- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- Konu Sahibi sevgicikler
Siğil değil o ,sivilce.Sağlık söz konusu oldu mu hastalığın hafifi olmaz.Kocakarı ilacı bir yere kadar,dr tedavisi şart.Yanlış yönlerdirmeyelim lütfen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim deden son çare olarak o kadına gitmişti. ve işe yaradı
bitkileri o kadar küçük görme
sonuçta ilaçlarda güya bitki ekstrelerinden yapılıyor
ve burda sonuçta bi siğilden bahsediyoruz, önemli bi hastalıktan değil
bnm yüüzümde sigil var 143 taneydi suan bile cevizyagı sürüyorum berbat bişeyyy.... ama genede hamd olsun diyelim
ben sana katılıyorum canım.
deden için ne kullanmıştınız yazarsan çok sevinirim.
Bu da benim fikrim.Anlamayacak bir şey yok.Dr ların ezilip geçilmesine sinirleniyorum ben.İnsan önce dr a gider.Kanser farklı bir hastalık.İnsanlar ne yapacağını şaşırıyor,he rşeyden medet umuyorlar haklı olarak.Zamanında akne sorunu yaşayan biri olarak tek ve kalıcı çarenin ilgili ,iyi bir dr a gitmek olduğunu biliyorum.
sigilse bizim koydede bugdaya okuyorlardi dama felan atarlardi bugday kurudukca sigilde yok oluyordu:44:
Konu sahibi siğil demedi,onu diyen başka biri.Yeterince iyi okuyorum,emin olun.:))
eskiler daha iyi biliyordu ya, şimdi bi sürü kimyasallarla bünyelerimizi zehirliyoruz.
herkes yavaş yavaş doğaya doğru yöneliyor artık
benle muhattap olma, tamam, konu kapanmıştır
walla bilmem artik oyle hatirliyorum,
kardesimin elindede vardi sigil oyle bugday okuyup dama atmislardi yok oldu sonra :26:
bi keresinde banada çıkmıştı babam yeşil ceviz kabuğu sürmüştü öle gçemişti
gerçi bununda bilimsel bi açıklaması var, yeşil ceviz kabuğu yüksek oranda yot içerir
oylemiymis aklimizda bulunsun iki bina otede bi ceviz agaci varda
evet, zaten sürünce anlaşılıyor yot içerdiği, sürdüğün zaman kına gibi boya oluyo sürdüğün yer ve uzun bi süre çıkmıyo, ona dikkat et :26:
simdilik lazim degil ama,
yinede aklimiza bulunsun sagol