bu defa oldu sanırım
1, uTorrent İndir - Torrent Dosya İndirici Program - Tamindir bu sayfaya girip HEMEN İNDİR tıkla ve bilgisayarına önce torrent yükle
2, Beachbody.com - Shaun T - Insanity Deluxe - 7 Torrent Download Locations bu sayfaya gir ve torrent.net olanı tıkla karşına cıkan sayfada da download torrent tıkla
8gb
kimler yapıyor insatıyı kac kişiyiz kaçıncı haftadayız....
buzdanmadam 1.hafta
lion ve kayra 2.hafta
missdance 3.hafta
doğrumu bu kadarmıyız
zahiri nerede ki..................
bende 7.harekete geldim devam ediyorum yapabildiğimce.artık ritmine uyduğumu fark ettim zorlanmadan mola gerekmeden kolayca yapıyorum.ama üzülüyorum az bi günüm kaldı gitmeye..okul açılcak öğrenci evinde ne kdar devam edebilrim bu hareketlere bilmiyorum yeni arayışlardayım:26:
öylemi diyosunnhadi bakalım devam ediyorum mide bulantısı dışında her sorun halloldu tempo tutar haldeyim
ben bu akşamıda yaptım duşa gidiyoruumç....
Kayra canım üst bacakta incelme fazla oldumu? Tek sorun üst bacaklarım deli olucam yaaa
süper inceldi güzelim.. eşofmanlarım cok bol oluyor... hatta onca yağdan sonra kas görünümü bile var
Arkadaş ben bu insanity antrenman programını kullanarak 2 ayda 113 kilodan 88 kiloya düşmüş bir insanim. (30 yaşındayım 174cm boyundayım)
beachbody ürünlerinin çoğunun hedef kitlesi belli. amerikanın obez insanları. Zaten beachbody ve tayfası (shaunT, tony amca vs ) amerika şu zamanda moda durumda.
insanity ve p90x serilerinin amacı sana kilo verdirerek vücudunu belli bir şekile sokmak.
Bence ideal kilondan 20 kilo fazlan yok ise insanity ile boşuna uğraşma. Benim gibi neredeyse 45 kilo fazlan var ise bir an önce insanitye başla. insanity'nin ilk amacı yağ yakmak ve vücudu sıkılaştırmak. zaten sırf kardiyo hareketlerinden oluşuyor program.
p90x veya p90x2'nin amacı kilo verdirerek biraz daha kaslı vücuda ulaştırmak. Bu kilo verdirmek insanity kadar hızlı değil. haftanın 3 günü kas yapma antrenmanı (yani bu sizin dediğiniz body antrenmanı) iki gün kardiyo bir gün yoga'dan oluşuyor program. Bu p90x'i hem yağlarımı yakayım hemde normal bir kaslı vücudum olsun istiyorsan yapabilirsin.
Birde yeni çıkmış body beast diye bir antrenman programı var. Bu tam body antrenmanı. Zaten paketin içinde protein aminoasit gibi besin takviyeleride geliyor.
reklam gibi olacak ama beachbodynin içinden seçebileceğiniz bir çok antrenmanı var. adamlar hiphopabs diye bir program ile dans ettirerek karın kası yaptırıyor. bayanlara özel turbofire veya chalean gibi bir çok antrenman seçenekleri var.ALINTIDIR
bu yazıyı body anternmanı yapanların forumundan kopyaladım... p90ve p90x kas yapar diyorlar....
kizlar benm kilo fazlam yok ama vucudum sanki 30- 40 kilo vermisim gibi yumusacik hatta bacak iclerim popom dusuk basenlerim var
sinir oluyorum acil sikilasmam lazim selulitte var
sikilasmam icin onerebilceginiz bi program varmi bu 60 gunluk pograma mi baslasam bende
yardimci olursaniz sevinirim:26:
insanıty aslında kolaylaştı ama pylometric cardiyo ilk yarıdan sonra biraz zorluyor cünkü bunda hareketler hızlı yapılıyor.. diğer günleri yapıyorum zorlamıyor.. bolca su icme arası veriyorlar... gecen hafta 4 gün yaptım bu haftadan ise 4. günüm toplamda 8.gün oldu.. yaaa öyle bişey ki jillianda terliyorudum karşımdaki kızların terlememesi yorulmaması beni sinir ediyordu.. ama bunda öyle değil bazen shaun bile yerlere seriliyor... diyorum ki ooooo demekki bayağı zor ve ben bunu yapıyorum ozaman ben motive oluyorum işte... bunda diyet yapmasan bile kilo vermemen mümkün değil... 59 la başladım şimdi 57 yi gördüm.. diyet falanda yapamıyorum... biliyorusun hep söylüyorum benim karnım öyle kolay toparlanmz cünkü yağ kütlesinden daha cok deri fazlam var... ama oda artık aşağı tam sarkmış durmuyor yukarı doğru cekmeye başladı... dün gece bişey farkettim... nefes nefese kaldığım zaman nefes almalarımda midem artık omurgama değiyor ve acıyordu... karnın üst kısmında yağ diye bişey kalmadı.. bacaklarımda bayağı kalındı benim.. süper inceldi orda değişim cok büyük... selülitlerim ise yok denecek kadar azaldı...........şimdi fotoğraf cekmek istemiyorum biraz daha vakit gecsin...hatta aynı elbiseyi giyeyimde öyle cekeyim diyorum... daha belirgin olur...
kopyaladım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?