İnsan eşini sonradan sevebilir mi?

Kendinzi dinlemeyin eşinizi hep iyi özellikleriyle hatırlayın sevmiyorum gibi şeyleri aklınıza gelince iç sesinize fırsat vermeyin
Ne güzel evliliğini varmış buradaki çoğu kadın kocasından dolayı yakınıp konu açıyorlar takip ediyorsanız
Ona hep iyi gözle bakın boşanmak doğru değil ğibi sizin durumuzda

Asla bulmuş bunuyorsun demeyeceğim ben de eşimi annemi babami seviyormuş gibi seviyorum insan biraz ask tutku heycan istiyor birbirimizden koptuk zamanla 65 yaş üstü ihtiyarlar gibiyiz

Yanı..kac yaslarındasınız bılmıyorum ama.esınız acık fıkırlı mıdır mesela. bence ınsan sahıp oldugu seylerın kıymetını pwk anlayamıyor.her konuda. Es için de gecerlı. Sevıyorum ama bu kacıncı aldatması.. Sevıyorum ama artçık bitti vs diyen cok kadın var burada.yanı durumunuz onlara kıyasla iyi. Esınız size cekıcı gwlmıyorsa gelmesı ıcın caba gosterın.spora yazdırın..giyim alısverısını siz yapın zewkınıze gore.. Vs vs.. Boyle duzgun bır adam ıcın ugrasmanıza deger.

Gercekten yasamda dogruya ulasmak için tv dizilerindeki örnekleri göz önünde bulundurmak gerekıyor..şule gibi olmak istemeyız tabıkı.kızlarsulw gibi olmak istemıyorsanız kırın dızınızı oturun.

Ben seye takildim. 5 yil olmus. Sevmeye calismussin sevememissin. Bu saatten sonra da sevemeyeceksin. Sadece suna takildim tamam sevmeyebilirsin de ya bir sure sonra esinin her harekwti batarsa? Iste o cok kotu? Yani tolere de edemezsen artik bazi seyleri.. o zaman ne olacak. Sevgisiz yasamak da zor.

Aşık olup severek evlenen biri olarak evlilik sonrası, böyle bir adama nasıl aşık oldum dediğim zamanlar oluyor.
Aşk ya gerçekten geçici yada karşındaki insana bağlı. Ama gerçekten bitiyor aynı evi paylaşmak çok başka bişey.

Game of thrones tadında dizi ve filmelere yönelin sonra da o heyecanla birlikte olun eşinizle... Bir de kendinize roller verin eşinizde müşteriniz olsun. Duygu değil hizmet odaklı olunca daha iyi bir seks hayatınız olacağını düşünüyorum. Sizin performansınız artıkça eşinizde daha tutkulu bir erkeğe dönüşebilir kanımca. İşe yararsa paylaşırsınız. Sonuçta şu an kendinize biçtiğiniz bu adamın eşi olma rolünü beğenmemişsiniz. Bir yerde okumuştum ilişkilere heyecan katmak odaklı bir yazıydı. Sizin gibi düşünen ve monotonlaşan ilişkilere yönelikti.

Fantezi icabi eşi müşteri hayal etmek mi
Daha konuyu okumadim da birine de bunu onermezsin ya bence umarm yanlış anlamisimdir.

Nasıl istiyorsa öyle düşünsün cnm. Sonuçta en büyük sıkıntı cinsel çekim. Müşteriye niye takıldın yazı da öyle yazdığı için öyle dedim. İster kovboy olsun, ister köylü kızı artık kendini hangi role kaptırmak istiyorsa. Sonuçta buraya yazdıysa bir çözüm arıyor demektir. Benim çözüm önerim bu. İşler iyi giderse

Nefis yapmayın, bu erkek merhamet li nezaket li çocuklarına eşine evine bağlı ise oturup şükretmek düşer, sanırım kıyaslama da var başkaları ile, hoşlandığını z başka bir i yoktur umarım

Hpslandiginjz başka biri yoktur diyerek kıssadan iftiraya dönüşüyor ne dediğimize dikkat edelim

Veteriner ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…