Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Arkadaş ben bu insanity antrenman programını kullanarak 2 ayda 113 kilodan 88 kiloya düşmüş bir insanim. (30 yaşındayım 174cm boyundayım)

beachbody ürünlerinin çoğunun hedef kitlesi belli. amerikanın obez insanları. Zaten beachbody ve tayfası (shaunT, tony amca vs ) amerika şu zamanda moda durumda.

insanity ve p90x serilerinin amacı sana kilo verdirerek vücudunu belli bir şekile sokmak.

Bence ideal kilondan 20 kilo fazlan yok ise insanity ile boşuna uğraşma. Benim gibi neredeyse 45 kilo fazlan var ise bir an önce insanitye başla. insanity'nin ilk amacı yağ yakmak ve vücudu sıkılaştırmak. zaten sırf kardiyo hareketlerinden oluşuyor program.

p90x veya p90x2'nin amacı kilo verdirerek biraz daha kaslı vücuda ulaştırmak. Bu kilo verdirmek insanity kadar hızlı değil. haftanın 3 günü kas yapma antrenmanı (yani bu sizin dediğiniz body antrenmanı) iki gün kardiyo bir gün yoga'dan oluşuyor program. Bu p90x'i hem yağlarımı yakayım hemde normal bir kaslı vücudum olsun istiyorsan yapabilirsin.

Birde yeni çıkmış body beast diye bir antrenman programı var. Bu tam body antrenmanı. Zaten paketin içinde protein aminoasit gibi besin takviyeleride geliyor.

reklam gibi olacak ama beachbodynin içinden seçebileceğiniz bir çok antrenmanı var. adamlar hiphopabs diye bir program ile dans ettirerek karın kası yaptırıyor. bayanlara özel turbofire veya chalean gibi bir çok antrenman seçenekleri var.ALINTIDIR

bu yazıyı body anternmanı yapanların forumundan kopyaladım... p90ve p90x kas yapar diyorlar....

kimler yapıyor insatıyı kac kişiyiz kaçıncı haftadayız....

buzdanmadam 1.hafta
lion ve kayra 2.hafta
missdance 3.hafta

doğrumu bu kadarmıyız

zahiri nerede ki..................

bende 7.harekete geldim devam ediyorum yapabildiğimce.artık ritmine uyduğumu fark ettim zorlanmadan mola gerekmeden kolayca yapıyorum.ama üzülüyorum az bi günüm kaldı gitmeye..okul açılcak öğrenci evinde ne kdar devam edebilrim bu hareketlere bilmiyorum yeni arayışlardayım:26:

al kızları arkana hep birlikte yapın işte.... hem ders molası hem sağlık hem güzellk ... ben dikkat ettim öyle homini gırtlak değilsen diyete gerek yok.. ye ve zayıfla ohhh......

öylemi diyosunn hadi bakalım devam ediyorum mide bulantısı dışında her sorun halloldu tempo tutar haldeyim

Bilindiği üzere spor yapan insanların sıvı ihtiyacı normal insanların sıvı ihtiyacının hemen hemen iki katıdır. Bu gun uzman görüşlerine göre bir saatlik bir calismanın ardından kaybedilen sıvı miktarı yarım litre ila 1 litre arasındadır.

Vücut antreman öncesinde antreman esnasında ve antreman sonrasında sıvı ihtiyacı mutlaka giderilmelidir. Organizmamızın en büyük ihtiyacı sudur.

Bunun yanında vücudumuz terlerken vücuttan bazı minareller ve toksinler beraberinde atilir.

Mineral eksikliği kramplara sebebiyet verir susuzluk ise performansın düşmesine sebebiyet verir.

Yüzde 2 su kaybı yüzde 20 performans düşürür.
yüzde 10 luk su kaybı ölümle bile sonuçlanabilir.

Artık Bu ihtiyacımızı giderebilmek için piyasada satilan Powerade ve İzostar gibi içeceklere para vermenize gerek yok.

500 mililitre su (yada 2 tam şişe soda) içerisine bir limon (suyu) bir kasik tuz ve 30 gram şeker atıp kariştirdiğinizda gayet doğal bir enerji içeceği oluşacaktır.

özellikle kardiyo calismalari yapildiği anlarda performansın kaybolmaması
dış vücut sicakliğinin ayaarlanması ve sakatlanmaların engellenmesi(elektrolit görevi görmesi açısından)için yukarıdaki gformulu powerade gibi içeceklerin yerine kullanabilirsiniz. Üstelik powerade içerik açısından kanserojen maddeler içerir ev yapimi enerji içeceğinin ise böyle bir riski yok bilindik üzere doğal besinlerden yapiliyor su limon şeker ve iyotlu tuz

Bir şişe powerade ve benzeri içecekler 2.5 ytl ve üzeri.

Ev yapimi enerji içeceği ise neredeyse bedava üstelik güvenle kullanılabilir.

