler diliyorum.

ya nerde bunca milet yaa.... buzdanmadam bubble lion ve diğereri nerdesiniz beeeeeeeeeeee...ektinizmi bizi yaaaaa..hani beraber yapcaktık.............motive lazım missdance fotomu koysak

bugün bişey farkettim artık eskisi gibi yorulmuyorum..yine terliyorum nefes nefese kalıyorum ama daha faza hareket yapıyorum..hatta pylometric cardiyonun son 10 dakikasını bile yapıcam nerdeyse...........gecemlerde tarifini verdiğim şu karışımı yaptım su yerine onu ictim....oda cok enerji veriyor... bilginiz olsun......2 maden suyu.1limon suyu.1 cay kaşığı tuz,1 küp şeker

aynen bende aynısını düşünüyordum artık bende yorulmuyorum eskisi kadar. dediğin gibi nefes nesefe kalıyorum bende. ama o plyometric cardionun sonu beni öldürüyor en son yapmıyorum bazen :) itiraf edeyim

bugun evdeyim yapabildiğim kadar spor yapıcam bakalım :) foto koycak kadar değişmedim bence ben. ama çekip bir yanyana koymak incelemek lazım :)

sen koysana varsa foto?

Merhabalar. Dün aksattım sporumu yürüyüş yaptım sadece. O yüzden bugün iki video yapıcam. Piyometric cardio circuit ve cardio power ressitance yapıcam. Birini şimdi diğeri de akşama. 1 haftam bitmiş sayılıyor. 2nci haftadayım.

ya nerde bunca milet yaa.... buzdanmadam bubble lion ve diğereri nerdesiniz beeeeeeeeeeee...ektinizmi bizi yaaaaa..hani beraber yapcaktık.............motive lazım missdance fotomu koysak

Ben ekmedim canım ya okulum başladı pek ilgilenemiyorum ama geçen hafta sadece 2 gün yapabildin senin gibi en son yapmaya karar verdim yapamadıklarımı yoruluyorum bütün gün okulda ama akşam yapmaya çalışıyorum yinede ama azimliyim bundan sonra ekmek yok

Ne ekmesi tatlım programa aynen devam cnm aksatmadan devam ediyorum.Yoğunum bu aralar iki çocuk sabah erken kalkıyorum büyük için küçük te öğlen gidiyo ev işi okul spor vs derken foruma da vakit ayıramıyorum fazla yoksa bilgisayara bi daldımmı bütün işlerde kalıyo akşamda kocadan fırçayıda yiyorum tabi.İstekleri bitmiyoki.
Evet cnm yaptıkça alışıyoruz.Hareketlerin çoğunu sonuna kadar yapıyorum bende bacaklarımda zorlanmıyo artık.İlk zamanlarda dinlenme nefes alma ihtiyacı oluyodu şimdi o da azaldı.Çok seviyorum zevkle yapıyorum bide üstüne Brazil'de yapıyorum programımı hızlandırmam gerek iş teklifleri alıyorum.Vücudumun hızlı bi şekilde toparlanması lazım.Insanıty asylum ve p90x programınıda indirdim şimdi.Sırada onlarda var gözüm doymuyo nedense yaptıkça yapasım geliyo.Kollarım bile güçleniyo gitgide şınavları çekebiliyorum ama sonuna kadar değil henüz.

kızlar hala denemediyseniz hip hop abs yapın o kadar eğlenceli ki 25 dk sürdü bugunkü video ve başından sonuna kadar ağzım kulaklarımda yaptım neredeyse bazen kahkaha attım çok eğlenceli ççoookkk :) bayada terletiyor ama bacaklara çok yüklenmediği için yorgunluktan ölmüyorsunuz.

şimdide insanity ye dönüyorum bugun pure vardio ve cardio abs var hadi bana maşallah

fotolara baktım baktım vallaha bir değişiklik yok :)

Eklentiler

• $Fotoğraf1526.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 110
  • $Fotoğraf1527.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $Fotoğraf1528.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 120
  • $Fotoğraf1536.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $Fotoğraf1538.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 106
  • $Fotoğraf1539.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 110
  • $Fotoğraf1540..jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 123
  • $Fotoğraf1542.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…