Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

03 - Cardio Power & Resistance yide yaptım dün akşam. ama bittim onların hızına yetişemedim yine zaten ilk başlarda mümkün değil birde aşağıya ses gidecek diye tedirgin olunca zor oldu.ağrılarım artı merdivenler gözümde büyüyor ağrımayan yerim yok gibi

hergün bir video mu yapıyosunuz 60 güne nasıl böldünüz o videoları yani mesela kaç günde bir yeni videoya geçiyosunuz?

Eki Görüntüle 515864

takvime göreee gideceksin.............

ayy çok teşekkür ederim çok soru sordum dimi sana kusura bakma
ama bitti çok sağol..
bu arada 20 dakika zor dayandım ilk günden 2.yi yapmaya çalıştığım içindir belki ama pilim bitti..
gerçekten çok çok zor nefes nefese kalmaktan boğazım acıyo artık ama kaslarda çok bi acı yok:)

yok canım ne demek..paylaşım icin burdayız... ağrıları gece yatınca hissedersin ve 3-4 gün gecmez

eksiksiz bir haftanın mutluluğuyla tatil günümü kullanıyorum :)
yarın tam gaz ikinci haftaya başlıyorum hepinize devamlı yapmanızı tavsiye ederim (kendimede:)
bu hevesim geçmesiiinnn :)))

selam bebekler. 3. haftaya dün başlamam gerekiyordu ama ancak bugün başlayabildim. fit test vardı bugun hareketlerde arış var genel olarak ama şu push up jacks beni bitirdi onda sadece 2 artış var :) bu aralar kilomda değişiklik yok. en azından artmıyor onada seviniyorum. yarın görüşürüz inşallah öptümmm...

benim ilk haftam...dün fit testi ardından piyometric cardio circuiti yaptım. daha doğrusu yapmaya çalıştım. çoğu çalışmayı yarım yapabildim. 3 set halinde tekrarlanan egzersizleri 2 defa anca yapabildim. yarım yaptığım halde bugün acayip bir sırt ağrısı çekiyorum =/ daha önce hiç böyle kardiyo ağırlıklı egzersizler yapmadığım için vücudum baya zorlandı. bir iki gün ara verip devam edecem inşallah. her gün yapamam bu egzersizleri, çok zorlayıcı. bir gün yapıp bir veya iki gün dinlenme şeklinde ilerlemeye çalışacam. bakalım ne sonuçlar görecez...

Merhabalar bugün pure cardio günüm. Baldırlarım öyle acıyor ki... Özellikle zıplamak merdiven çıkmak işkence oluyor. Umarım bugün eksiksiz yapabilirim pure cardioyu.

Aynen programa devam.Devam sağlandığı zaman siz bile şaşırıyosunuz çünkü gittikçe alışıyo vücut artık zor gelmiyo bir müddet sonra.Yanlız şınava ağırlık vermem gerek ne kadar zor olursa olsun şınavlı hareketleri tam olarak yapmaya çalışıcam artık.Alt baldırlarım sertleşti bacaklarım toparlanıyo her ne kadar ölçü ve kiloda değişiklik olmasada vücudumun direnci artıyo gitgide.Çoğu gitti azı kaldı.

Bu arada Insanity the Asylum da indirdim o da ileri seviye ve biraz daha zor tabi.Neyse gözümde büyütmeyeyim fazla.Önce bunu bitireyimde hayırlısıyla sonra onada sıra gelir.

Merhabalar bugün pure cardio günüm. Baldırlarım öyle acıyor ki... Özellikle zıplamak merdiven çıkmak işkence oluyor. Umarım bugün eksiksiz yapabilirim pure cardioyu.
slm bende aynı senin gibiydim ama şu anda bir haftam geçti ve hiç bişeyciğim kalmadı devam et lütfen

nerde bu millet....................
heyyy ben burdayıımm ikinci haftama başlıyorum ve cardio power &resistant yapıcamm ama önce bir buraya uğrayayım istedim
şimdi videoya şöyle bir göz attımda shaun t nasıl özlemişim bir gün görmedim hemen özlemişim Allahım sn ne tatlı şeysin öyleee

şimdi 4. haftadayım.. adet olacağım icin eksiklerim olacak. onedenle 1 hafta fazladan yacağım...ondan sonra cardiyo recvery haftası var .. 1 hafta hep aynı video yapılacak...heh işte o bir hafta bitince foto koyacağım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…