Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Merhabalar. Ben dün yanlış günün egzerszilerini yapmıştım. Bugün ilk günün egzersizlerini yapıp tabloya göre gidicem. Şuan heryerim hamlıktan et kesmiş durumda acıyor heryerim ama yapıcam zamanla vücut alışır.

başlamana sevindim hadi inşallah hep birlikte sonunu getirebiliriz :) ilk günler hamlık normal zaten ama ara verme verirsen başladığında yine ağrın olur. dayanmaya çalış :)

Yok ara vermeyeceğim kesinlikle. Rejimde yapıyorum dün 61 kiloydum. Bu sabah tartıldığımda 60 kg çıktım. O yüzden durmak yok:) Umarım hep birlikte veriririz kiloları.

harikasın valaha insan hemen değişimi hissediyor spor yapınca. en azından mutlu ve huzurlu oluyoruz. özel bir diyet mi yapıyorsun yoksa dikkatli mi besleniyorsun?

bugün merdiven çıkarken değilde inerken aman Allahımm bacak kaslarım nasıl ağrıyoorrr

ama beklediğimden iyiyim gaza geldim bu gece 3. günü yapıcam tabikide dün gece izledim dayanamayıp beni ne bekliyor diyede gene kastıcak gibi ama hiç değilse bi on dakika daha az yırttık

başlamadan bir fotoğraf cekseydin.... 10 günde bir foto koy yeni başladığın icin değişim süper görülür sende

valla fotoları bekliyoruz ben de pazar başlayacağım.. neden şimdi başlamıyorum. çünkü daha yeni gözden lazer ameliyatı oldum yani lazerle çizdirdim. 1 hafta oldu. o yüzden de spor yapmam hızlı eğilip kalkmam yasak. doktor onay verirse cumartesi günü, pazar başlayacağım...

arkadaşlar bir konuda karar veremedim yalnız.. yardım ederseniz çok sevinirim. acaba önce jillian yapıp 60 günü bitirip sonradan mı insanity e geçsem.. yoksa direkt olarak insanity e başlasam mı???

harikasın valaha insan hemen değişimi hissediyor spor yapınca. en azından mutlu ve huzurlu oluyoruz. özel bir diyet mi yapıyorsun yoksa dikkatli mi besleniyorsun?

Montignac diyeti yapıyorum. Tamamen uyduğum söylenemez arada kaçamaklarım oluyor. Ama 4 kilo verdim. Topiği de var bu diyetin. Birazdan fit test i yapıcam :)

bende video koyacam fittest öncesi yürüyebiliyorum fit test sonrası oda ney sürünüyom yaa laa benn..

slm slm slm :) üçüncü günümden bağlanıyorum düne göre iyiyim insanity tam benlik toksinler terler gitti duşumu aldım üstüne yarım saat geçti yüzüm hala pancar gibi

bu arada kaval kemiğimdeki kaslar aman Allahımm sanki bi tek o kaslarım çalışıyo nasııll acıyo -itiraf:biraz abarttım-

foto çekmedim gene ya ben değişimi şimdiden hissediyorum daha önce plates yaparken yada koşarken çektimde ne oldu hevesim kaçıp demoralize oluyorum foto çekmeme kararı aldım ama zaten tabikide başlamadan önce ölçülerimi almıştım onbeş güne bakalım kaç cm gidicek --inşallah diim---

yarınki videoyada baktım şimdi resmen içim rahatladı hu huuu kardiyo yokk yer hareketleri hep ama c.tesi günü yani 6. gün mıçtım gibi

bu arada hakikaten videoları iizlerken korktuğumuz kadar değil kor-ma-yın :**

lion,
hadi seni bekliyoz hepimiz merakla. Zaten akşam jillianın yeni dvd'sini bulamadım nette. Yani ona başlayamıyorum. Boşluktayım, gaza gelirsem insanity'e geleceğim....

lion,
hadi seni bekliyoz hepimiz merakla. Zaten akşam jillianın yeni dvd'sini bulamadım nette. Yani ona başlayamıyorum. Boşluktayım, gaza gelirsem insanity'e geleceğim....
Cnm foto koyacamda niye eklemiyo resmi gene bilgisayar kamerasından çektim dijital makineyi kaptırdık zaten de uğraşıyorum buraya eklemek için.Dün bide çocukların veli toplantısı vardı onlara koşturdum merak etmeyin şimdi ayarlamaya çalışıyorum.

Lionnnnn, benim her yerim tutulduuuuuuu, kıpırdayamıyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…