Evet sıcağın etkisi çok büyük gerçekten..a.sMalum kış olduğu için..e ev de sobalı..Bu havalı yataklarda yatıyoruz..Sabahları battaniyeyi katlarken acayip elektrik çarpıyor..Sıcaktan olduğunu düşünmüştüm ben de.
Bende kış nedeniyle genelde yünlü kıyafetler giyiyorum..İşyerinde zaten kapılara dokunamıyorum oturduğum sandalyenin ayarlarını yapamıyorum kazağımı çıkarırken ateş çıkıyor çatır çutur sesler geliyor.Saçlarım inanın havada...İndiremiyorum..bazende yüzüme yapışıyor..Geçen gün kanepede uyuyakalmışım..kanepe örtüsü polar...kafamı sağa sola sürtünürek yüzüstü yattım saçlarım havalandı ve yüzümü kapladı..eşim bile çok şaşırdı.Cep telefonumu şarj edecek enerji var sende dedi :)ben bunu stresse bağlıyordum ama değilmiş..tesekkürler konu için..
aynı sıkıntı bizde de var hatta kedime dokununca bile çarpıyor..........
Yazın o kadar fazla oluyorki bana.
Artık oturup ağlıyorum bazen.
Hiçbir kapıyı açamıyorum , kimseyle el sıkışamıyorum o derece fazla.
Birde geçen yaz çalışıyordum , neler çektim ya , işyerinde el sıkıştığım herkesi çarptım bir kere. Ayakla kapı açmaya çalışırken iş arkadaşlarım tarafından deli damgası yiyordum tam ki onlarında ellerini sıktım durumu anladılar
Çok kötü bir durum , benimki canımı da acıtıyor artık ne kadar biriktirmişsem elektriği.
Stres kaynaklı olduğunu söyledi doktor bana , plastik ayakkabı giymemi tavsiye etti.
EE kızlarr benim orda Ne yünlü şeyler varr yani önceki işyerimde nede boydan boya halıı .
.Tamamenn fayanss
Kapıyı açmak için yada birbirimize bişey verirken ellerimiz değdiği anda çarpılıyodukk..
Öyle ufak bişey de değildi..
Acayip kuvvetliydi..
Kapyı açarken çok oluyodu Kapıya dokunmaya korkuyodum herseferinde lol :roflol:
bıara bızım evdede oluyordu kucuk kuzenımde o sıralar bızde kalıyordu...
İnanırmısınız sadece kuzenım ve ben carpılıyorduk annemler babamlar bu konuda sorun yasamadılar..ama kuzenımle ben sıksık carpılıyorduk..
Evde kaçak felanmı var dıye kontrol ettırdık ama bısey cıkmadı..Garıp..
Aslında senin durumun daha enteresan.Neden dersen ben ve buraya yazan herkes bu sorunu kışın yaşıyor,sense yazın yaşadığını söylemişsin.:uhm:
Tamam işyerlerinin döşemesi,boyası,topraklaması yani iletkenlerinin durumuna göre statik bir yoğunluk oluyormuş.Ama seninki neden ille de yazın oluyor?
Bu arada insan çarpanlar grubumuza hoşgeldin.:içelim:
..
:roflol:
elektirik alamiyorum demeyin kizlar
:roflol:
alamıyoruz tabi sadece elektrik veriyoruzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?