Merhaba arkadaşlar,
İnşallah okul bitince insan kaynakları kariyer yapmak istiyorum ve bunun için şimdiden kendimi geliştirmek istiyorum.Bu yolda aklıma takılan bir kaç sorum var.İlgilenen herkesi beklerim ve yardımlarınıza ihtiyacım var..
1. Mevzuat ve yasaları takip etmemiz gerekiyor orası cepte ama bunu nereden yapıyoruz İnternetten mi yoksa şirkete tüzükler ile ilgili posta belge gibi bir şey mi geliyor ya da çok farklı bir şey mi?Bu konuda çok cahilim kusura bakmayın.
2. Blog okumak çok yararlı biliyorum peki önerebileceğiniz bir blog ik alanında yardımcı olabilecek bir blog varsa paylaşabilir misiniz?
3 İk olunca iş sağlığı ve güvenliği de mi bizden sorulacak ? Bunun için bir eğitim ya da sertifikalı program görmek şart mı?
4. Bordro ik'nın temel taşı..:)Peki üniversiteden mezun olun bocardro diye bir şey görmemiş olacağız.Bu gibi ik yı ilgilendiren sistemleri nerede öğreneceğiz.Sertifika programları buna yardımcı olur mu?Sertifika programına gitmezsek bunu öğrenemeyiz mi?
Sabrınıza ilginize teşekkür ederim.Aklıma şuan bunlar geldi... Cevapları beklerim... :)