Bir garip elektrik sorunu

Cok gergin oldugum zamanlar herkesi çarpiyorum bende böyle :)
Ama nasil gecer hic fikrim yok.mutlu olacaginiz seyler yapin
Ben boyle durumlarda heryeri arap sabunuyla temizliyorum ( cunku temizlik yapmak beni mutlu ediyor )
Şu an aslında hiç gerginliğimiz kalmadı o anlamda çok şükür evimde mutluyum da zaten hep hoşlandığım şeyleri yapıyorum evi de misafirden sonra sirkeli suyla bile sildim tanımadığım insanlar olduğu için biraz huylandım açıkçası :skandal: Neyse bakalım denemediğim öneriler gelir belki çok sağol canım :KK15::KK37:

plastik tabanlı ayakkabı
temiz hava ( kapalı alanlar magnetik dolu)
hergün duş
bide şimdilerde moda olan polar pijamalardan uzak durun
Evde hepimiz her gün duş alıyoruz, merkezi sistem çok sıcak tüm camlar tüm gün ve gece yatana kadar yarım açık, Yeni bi ayakkabı hiç almadık, polar pijama giymiyoruz :KK43::KK43::KK43:

Bundan yillar once migrene bas agrisina astima hedeye hödöye cok iyi geliyor diye kaya tuzu lambasi almistim. Gelmiyordu. Ama evdeki elektriklenme.olayini cozmustu. Neye niyet neye kismet muhabbeti yapmistik paso :) bilmiyorum isinize yararmi.

Bundan yillar once migrene bas agrisina astima hedeye hödöye cok iyi geliyor diye kaya tuzu lambasi almistim. Gelmiyordu. Ama evdeki elektriklenme.olayini cozmustu. Neye niyet neye kismet muhabbeti yapmistik paso :) bilmiyorum isinize yararmi.
ayy gerçektenmi yaa onu hemen bulucam çok çok teşekkür ederim :dua::dua::dua: Hem migrenim de var akupunktur tedavisi görüyorum şu anda belki ona da bi faydası olurr çok sağolun bunu deniycem mutlaka :KK52::KK52:

Kışın her kış yaşadığım sorun bu
Dün havuctan elektrik çarptı düşün...

Selam kızlar ilginç bir dertle karşınızdayım uzatmadan konuya geçeyim ; yaklaşık 1 yıldır oturduğum evde son 3 haftadır inanılmaz bi statik elektrik sorunu yaşıyoruz çarpılmaktan bi hal olduk :confused: Neye elimizi atsak çatur çutur bi çarpılma mevcut, birbirimize dokunamaz, kedimizi sevemez olduk :KK17: Evde spor yapıyorum uzuvlarımı hareket ettirdikçe havadaki elektirik tüylerimi havaya kaldırıyo o derece artık.. Toprağa basma çözümünü denedik bahçede yalınayak yürüdük ama bi sonuç elde edemedik.. Neden kaynaklanıyo olabilir nasıl bi çözümü olabilir lütfen bi el atın yaa valla sinirim bozuluyo artık :mad::mad::mad:

tamamen kullanılan kumaşlardan kaynaklanıyor ve terliklerden :)

İlk evimizde kurutma makinesi vardı elektrikten perişan olmuştuk :/
Ama siz yeni eşya almadık diyosunuz çok şaşırdım.
Valla ben de şaşırıyorum son 3 haftadır eve yeni hiçbir eşya girmedi aynı terlik aynı ev aynı halılar yani ben de anlamadımki bu niye oldu :KK57: Havada resmen elektrik var tüylerimi kaldırıyo havaya çok tuhaf bi durum yaa :mad:

Ohoo işyerimde çarpmadığım insan kalmadı. İnsanlar bana bir şey uzatmaya korkuyorlar :)
Giyilen kıyafet
Yün kazaklar
Tabanı kauçuk ayakkabılar..
Bunlar hep elektriklenmeye sebep..

Ellerinizi sık sık yıkayın. Duş alın. Su da elektriği alır..

Selam kızlar ilginç bir dertle karşınızdayım uzatmadan konuya geçeyim ; yaklaşık 1 yıldır oturduğum evde son 3 haftadır inanılmaz bi statik elektrik sorunu yaşıyoruz çarpılmaktan bi hal olduk :confused: Neye elimizi atsak çatur çutur bi çarpılma mevcut, birbirimize dokunamaz, kedimizi sevemez olduk :KK17: Evde spor yapıyorum uzuvlarımı hareket ettirdikçe havadaki elektirik tüylerimi havaya kaldırıyo o derece artık.. Toprağa basma çözümünü denedik bahçede yalınayak yürüdük ama bi sonuç elde edemedik.. Neden kaynaklanıyo olabilir nasıl bi çözümü olabilir lütfen bi el atın yaa valla sinirim bozuluyo artık :mad::mad::mad:
Ay bende burada durayım koltuktan beni elektrik çarpıyor desem inanır mısınız ya evdeki elektronik eşyalar bir tek beni çarpıyor eşimi hiç çarpmıyor

Ohoo işyerimde çarpmadığım insan kalmadı. İnsanlar bana bir şey uzatmaya korkuyorlar :)
Giyilen kıyafet
Yün kazaklar
Tabanı kauçuk ayakkabılar..
Bunlar hep elektriklenmeye sebep..

Ellerinizi sık sık yıkayın. Duş alın. Su da elektriği alır..
Yeni kıyafet yeni ayakkabı yok canım, her gün duş alırım ezelden beri ama nafile

Ay bende burada durayım koltuktan beni elektrik çarpıyor desem inanır mısınız ya evdeki elektronik eşyalar bir tek beni çarpıyor eşimi hiç çarpmıyor
Canım o zaman elektrik sadece sendeyse toprağa basma olayını bi dene derim bizim evdeki misafire kediye bile oluyo hayvanın tüyleri elektrik çarpmış gibi havada sürekli.. Zaten havadaki akımı da hissedebiliyorum.. Bi arkadaş kayatuzu lambasının işe yaradığını söyledi en kısa zamanda bulup alıcam bakalım fayası olucak mı?

Bu tuz lambasını Çankırı dan hediye getirdiler bana. Yararlaymış falan dedi eşim ama hiç araştırmadım. Loş ışık olsun diye yaktım bi kaç gün.
Sabah uyandığım zaman değişik bi hoşluk hissediyordum,bi rahatlama,uykuya doyma vs.. Ama aklımın ucundan bile geçmedi lamba.
Sonra araştırdım ne gibi faydalarının olduğunu. Şaşırdım açıkçası.
Sanırım sebebi o esrarengiz lamba .

X