- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Valla ıspatlanmış bir zarar yok. Ama terlemeyi önlemek zararlı diye biliyorum. Kansere kadar yolu var diyorlar ama belli bir vaka da yok.olası zararları neymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ıspatlanmış bir zarar yok. Ama terlemeyi önlemek zararlı diye biliyorum. Kansere kadar yolu var diyorlar ama belli bir vaka da yok.olası zararları neymiş
benim elimdekindeantiprensparant
saça bone üzerine önlük denen bir şey var işyerinde çalışıyorsa oraya kötü bi kıyafet götürecek yada patronundan rica edecek deodorant denen bişey var onu çantasında taşıyacak iş yerinden çıkarkende kıyafetlerini değiştirecek bence siz çok önyargılı konuşuyorsunuz , artı bi sürü şey saymış cakkıdı cakkıdı oynaşalım modunda sakız çiğnemesi artı insanları rahatsız eedcek gürültüyle telefonda konuşma vs vs konu sahibi kesinlikle haklı insan kimseye değilsede kendine saygı duymalı önce ,O kadının evden kızartma yapıp çıktığını nereden biliyorsunuz?belki bir lokantada çalışıyor ya da yemek pişirilen bir is yapıyor değil mi?insanları hemen yargılamak ve eleştirmek hoş degil
Çok haklısınız aslında çoğu insan keyfi sebeplerle pis pis dolaşıyor ama balıkçıda çalışan biri,tüm gün balık ayıkladıysa kokar,saçına tenine sinmiştir üzerini değiştirsede kokar yada rentoranta ,mutfakta çalışan insan yemek kokar yine üstünü değiştirmesi parfüm sıkması sanlıyorum işe yarasın. Bunları tenzih ederek,diş fırçalamayan,tuvaletten çıkıp elini yıkamayan,herkesin kullanımına açık tuvalette klozet dışında her yere çişini yapabilen insanları görmekten utanç duyuyorum.
Çok zor değil temiz olmak,öyle yüzlerce liralik parfumlere dus jellerinede gerek yok,suya sabuna dokunmak yeter.
ayyy ter kokusu deme banaaa matmazelimmm,kokmuş kızlarla her gün yakın temas içindeyim,bıktımmm
benim elimdekinde
antiperspirant yazıyo aynı şeymi? lady speed stick
nasılını almak gerek öyle ciddi bi terlemem yok ama sürerim kokmayım diye
insan pis evet ama kadın daha pis
Dikilideki halk plajının soyunma kabinine girdiğime gireceğime pişman oldum
traş bıçağından tut da günlük pede tampona kadar her şey vardı.
erkek kabinine girdim mis gibiydi.
bunlar ahlaksız insanlar temizliği bile başkaları için yapıyorlarwc ler de öyle kadınların ki iğrenç ötesi erkelerinkin de bir şey yok...oysa evlerinde ne kadar da titizlerdir kimbilir
Ben yurtdisindayim. Burdaki kultur hergun dus almak. Saclarini haftada 1-2 kez yikarlar ama vucut her sabah yikanir.. Ne zaman bi toplu araca binsem bizim turkler, araplar, somaliler falan kokuyor digerleri cok nadir..
Sabah saat 7'de otobuse binmistim bi keresinde bi arap mi diyim turk mu diyim ayirt edemedim adam geldi onumdeki koltuga oturdu. Yanimda olmamasina ragmen konusmamasina ragmen o sarimsak kokusunu asla unutmam. Bayilacak gibiydim. Ter kokusuyla karisik bi aroma haline gelmisti.. Sabah saat 7 diyorum!
Bizde kucukken annem bizi haftada 2 kez yikardi. Ama bu aliskanlik olamaz ki insan buyunce boyle aliskanliklari degistirebilir.
4 yasindaki asla ter kokmayan oglum bile bu havalarda kokuyor bugunlerde. Her aksam yikamadan keselemeden yatirmam. Cildi tahris olmasin diye bol bol losyon suruyorum.
Bir bebek bir cocuk bile bu havalarda kokuyorsa herkes kokuyordur. Kimse ben kokmuyorum demesin ve temizligine onem versin.