Kolay gelsin

ALINTIDIR ....... EV YAPIMI ENERJİ İCECEĞİ DENEYECEĞİM SİZİNLEDE PAYLAŞAYIM DEDİM.

Benim 35-40 falan vermem lazım o yüzden kas yapmadan vermek istiyorum. o yüzden en iyisi insanity.

eğer kramplarınız olmaya başladıysa mineraller bay bay demiştir. o yüzden hergün bir yada iki şişe maden suyu / soda içerseniz iyi gelecektir.

öylemi diyosunn hadi bakalım devam ediyorum mide bulantısı dışında her sorun halloldu tempo tutar haldeyim

zahiri mide bulantısı, insanity'le başlayan bişi mi?

ben bu akşamıda yaptım duşa gidiyoruumç....

kayra kaçıncı gündesin ve nasıl gidiyo dayanıklılık anlamında, azcık bahsetsene, gaz versene

insanıty aslında kolaylaştı ama pylometric cardiyo ilk yarıdan sonra biraz zorluyor cünkü bunda hareketler hızlı yapılıyor.. diğer günleri yapıyorum zorlamıyor.. bolca su icme arası veriyorlar... gecen hafta 4 gün yaptım bu haftadan ise 4. günüm toplamda 8.gün oldu.. yaaa öyle bişey ki jillianda terliyorudum karşımdaki kızların terlememesi yorulmaması beni sinir ediyordu.. ama bunda öyle değil bazen shaun bile yerlere seriliyor... diyorum ki ooooo demekki bayağı zor ve ben bunu yapıyorum ozaman ben motive oluyorum işte... bunda diyet yapmasan bile kilo vermemen mümkün değil... 59 la başladım şimdi 57 yi gördüm.. diyet falanda yapamıyorum... biliyorusun hep söylüyorum benim karnım öyle kolay toparlanmz cünkü yağ kütlesinden daha cok deri fazlam var... ama oda artık aşağı tam sarkmış durmuyor yukarı doğru cekmeye başladı... dün gece bişey farkettim... nefes nefese kaldığım zaman nefes almalarımda midem artık omurgama değiyor ve acıyordu... karnın üst kısmında yağ diye bişey kalmadı.. bacaklarımda bayağı kalındı benim.. süper inceldi orda değişim cok büyük... selülitlerim ise yok denecek kadar azaldı...........şimdi fotoğraf cekmek istemiyorum biraz daha vakit gecsin...hatta aynı elbiseyi giyeyimde öyle cekeyim diyorum... daha belirgin olur...

kopyaladım valla

Kayra canım üst bacakta incelme fazla oldumu? Tek sorun üst bacaklarım deli olucam yaaa

kizlar benm kilo fazlam yok ama vucudum sanki 30- 40 kilo vermisim gibi yumusacik hatta bacak iclerim popom dusuk basenlerim var
sinir oluyorum acil sikilasmam lazim selulitte var
sikilasmam icin onerebilceginiz bi program varmi bu 60 gunluk pograma mi baslasam bende
yardimci olursaniz sevinirim:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu programda zayıflamama ve incelmeme gibi bir şansınız yok...özelliklede bacaklar için .....bütün 45 dakika boyunca hopluyorsunuz incelmeme mümkünmü yaw.... dün gece pylometric cardiyo yaptım... eğer yüklü ise nolur izleyin ve ilk 15 dakikasını yapın... ki düşünün videolar 40-45 dakika..... bacaklarınızın ölçüsünü alın ve her gün bu videoların hepsini yapamıyorsanız yarısını yapın 15 gün sonra tekrar ölçün....haftada bir gün cardiyo recovery videosu var... onu mutlaka yapmayı deneyin.... bu videoda hic cardiyo yok....ama sonnuca bir bakın

Hiçbirimizin 20 kilo fazlası yok 20 kilodan fazla olanlar yapmasın demiş :44:
Kayra bacakları inceltiyor dedin ,beni can evimden durdun iyi mi

Son düzenleme:

Benim de sadece 5 kilo fazlam var Jullian ve ona ek olarak bir kaç egzersiz yapıyorum :26: ama Kayra bacakları inceltiyor dediği için kafam karıştı :44:

Eğer başlamayı düşünüyorsan ,Jullianı bırakıp ,ben de sana katılırım .

ayyyyyyyyyyyyyyyyy anlattıklarından iyice heveslendim insanity için. bende shred bitirmiştim üstüne killer buns yapıyorum halen. süper bişey diyordum bu iki video için. killer buns bitince insanity ye başlayacam.shred ile kilo verdim ama killer bunsla hiç veremedim.şöyle bir 4 kilo daha vermek istiyorum insanity ile 1 ayda veririm öyleyse :)

kızlar yanlış anlaşma olmuş ben dün ilk haftayı bitirdim. jillianda 3.levele başlıcam 2 bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…