Merhabalar. Ben dün yanlış günün egzerszilerini yapmıştım. Bugün ilk günün egzersizlerini yapıp tabloya göre gidicem. Şuan heryerim hamlıktan et kesmiş durumda acıyor heryerim ama yapıcam zamanla vücut alışır.
Insanity 20 min Workout - Fat Burner - YouTube şunu buldum allhhım yarabımm öldüm öldümmm
bugün merdiven çıkarken değilde inerken aman Allahımm bacak kaslarım nasıl ağrıyoorrr
ama beklediğimden iyiyim gaza geldim bu gece 3. günü yapıcam tabikide dün gece izledim dayanamayıp beni ne bekliyor diyede gene kastıcak gibi ama hiç değilse bi on dakika daha az yırttık
bu sizmisiniz yoksa netdenmi ya ve ne kadarlik bi sürecte ki foto
başlamadan bir fotoğraf cekseydin.... 10 günde bir foto koy yeni başladığın icin değişim süper görülür sende
harikasın valaha insan hemen değişimi hissediyor spor yapınca. en azından mutlu ve huzurlu oluyoruz. özel bir diyet mi yapıyorsun yoksa dikkatli mi besleniyorsun?
Ay içinemi doğdu bacım senin dün çektim resim bugünde fırsat bulsam koyacaktım cnm iki çocuk okula koşturup duruyorum habire.Merak etme bugün görürsünüz yanlız henüz erken ama 1 ay sonra daha iyi anlaşılır sanırım değişimler daha 15 gün oldu.
Cnm foto koyacamda niye eklemiyo resmi gene bilgisayar kamerasından çektim dijital makineyi kaptırdık zaten de uğraşıyorum buraya eklemek için.Dün bide çocukların veli toplantısı vardı onlara koşturdum merak etmeyin şimdi ayarlamaya çalışıyorum.lion,
hadi seni bekliyoz hepimiz merakla. Zaten akşam jillianın yeni dvd'sini bulamadım nette. Yani ona başlayamıyorum. Boşluktayım, gaza gelirsem insanity'e geleceğim....
Cnm foto koyacamda niye eklemiyo resmi gene bilgisayar kamerasından çektim dijital makineyi kaptırdık zaten de uğraşıyorum buraya eklemek için.Dün bide çocukların veli toplantısı vardı onlara koşturdum merak etmeyin şimdi ayarlamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?