- 23 Temmuz 2021
- 78
- 44
- 32
-
- Konu Sahibi isikliyoll
Gidip gidip sonra tekrar gelmesinden belliymiş zaten. Sizi ezip hakaret etmesinin sebebi de sizin eğitim anlamında ondan daha üstün olduğunuzu bilmek ve size kendinizi aslında yetersiz hissettirerek kendi ezikliğini bastırmak. Belki de gittiği sürelerde başkaları ile deneyip sonrasında size geri döndü. Siz onun için hep kürkçü dükkanıydınız belki de. Kendi adıma konuşayım isterse 10 sene olsun 20 sene olsun, beni ezen ve bana hakaret eden biriyle değil evlenmek evliysem bile boşanırım. Henüz 26 yaşındayım ama o kadar çok şey yaşadım ki.. Siz de şunun bilincine varın bence; hayatta sizden daha değerli hiçbir şey yok. İstediğiniz kadar seviyorum, ölüyorum, bitiyorum diyin günün sonunda o duygu yerini boşluğa bırakıyor. Hepsi geçiyor. Önemli olan kendinizi en az hasarla bu duygudan arındırmak. Benden size bir kardeş tavsiyesi olsun.. Umarım kendinize değer verebilirsiniz.30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi
İnşallah bu ruh halinden kurtulurumAyrılarak size ne kadar büyük bir iyilik yaptığının farkında değilsiniz. Biz kadınlar neden bize bu kadar saygısızlık kötülük yapan erkeklere katlanıyoruz bilmiyorum. Heralde kendine saygı duymamaktan oluyor böyle şeyler. Kendine saygısı olan bir kadın bir erkeğin böyle davranmasına müsaade etmez. Arasa bile dönmeyin, siz de onu her yerden engelleyip önünüze bakın. Bütün bir ömrün zehir olmasındansa giden birkaç yıl olsun.
Asla asla. Bence de iyilik yaptı ama haksızlığa uğramak beni çok uzuyorMalesef adam 1 ay sonra gelse af dilese siz yine tamam deyip affedip bu adamla devam edeceksiniz gibi geldi. Ne söylesem boş gibi hissediyorum bu yüzden.
Adam ayrılarak size en büyük iyiliği yapmış aslında.
Böyle bi insanın nesini bu kadar seviyosunuz
Ondan ayrılarak nickiniz gibi ışıklı bir yola girmişsiniz tebrik ederim.
Exe gelince…onu da kurumaya bırakın.
Gübreye ihtiyacı olan alır.
çok çok deli bir sevgiye açlık var çok deliAyrılarak size ne kadar büyük bir iyilik yaptığının farkında değilsiniz. Biz kadınlar neden bize bu kadar saygısızlık kötülük yapan erkeklere katlanıyoruz bilmiyorum. Heralde kendine saygı duymamaktan oluyor böyle şeyler. Kendine saygısı olan bir kadın bir erkeğin böyle davranmasına müsaade etmez. Arasa bile dönmeyin, siz de onu her yerden engelleyip önünüze bakın. Bütün bir ömrün zehir olmasındansa giden birkaç yıl olsun.
Kesinlikle öyle, çok haklısınız. Kadınlar niye böyle bilmiyorum derken kendimi de dahil ediyorum o gruba aslında, çünkü ben de bir dönem böyle saçma ilişkileri oldurmak için çok çabaladım. İnsan kendine değer vermeli, değerli oluşunu başkasının sevgisine ilgisine bağlamamalı ve böyle sevgi kırıntısı bile denemeyecek şeylerle yetinmeyi kendine layık görmemeli bence. O zaman pek çok sorun çözülür gibi geliyor.çok çok deli bir sevgiye açlık var çok deli
kadınlara olmayacak şeyler yaptırıyor,
resmen kadınlara değersiz olduklarını ve alacağı Max değerin bu olduğunu gece gündüz pompalıyor içindeki bir şeyler.
