- 4 Nisan 2007
- 678
- 8
- 316
Evet sıcağın etkisi çok büyük gerçekten..a.sMalum kış olduğu için..e ev de sobalı..Bu havalı yataklarda yatıyoruz..Sabahları battaniyeyi katlarken acayip elektrik çarpıyor..Sıcaktan olduğunu düşünmüştüm ben de.
(Acaba diyorum şıklara senin "örgücü kimliğini" de ilave etsek mi?Malum hep yünlü oluyor o ipliklera.s.)
Bende kış nedeniyle genelde yünlü kıyafetler giyiyorum..İşyerinde zaten kapılara dokunamıyorum oturduğum sandalyenin ayarlarını yapamıyorum kazağımı çıkarırken ateş çıkıyor çatır çutur sesler geliyor.Saçlarım inanın havada...İndiremiyorum..bazende yüzüme yapışıyor..Geçen gün kanepede uyuyakalmışım..kanepe örtüsü polar...kafamı sağa sola sürtünürek yüzüstü yattım saçlarım havalandı ve yüzümü kapladı..eşim bile çok şaşırdı.Cep telefonumu şarj edecek enerji var sende dedi :)ben bunu stresse bağlıyordum ama değilmiş..tesekkürler konu için..
O değil de,eşlerimizin yaklaşımı çok orjinal:roflol:
Bir arkadaşımızınki, Trafo gibisin demiş, seninki telefonunu şarz etmeyi düşünüyor:)):1rolleyes:
Ama şaka bir tarafa sende de ciddi elektrik varmış.
Benim polar örtüm yok ama her kullanan elektriklenme yaşıyor anlaşılan.Daha dün bir arkadaşımla konuştuk,o da koltuklarına örtü aldığından beri çarpılmaya başlamış.
Bir de şu saçların havalanması olayı,işin en kötü kısmı bence.çok rahatsız edici bir hiskafamçokkarıştı
Ben teşekkür ederima.s.