- 23 Temmuz 2021
- 78
- 44
- 32
-
- Konu Sahibi isikliyoll
Öyle düşünüyorum ama onun mutlu mutlu takılması beni mahvediyorKendini kötü hissettiğinde bu sözü aklına gelsin.
Bile isteye canını yakmak istemiş, bu karakterle evlenmek istemezdin heralde... hayatından çıkması isabet olmuş. Şanslı olduğunu düşün ve hayatına devam et.
Keşke gelebilsemLütfen kendıne gel canım.
Evet gitmem gerekiyor bir psikologaYatıp kalkıp şükret. Bu kelımeden nefret edıosun bılıorum. Ama kendıne acımayana Allah da acımıyor. Ailen dua ettıkı ayrıldın. Engelımı açmıyır ney ya? Bak bu yolun sonu çok kötü . Atanmışsın para nda var bir psıkoterapıye gıdermısın.
Evet haklısınız. Ona yazıp neden diye yazasim geliyor hep. Hak etmedim hiç bunları.Kesinlikle öyle, çok haklısınız. Kadınlar niye böyle bilmiyorum derken kendimi de dahil ediyorum o gruba aslında, çünkü ben de bir dönem böyle saçma ilişkileri oldurmak için çok çabaladım. İnsan kendine değer vermeli, değerli oluşunu başkasının sevgisine ilgisine bağlamamalı ve böyle sevgi kırıntısı bile denemeyecek şeylerle yetinmeyi kendine layık görmemeli bence. O zaman pek çok sorun çözülür gibi geliyor.
Onun mutlu mutlu takılması. Tanımadığı açık saçık profilleri takip etmesi arkadaşlarıyla içki masalarinda foto çekmesi(içki icmezdi sözde) beni yerle bir etti. Giderdi hep evet ama hiç bu kadar olmamışti. Bu sefer kendimi bittigine inandirdim bu benim için ölüm demek sanki. Çok zoruma gidiyor. Ona yazıp iyice peşinden kosuyormusum imajı yarattım. Hala da öyle düşünüyor eminim. Ona yazıp bütün kinimi öfkemi kusasim.var beni nasil bu kadar kolay sildi diyeGidip gidip sonra tekrar gelmesinden belliymiş zaten. Sizi ezip hakaret etmesinin sebebi de sizin eğitim anlamında ondan daha üstün olduğunuzu bilmek ve size kendinizi aslında yetersiz hissettirerek kendi ezikliğini bastırmak. Belki de gittiği sürelerde başkaları ile deneyip sonrasında size geri döndü. Siz onun için hep kürkçü dükkanıydınız belki de. Kendi adıma konuşayım isterse 10 sene olsun 20 sene olsun, beni ezen ve bana hakaret eden biriyle değil evlenmek evliysem bile boşanırım. Henüz 26 yaşındayım ama o kadar çok şey yaşadım ki.. Siz de şunun bilincine varın bence; hayatta sizden daha değerli hiçbir şey yok. İstediğiniz kadar seviyorum, ölüyorum, bitiyorum diyin günün sonunda o duygu yerini boşluğa bırakıyor. Hepsi geçiyor. Önemli olan kendinizi en az hasarla bu duygudan arındırmak. Benden size bir kardeş tavsiyesi olsun.. Umarım kendinize değer verebilirsiniz.
