• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Ramazan ayında neden kilo alır?

muskulpesenttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
19
1
1
31
Merhabalar öncelikle, merak ettiğim hatta muzdarip olduğum bir konu bu. İnsan Ramazanda uzun süre ac kalması uzerine kilo vermesi gerekirken nasil olur da daha çok kilo alir , sahiden bunun mantigi nedir? Nasıl bas ederiz? Önerisi tavsiyesi olan var mı?

Merhabalar öncelikle, merak ettiğim hatta muzdarip olduğum bir konu bu. İnsan Ramazanda uzun süre ac kalması uzerine kilo vermesi gerekirken nasil olur da daha çok kilo alir , sahiden bunun mantigi nedir? Nasıl bas ederiz? Önerisi tavsiyesi olan var mı?
Sahurda yiyip yattığımız içim olabilir .

Cok karbonhidrat yiyorsunuzdur; pide gullac atistirmalik vb.
Ben ramazanda hep kilo veririm, aralikli oruc ile zayiflayanlarin da mantigi bu degil mi zaten?

İftardan sonra brokoli yiyip sonra spor salonuna çekilmediğinizi sanıyorum :D Hurraaa ye babam ye, sonra çay tatlı sonra sahur. Alınır tabi

ramazanda ne yiyip ne içtiğinizi bi deyin ki ona göre söyleyelim ramazanda nasıl kilo alınır. akşama kadar acıktım, hiç kalori almadım rahatlığıyla bolca yerseniz, gün boyu da ya çok açım ya da çok tokum diye hareket namına bir şey yapmazsanız kilo almanız kaçınılmaz. mesela ben kesin bir iki kilo alırım bu ramazan

Bende ramazan da kilo alanlardanım. Normal de 3 litre su içerim ekstra kahve bitki çayı nescafe içerim. Ramazan da hepsi yetişmiyor 😀 sıvı alımı az olması da kilo almaya sebep

Back