- 1 Nisan 2021
- 1.530
- 1.505
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Ben de tam buna benzer konu açacaktım.
Bugün hastane randevum vardı. Erken çıktığım için az kalsın geç kalıyordum. Tek şeritli yol, önüne boş adam 20 ile gidiyor. Çünkü keyfi öyle. Sollamam mümkün değil sol şerit vızır vızır akıyor. 3 km 20 km hızla gittik. Neyse hastaneye vardım nihayet. Otoparkta yer bakıyorum adam iki arabalık yerin ortasına parketmiş çünkü suv arabası var davarın. Aman kimse çizmesin. Dünyada bir tek o var çünkü. Neyse bir yer buldum hızlı hızlı hastaneye gidiyorum. Önümde yayalar. Millet dümdüz yürümüyor biliyor musunuz. Çapraz çapraz yürüyorlar. Sağından geçeyim yok o tarafa gidiyor. Solundan geçeyim yok iki adım sonra sola doğru gidiyor. En sonunda yola indim solladım kadını. Nihayet muayenehaneye ulaştım. Sıra benim. Benim ismim yazıyor. Kapıda en az 5 kişi, kapı açılır açılmaz dalacaklar içeri. Dedim galiba rapor falan gösterecek. Yok meğer 10 kişi sonrasındaymış randevusu. Doktor kovaladı milleti ben girebildim. Ben içerideyim, hala benim ismim yanıyor. Kapı elli kere çaldı en az 5 kişi içeri daldı muayenem esnasında. Allah doktorlara da gani gani sabır versin. Ben artık bu ülkenin insanlarıyla yaşayamıyorum. Kimsenin kimseye saygısı yok. Nüfusun %90'ı şark kurnazı. Gerçekten kültürel olarak diplerdeyiz. Gerçekten artık dışarı çıkmak bir mesele oldu benim için. Dışarı çıkmasam ne olacak. Üst kattaki teyzenin torunu 24 saat at gibi tepiniyor. Üstelik daireleri dublex isterlerse üst katta oynatabilirler. Kabile halinde yaşayangillerden. Cidden artık kaldıramıyorum.
+1
kbb uzmanına gitmem gerekmişti vertigo atağım tuttuğu için. Abartmıyorum doktor 120 saniye konuştu konuşmadı. Tam 3 kişi vardı odada biri oturuyor biri muayene oluyor. Kapıda adım yandı ama ben hariç herkes odada. İstirahat yazdıramamıştım fırsat bulup. O kadar zor ki işleri en çok saygıyı onlar hak ediyor. O kargaşada nasıl teşhis koysun da iyileştirsin o adam.