Yatıp kalkıp şükret. Bu kelımeden nefret edıosun bılıorum. Ama kendıne acımayana Allah da acımıyor. Ailen dua ettıkı ayrıldın. Engelımı açmıyır ney ya? Bak bu yolun sonu çok kötü . Atanmışsın para nda var bir psıkoterapıye gıdermısın.30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
Lütfen kendıne gel canım.30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
Kendini kötü hissettiğinde bu sözü aklına gelsin.Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi
Sevgiliniz tam bir erkek orospusu kafası esince geliyor sana aşığım diyip sizi kandırıyor kafası esince gidiyor siz ona muhtaç olmamanız rağmen sizi manipüle ederek sizi kendine mecbur hissettiemiş yaptığı hareketlerle sürekli onu düşünmenizi sağlamış böyle biri sizinle evlenmez sebebini diyim bu adamda eziklik psikolojisi var ne demek evlilik arifesinde sizi her yerden engellemek açık kapı da bırakmamış belki de hayatına birini aldı almasa bile size bunu yapanla nasıl evleneceksin iz blyor biri dengesiz nikah masasında bile bırakabilir sizin ona ihtiyacınız yok evlenmeden olması daha iyi ilerde bu adam size şiddet de uygulardu30uma sayılı günler kala ne kadar aptal bir insan oldugumu bir kez daha gördüm. Etrafa akıl verirken o aklı kendim için kullanmadım hiç. Eski sevgilimi 7 yıldır tanıyorum. Fakat 4 yıl oluyor biz sevgili olalı. Ben istemstim sevdiğimi ben söyledim. Başta istemedi. Kandirmak istemiyorum seni dedi. Neyse ben üniversiteyi bitirdgim gibi bana yazdı. Duygularım vardı ve sevgili olduk. Beni tam anlamiyla sevmedigini düşünüyordum öyle hissediyordum. Ama zaman içinde bana çok asik oldugunu söyledi. Kavga ettik yeri geldi. Tartıştık da. Ama bitiren giden ve gelen hep o oldu. Ne yoluma bakmama iizn verdi ne de onunla bir yola girebildik. Ailem onunla olan tartışmalarima şahit oldu çünkü. O üni terk ailesinin dukkanina bakıyordu bir de ticaretle uğraşıyor kendince. Ben atanmıştım. Ama surekli beni ezen, en ufak tartismada hakaret eden biriydi. Annesi bile çok sinirlidir ama şu kapidan çıkınca unutur diyordu. Ben acaba desem de sanki yaptığı onca şeye rağmen onsuzluk nefessiz bırakıyordu beni. Bundan beş ay önce ayrıldık 1 ay sonra yine altından girdi ustunden çıktı ailesiyle konuşturup ikna etti beni. Aile yemeğine gittim . Artık evliliğe bi adım daha yakin hissediyordum. Begendigim nisanlik gelinlik modellerini hep kaydettim. OrganiZasyon şirketiyle fiyat bile konustuk. Bir daha beni bırakmaz dediğim adam bir inat ugruna hayatimdan çıktı. 2 aydır ara ara tartissak da aklınıza neresi geliyorsa hepsinden engellemis beni. Ve uzun zmaandir da açmadı. Normalde dayanamaz açardı. Ama açmıyor. 2 ay bizim icin uzun bir süre. Belki de bahane aradı. İkimizde farklı memlekette de olsak doguluyuz. Çok Altin isterler mi ben sana yeter miyim ya issiz kaldığımda yuzume vurursan gibi şeyler söylüyordu. Ki ben her şeyin makul olani olacak diyordum. Beni engellemeden önce de seni uzuntuden mahvedecem dedi. Evet şuan cok kötü hissediyorum. Haksızlığa uğradım. Belki de baskasini buldu ondan böyle. Ya da aldatıldım belki de. Hayatım kaydı gibi oynandı sanki benimle. Bu ruh halinden kurtulup nasıl toparlanirim.
Hayatında biri oldgunu ben de düşünüyorum. Ama dayanamiyorum bu duruma çok kötüyüm nasıl başa çıkacağım bu durumla hiç bilmiyorumSevgiliniz tam bir erkek orospusu kafası esince geliyor sana aşığım diyip sizi kandırıyor kafası esince gidiyor siz ona muhtaç olmamanız rağmen sizi manipüle ederek sizi kendine mecbur hissettiemiş yaptığı hareketlerle sürekli onu düşünmenizi sağlamış böyle biri sizinle evlenmez sebebini diyim bu adamda eziklik psikolojisi var ne demek evlilik arifesinde sizi her yerden engellemek açık kapı da bırakmamış belki de hayatına birini aldı almasa bile size bunu yapanla nasıl evleneceksin iz blyor biri dengesiz nikah masasında bile bırakabilir sizin ona ihtiyacınız yok evlenmeden olması daha iyi ilerde bu adam size şiddet de uygulardu