Cnm benim ilk 3 4 gün zorluyo benimde öyle oldu alt baldırıma varana kadar acıyodu.Şimdi alıştım artık bi kaç gün sabret sonra gittikçe daha çok alışıyo vücut.Lionnnnn, benim her yerim tutulduuuuuuu, kıpırdayamıyorummmmmmmmm
valla fotoları bekliyoruz ben de pazar başlayacağım.. neden şimdi başlamıyorum. çünkü daha yeni gözden lazer ameliyatı oldum yani lazerle çizdirdim. 1 hafta oldu. o yüzden de spor yapmam hızlı eğilip kalkmam yasak. doktor onay verirse cumartesi günü, pazar başlayacağım...
arkadaşlar bir konuda karar veremedim yalnız.. yardım ederseniz çok sevinirim. acaba önce jillian yapıp 60 günü bitirip sonradan mı insanity e geçsem.. yoksa direkt olarak insanity e başlasam mı???
kimse cevap vermeyecek mi???
Hepsi şimdiki halim cnm.Önceki halim vardı resimleri Brazil topiğine eklemiştim şimdi baştan sona sayfalara bakiyim da eklerim tekrar buraya.lion başlarken çektiğini de koysana kıyaslayalım, yoksa pantalonlu olan başlarken etekli olan şimdiki halin mi?:26::44:
Tatlım yapma böyle evet çok zor bende mesela şınavlı yapılan hareketlerin çoğunu 3 5 kere ancak yapıyorum gerisinide yere dizimi koyarak yapıyorum.Zorlu hareketlerde bacağım yanıyo o zamanda videoyu durdurup bi nefes alıyorum tekrar devam ediyorum onlar gibi nerde yapmak.Özelliklede ben hiç sevmezdim beni zorlayacak nefes nefese bırakacak hoplayıp zıplatacak hareketleri.Jillian da bile yapmazdım es geçerdim o kısımları.Şimdi keyifli zevkli hale geliyo ne bileyim adamın Shaun T'nin karizmasından mıdır nedir yapmak istiyorum.Başka türlü zorlamadıkça bacaklarımında adam olacağı yoktu zaten.Burda bi tek ben yaptıkça alışamıyorum galiba olmuyo olmuyo çok zor geliyo, elim videoya zor gidiyo başlamak kabus geliyo
Tatlım yapma böyle evet çok zor bende mesela şınavlı yapılan hareketlerin çoğunu 3 5 kere ancak yapıyorum gerisinide yere dizimi koyarak yapıyorum.Zorlu hareketlerde bacağım yanıyo o zamanda videoyu durdurup bi nefes alıyorum tekrar devam ediyorum onlar gibi nerde yapmak.Özelliklede ben hiç sevmezdim beni zorlayacak nefes nefese bırakacak hoplayıp zıplatacak hareketleri.Jillian da bile yapmazdım es geçerdim o kısımları.Şimdi keyifli zevkli hale geliyo ne bileyim adamın Shaun T'nin karizmasından mıdır nedir yapmak istiyorum.Başka türlü zorlamadıkça bacaklarımında adam olacağı yoktu zaten.
Aynen cnm başka türlü zora gelemezdim yani.Bide motivasyonu enerjisi yüksek bi adamZaten o adam yokmu o adam çok karizmatik yaa insanın sırf onun için yapası geliyo
Burda bi tek ben yaptıkça alışamıyorum galiba olmuyo olmuyo çok zor geliyo, elim videoya zor gidiyo başlamak kabus geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?