Daha fazla muhatap olmayın. Yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun. Göreceksiniz. Asıl mesele sizin kendinize ne kadar değer verdiğiniz. Şu yazdıklarınızı okudukça içinizdeki o duygu yavaş yavaş boşluğa bırakacak kendini. Siz değerlisiniz, bunu unutmayın.Onun mutlu mutlu takılması. Tanımadığı açık saçık profilleri takip etmesi arkadaşlarıyla içki masalarinda foto çekmesi(içki icmezdi sözde) beni yerle bir etti. Giderdi hep evet ama hiç bu kadar olmamışti. Bu sefer kendimi bittigine inandirdim bu benim için ölüm demek sanki. Çok zoruma gidiyor. Ona yazıp iyice peşinden kosuyormusum imajı yarattım. Hala da öyle düşünüyor eminim. Ona yazıp bütün kinimi öfkemi kusasim.var beni nasil bu kadar kolay sildi diye
Kullanılma hissi kötü Bi duygu evet ama bence içindeHayatında biri oldgunu ben de düşünüyorum. Ama dayanamiyorum bu duruma çok kötüyüm nasıl başa çıkacağım bu durumla hiç bilmiyorum
Sakın yazma yine kullanır bırakır hem gelip seni öpüp kollayacak hem de her yerden engelleyecek erkek orospusu o adam ezik sen ona fazlasın ondan sana böyle davranıyor sen ona fazlasınHayatında biri oldgunu ben de düşünüyorum. Ama dayanamiyorum bu duruma çok kötüyüm nasıl başa çıkacağım bu durumla hiç bilmiyorum
Kullanılma hissi kötü Bi duygu evet ama bence içindeHayatında biri oldgunu ben de düşünüyorum. Ama dayanamiyorum bu duruma çok kötüyüm nasıl başa çıkacağım bu durumla hiç bilmiyorum
Sakın yazma yine kullanır bırakır hem gelip seni öpüp kollayacak hem de her yerden engelleyecek o adam ezik sen ona fazlasın ondan sana böyle davranıyor sen ona fazlasınHayatında biri oldgunu ben de düşünüyorum. Ama dayanamiyorum bu duruma çok kötüyüm nasıl başa çıkacağım bu durumla hiç bilmiyorum
Adam senin etinden sütünden faydalsnmış kalbimi de çalmış sonra siktir etmiş seven insan arada Bi gidip gelmez her zmn merakedee sensiz duramaz arar sorar demek ki senden daha önemli işleri var o arada başka kızlarla bile takılmış arada gönül eğlenmek için sana gelmiş sen ona fazlasın böyle Bi insana kalbini değil bokunu bile atma bence30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
1. Başta kendisini size uygun görmemiş, üzmek istemem demiş.30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
Aynı isteği ben de duyuyorum. Sevdim değer verdim neden bu kötü davranışlara maruz kaldım diye hesap sorasım geliyor. Ama bunun sebebinin sizinle alakalı olmadığını, o kişinin kötülüğünden kaynaklandığını anlamak gerekiyor bence. Bizdeki tek hata, saygısız davranışların tekrarlanmasına izin vermektir bence. Kötü muamele gördüğün anda ilişkiyi bitirmezsen karşındaki "ya bu ne kadar anlayışlı ve iyi, benim her şeyime katlanıyor, ben de davranışlarıma dikkat edeyim o zaman" demiyor. Kötülüğünü arttırarak devam ettiriyor. Ona neden diye sorduğunuzda alacağınız cevap içinizi soğutmayacak, daha çok üzüleceksiniz. O yüzden Allaha havale edip önünüze bakın ve bir daha hiçbir insanın size saygısızlık yapmasına izin vermeyin. Ben de kendime bunları söylüyorum hep.Evet haklısınız. Ona yazıp neden diye yazasim geliyor hep. Hak etmedim hiç bunları.
Onun mutlu mutlu takılması. Tanımadığı açık saçık profilleri takip etmesi arkadaşlarıyla içki masalarinda foto çekmesi(içki icmezdi sözde) beni yerle bir etti. Giderdi hep evet ama hiç bu kadar olmamışti. Bu sefer kendimi bittigine inandirdim bu benim için ölüm demek sanki. Çok zoruma gidiyor. Ona yazıp iyice peşinden kosuyormusum imajı yarattım. Hala da öyle düşünüyor eminim. Ona yazıp bütün kinimi öfkemi kusasim.var beni nasil bu kadar kolay sildi diye
Seni üzüntüden mahf edecem diyen bir adam için kılını kipirdatma. Numaranı adresini ismini soyismini değiştir. İki rekat da şükür namazi kıl .30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
Bundan sana hayır gelmez Allah sana gösteriyor.sakin geri dönme bu sayfayı kapat sende onu engelle sil heryerden o sana yapmış. Hayatının baharını bu şekilde yasatma30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
Ortada kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok. Zaten geçimsiz ve gel gitleri olan biri sizi mutlu hissettiremez. Artık önünüze bakıp hayatınıza devam edin. İnanın aşk meşk ayrılık bunlar o kadar boş ve gereksiz şeyler kendinizi üzmeye değmez.30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
İnsan sevdiğine üzüntüden mahvedecem demez.2 ay görüşmeyenin deli gibi ozlemesi lazım.Daha yüzük takmamissiniz acele etmeyin derim.Ayrilmasaniz bile ciddi yola girmeyin.O kisiye kendinizi kaptırmayın.30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.