İnsan hep mi kanar? Hep mi salak olur bu kadar ?

Öyle düşünüyorum ama onun mutlu mutlu takılması beni mahvediyor

Evet gitmem gerekiyor bir psikologa

Evet haklısınız. Ona yazıp neden diye yazasim geliyor hep. Hak etmedim hiç bunları.

Onun mutlu mutlu takılması. Tanımadığı açık saçık profilleri takip etmesi arkadaşlarıyla içki masalarinda foto çekmesi(içki icmezdi sözde) beni yerle bir etti. Giderdi hep evet ama hiç bu kadar olmamışti. Bu sefer kendimi bittigine inandirdim bu benim için ölüm demek sanki. Çok zoruma gidiyor. Ona yazıp iyice peşinden kosuyormusum imajı yarattım. Hala da öyle düşünüyor eminim. Ona yazıp bütün kinimi öfkemi kusasim.var beni nasil bu kadar kolay sildi diye

Daha fazla muhatap olmayın. Yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun. Göreceksiniz. Asıl mesele sizin kendinize ne kadar değer verdiğiniz. Şu yazdıklarınızı okudukça içinizdeki o duygu yavaş yavaş boşluğa bırakacak kendini. Siz değerlisiniz, bunu unutmayın.

Hayatında biri oldgunu ben de düşünüyorum. Ama dayanamiyorum bu duruma çok kötüyüm nasıl başa çıkacağım bu durumla hiç bilmiyorum
Kullanılma hissi kötü Bi duygu evet ama bence içinde
Hayatında biri oldgunu ben de düşünüyorum. Ama dayanamiyorum bu duruma çok kötüyüm nasıl başa çıkacağım bu durumla hiç bilmiyorum
Sakın yazma yine kullanır bırakır hem gelip seni öpüp kollayacak hem de her yerden engelleyecek erkek orospusu o adam ezik sen ona fazlasın ondan sana böyle davranıyor sen ona fazlasın

Kullanılma hissi kötü Bi duygu evet ama bence içinde
Sakın yazma yine kullanır bırakır hem gelip seni öpüp kollayacak hem de her yerden engelleyecek o adam ezik sen ona fazlasın ondan sana böyle davranıyor sen ona fazlasın
Adam senin etinden sütünden faydalsnmış kalbimi de çalmış sonra siktir etmiş seven insan arada Bi gidip gelmez her zmn merakedee sensiz duramaz arar sorar demek ki senden daha önemli işleri var o arada başka kızlarla bile takılmış arada gönül eğlenmek için sana gelmiş sen ona fazlasın böyle Bi insana kalbini değil bokunu bile atma bence

1. Başta kendisini size uygun görmemiş, üzmek istemem demiş.
2. Biraz zorlama yapmışsınız güzellik olmamış.
3. Muhtemelen hayatına birini almıştır bırakın onunla uğraşsın.

Evet haklısınız. Ona yazıp neden diye yazasim geliyor hep. Hak etmedim hiç bunları.
Aynı isteği ben de duyuyorum. Sevdim değer verdim neden bu kötü davranışlara maruz kaldım diye hesap sorasım geliyor. Ama bunun sebebinin sizinle alakalı olmadığını, o kişinin kötülüğünden kaynaklandığını anlamak gerekiyor bence. Bizdeki tek hata, saygısız davranışların tekrarlanmasına izin vermektir bence. Kötü muamele gördüğün anda ilişkiyi bitirmezsen karşındaki "ya bu ne kadar anlayışlı ve iyi, benim her şeyime katlanıyor, ben de davranışlarıma dikkat edeyim o zaman" demiyor. Kötülüğünü arttırarak devam ettiriyor. Ona neden diye sorduğunuzda alacağınız cevap içinizi soğutmayacak, daha çok üzüleceksiniz. O yüzden Allaha havale edip önünüze bakın ve bir daha hiçbir insanın size saygısızlık yapmasına izin vermeyin. Ben de kendime bunları söylüyorum hep.

At gibi giden it gibi döner...
Mühim olan döndüğünde seni bulamasın

Kimse birinden ayrildim diye olmez zamanla gecer kendini daha fazla kullandirma adam baskasini bulmustur ama seni herzaman cepte gordugu icin ayrilsa bile sana geri doner sende kabul edersin okumus etmis insansin hicmi kendi degerini bilmiyosun elin adami seni kullanip kullanip atiyor hersey kafasina gore o nasil isterse oyle bukadar acizmisin?

Onula ilgili ne varsa silin telefonunuzdan. Aldığı hediye vs yardım kutusuna koyun. Ve lütfen başlıktaki gibi kendiniz hakaret etmeyin. İnsanız hepimiz hatalar yapıyoruz. Önemli olan yola devam etmek. Hakkınızda çoook hayırlı olmuş. Eşikten dönmüşsünüz. Bunları şuan farketmemiş olabilrsiniz ama anlayacaksınız. Kendinize iyi davranın. Daha çok yolun başındasınız. Doğru kişi çıkar elbet yolunuza

Seni üzüntüden mahf edecem diyen bir adam için kılını kipirdatma. Numaranı adresini ismini soyismini değiştir. İki rekat da şükür namazi kıl .

Bundan sana hayır gelmez Allah sana gösteriyor.sakin geri dönme bu sayfayı kapat sende onu engelle sil heryerden o sana yapmış. Hayatının baharını bu şekilde yasatma

Ortada kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok. Zaten geçimsiz ve gel gitleri olan biri sizi mutlu hissettiremez. Artık önünüze bakıp hayatınıza devam edin. İnanın aşk meşk ayrılık bunlar o kadar boş ve gereksiz şeyler kendinizi üzmeye değmez.

İnsan sevdiğine üzüntüden mahvedecem demez.2 ay görüşmeyenin deli gibi ozlemesi lazım.Daha yüzük takmamissiniz acele etmeyin derim.Ayrilmasaniz bile ciddi yola girmeyin.O kisiye kendinizi kaptırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…