İNSAN KAYNAKLARI YORUM LÜTFEN

SUNAY_12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
166
142
18
47
Eşim uzun zamandır iş arayışında, kurumsal Firmalarda uzun zaman çalıştı idari işler yönetici pozisyonlarında.piyasa malum iş sıkıntısı var şöyle bir iş teklifi mevcut sizce bu piyasada ne kadar maaş istemeli ? Sabah 9 akşam 8 haftanın 6 günü Haftasonuda çalışma var haftaiçi izin yol 1.5 saat (taşınma imkanımız yok malum yeni iş güven olmaz bir süre)...daha önceki çalıştıgı yerler haftaiçi 5 gün ve yüksek maaştı ama artık o şartlarda iş yok..sizce ne kadar maaş istemeli?

Eşim uzun zamandır iş arayışında, kurumsal Firmalarda uzun zaman çalıştı idari işler yönetici pozisyonlarında.piyasa malum iş sıkıntısı var şöyle bir iş teklifi mevcut sizce bu piyasada ne kadar maaş istemeli ? Sabah 9 akşam 8 haftanın 6 günü Haftasonuda çalışma var haftaiçi izin yol 1.5 saat (taşınma imkanımız yok malum yeni iş güven olmaz bir süre)...daha önceki çalıştıgı yerler haftaiçi 5 gün ve yüksek maaştı ama artık o şartlarda iş yok..sizce ne kadar maaş istemeli?
Eşin,yaptığı işe,tecrübesine,kalifiye durumuna göre kendi bilir ne kadar isteyebileceğini.Biz burdan ne diyebiliriz.İşin mahiyeti ne onu bile bilmezken.firma da? yönetici?

Piyasalar berbat.
Dolar, euro almis başını gitmiş.
Ben de ocak ayında işten ayrıldım.
Daha doğrusu sirket kapanmanin eşiğine geldiği için işten ayrılmak zorunda kaldım.
Yani eskiden ne kadar aldığını sormamdaki sebeb kimine göre 5 çoktur kimine göre 10.
Eşim 6 alıyor mesela bazıları çok buluyor, bazıları az.
Bana göre ise Istanbul'da anca geçiniyorum

Piyasalar berbat.
Dolar, euro almis başını gitmiş.
Ben de ocak ayında işten ayrıldım.
Daha doğrusu sirket kapanmanin eşiğine geldiği için işten ayrılmak zorunda kaldım.
Yani eskiden ne kadar aldığını sormamdaki sebeb kimine göre 5 çoktur kimine göre 10.
Eşim 6 alıyor mesela bazıları çok buluyor, bazıları az.
Bana göre ise Istanbul'da anca geçiniyorum
Haklısınız eşim eskiden daha yüksek alıyordu şimdi 5 bile çok geliyor insanlara ben şaşırıyorum ,istanbuldayız kirada ,iki çocuk üniversiteli çok zor yaşam gerçekten

Haklısınız eşim eskiden daha yüksek alıyordu şimdi 5 bile çok geliyor insanlara ben şaşırıyorum ,istanbuldayız kirada ,iki çocuk üniversiteli çok zor yaşam gerçekten
Anlıyorum maalesef.
Benim tek çocuğum var ben de kiradayim.
5 bin yönetici pozisyonunda olan birisi için çok değil ama işte piyasalar o kadar berbat ki.
Bizim is yerinden en az 15 kişi işten çıkarıldı

Pisyasada bu iş şartlarıyla asgari ücret veriyorlar malesef çok sinir bozucu ama hal ortada bunun üzerine tecrübe ve pozisyon ekleniyor.Ne kadar iyi işinde bilmiyoruz o yüzden birşey diyemiyeceğim.Araştırma yapılmalı

Back
X