• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

bu egzersizleri çok eskiden görmüştüm ama korkudan başlayamadım hiç :D şimdi burda görüp yapan kişileri de görünce heveslendim. bugün 35 gb indirebilirsem inşallah bu hafta bende başlayacam =) uzun zaman boyunca jillianla egzersizler yaptım. ramazanla beraber ara vermiştim. şimdi yeni şeyler deneme zamanı :D ben de katılıyorum size =)

Lionnnnn, benim her yerim tutulduuuuuuu, kıpırdayamıyorummmmmmmmm :52:
Cnm benim ilk 3 4 gün zorluyo benimde öyle oldu alt baldırıma varana kadar acıyodu.Şimdi alıştım artık bi kaç gün sabret sonra gittikçe daha çok alışıyo vücut.

valla fotoları bekliyoruz ben de pazar başlayacağım.. neden şimdi başlamıyorum. çünkü daha yeni gözden lazer ameliyatı oldum yani lazerle çizdirdim. 1 hafta oldu. o yüzden de spor yapmam hızlı eğilip kalkmam yasak. doktor onay verirse cumartesi günü, pazar başlayacağım...

arkadaşlar bir konuda karar veremedim yalnız.. yardım ederseniz çok sevinirim. acaba önce jillian yapıp 60 günü bitirip sonradan mı insanity e geçsem.. yoksa direkt olarak insanity e başlasam mı???

kimse cevap vermeyecek mi??? :43::43::43:

Resimleri büyük diye kabul etmiyo küçültüyorum yine olmuyo.Nasıl yapacam uğraşıyorum hala.

bende dün akşam fit test ile başladım. bugün merdiven çıkamıyorum. 15-20 gün ara vermiştim spor yapmaya hemen hamlamışım anlaşılan.öncesi fotoğrafımıda çektim. umarım başarılı olur programı bitirirm

dün fit testi yaptıktan sonra video da shaun t nin HİP HOP ABS tanıtımı vardı. merak ettim bugün araştırdım. yerde mekik ile yapılan abs hareketlerini ayakta abs kaslarını çalıştıran bir egzersizmiş. karın ve göbek bölgesinde kilosu toplananlara tavsiye etmişler bir forumda. insanity tamamladıktan sonra bunu yapmak istiyorum. En proplemli yerim göbek bölgesi faydası olur sanırım. Hip Hop Abs nin de programı da 60 günlük

Diğer kotlarıma sığamıyorum henüz inşallah program bittiğinde diğerlerinide giyip öyle resim çekerim tekrar.Şimdilik sığabildiğim pantolon bunlar.En çok istediğim de pantolon giymek zaten bunun içinde amacım önce bacaklarımı ve basenlerimi inceltmek.Diğer bel ve kalçamdan memnunum en çok ta kalçamın küçülmesini istemiyorum.Şu brazilyalı kadınlara benzetiyorum ve onlar gibi olmasını istediğim için kalça için de arada egzersiz yapıyorum kalkık ve dik olsun diye.Zaten j.lopez Shakira,Kim Kardashian onlarda kalçalarıyla ünlendiler.Neyse bacaklarım kalın eski hali kalçama göre bacaklarım daha büyük görünüyodu biraz gitti galiba bacaklardan ben pek fark göremiyorum erken olduğu için.

Regl olduğum ve bağırsak tembelliğinden dolayı karnım şiş o yüzden fermuarımı bile kapatamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
lion başlarken çektiğini de koysana kıyaslayalım, yoksa pantalonlu olan başlarken etekli olan şimdiki halin mi?:26::44:

lion başlarken çektiğini de koysana kıyaslayalım, yoksa pantalonlu olan başlarken etekli olan şimdiki halin mi?:26::44:
Hepsi şimdiki halim cnm.Önceki halim vardı resimleri Brazil topiğine eklemiştim şimdi baştan sona sayfalara bakiyim da eklerim tekrar buraya.

Bugünkü programımıda tamamladım.Cardio recovery yaptım beni pek kesmedi açıkçası alışmışım heralde bol ekşınlı hareketlere sakin geldi.Üstüne bide merakımdan son 13.video Max İnterval Sports Traning yaptım.3 bonus videosu 2.ayda yok takvimde o yüzden aralara sıkıştırıvereyim dedim.O kadar zor değilmiş yada alıştığım için öyle geldi bana diğer videolar daha zor tabi ama yaptıkça alışıyoruz artık.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Burda bi tek ben yaptıkça alışamıyorum galiba olmuyo olmuyo çok zor geliyo, elim videoya zor gidiyo başlamak kabus geliyo :50:

Burda bi tek ben yaptıkça alışamıyorum galiba olmuyo olmuyo çok zor geliyo, elim videoya zor gidiyo başlamak kabus geliyo :50:
Tatlım yapma böyle evet çok zor bende mesela şınavlı yapılan hareketlerin çoğunu 3 5 kere ancak yapıyorum gerisinide yere dizimi koyarak yapıyorum.Zorlu hareketlerde bacağım yanıyo o zamanda videoyu durdurup bi nefes alıyorum tekrar devam ediyorum onlar gibi nerde yapmak.Özelliklede ben hiç sevmezdim beni zorlayacak nefes nefese bırakacak hoplayıp zıplatacak hareketleri.Jillian da bile yapmazdım es geçerdim o kısımları.Şimdi keyifli zevkli hale geliyo ne bileyim adamın Shaun T'nin karizmasından mıdır nedir yapmak istiyorum.Başka türlü zorlamadıkça bacaklarımında adam olacağı yoktu zaten.

Tatlım yapma böyle evet çok zor bende mesela şınavlı yapılan hareketlerin çoğunu 3 5 kere ancak yapıyorum gerisinide yere dizimi koyarak yapıyorum.Zorlu hareketlerde bacağım yanıyo o zamanda videoyu durdurup bi nefes alıyorum tekrar devam ediyorum onlar gibi nerde yapmak.Özelliklede ben hiç sevmezdim beni zorlayacak nefes nefese bırakacak hoplayıp zıplatacak hareketleri.Jillian da bile yapmazdım es geçerdim o kısımları.Şimdi keyifli zevkli hale geliyo ne bileyim adamın Shaun T'nin karizmasından mıdır nedir yapmak istiyorum.Başka türlü zorlamadıkça bacaklarımında adam olacağı yoktu zaten.

Zaten o adam yokmu o adam çok karizmatik yaa insanın sırf onun için yapası geliyo :52::52::52:

selam millet dün misafirliğe gittik yapamadım eğer totom yerse 2 tane birden yapıcam

CARDİO POWER& RESİSTANCE"

pure cardio

CARDİO ABS"

bu akşamki menüm böyle işte :) az sonra başlayacağımdır :)

Son düzenleme:

canım sakın vazgeçme yaptığımız program gerçekten kolay değil ben eşime ilk gösterdiğimde ben yapamam bunları demişti düşün yani. 5 değilde 3 yap ne olacak ki yap ama bazgeçme. bende yapamıyorum hepsini tam ama 1 de yapsam 2 de yapsam bana fayda hadi devam :)

Back