kızlar cardio power resistans, pure cardio ve cardio abs yaptım eksiklerimin hepsini tamamladım :) ama bende bittim beeee
valla bravo sana ben yine gerideyim tamamlarım inşallah misafirim vardı yapamadım sabah ta 6 ta kalkıyorum kızım sabahcı erken yatıorum artık
senin işin zor tabi, benim çocuk gibi bir sorumluluğum olmadığı için sabah akşam farketmiyor.yalnız cardio abs süpermiş.çok faydalı olacağını düşünüyorum. abs'ın en sonunda shaun bir hareket yapıyorr aboowww
cardiyo power resistant yapacağım.... eksiklerimi 1 hafta fazla yaparak tamamlayacağım inşallah.......... ben hala oturtamadım sabah 6 da kalkıyorum... kızımı gönderip geri yatıyorum ikizler 9 gibi kalkıyor...kahvaltı etttir ortalık topla öğlen oluyor...öğle büyük okuldan geliyor yemeklerini yedir kücükleri uyut ödeve yardım et yemek yap akşam oluyor... akşam yemek faslı cay faslı kızlar uyutabilirsem 9-11 arasında yapıyorum yoksa kalıyor.. napıcam ben yaaaaaaaaaa
tavsiye ettim gitti :)))kızlar nasıl gidiyo yapanlar nasıl memnunlar mı değişme var mı??
tavsiye ediyo musunuz
tavsiye ettim gitti :)))
toplamda on video var her güne ayrı özel videolar onunda çizelgesi var yaklaşık 40 dakika hoplamaca zıplamacalı 15 dakikadan sonra değişik hareketlerle hayatımda bundan önce yaptıklarım hiç spor değilmiş diceksin :) alışırsın başlamak alışmanın yarısıdır :)çok mu zor peki bi de günde kaç saat yapıyosunuz?
toplamda on video var her güne ayrı özel videolar onunda çizelgesi var yaklaşık 40 dakika hoplamaca zıplamacalı 15 dakikadan sonra değişik hareketlerle hayatımda bundan önce yaptıklarım hiç spor değilmiş diceksin :) alışırsın başlamak alışmanın yarısıdır :)
rice ederim :) kat.ph yaz google torrent sitesi çıkıcak oraya insanity yaz 7gblık olanı indir inşallah torrentin vardır yoksa youtube dan videolar var onlarda 43. sayfada olması lazımpeki indirebileceğim bi link falan var mı tatlım sağol bu arada:)
rice ederim :) kat.ph yaz google torrent sitesi çıkıcak oraya insanity yaz 7gblık olanı indir inşallah torrentin vardır yoksa youtube dan videolar var onlarda 43. sayfada olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?