- 4 Temmuz 2019
- 1.456
- 988
- 63
- 30
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Gercekten yasamda dogruya ulasmak için tv dizilerindeki örnekleri göz önünde bulundurmak gerekıyor..şule gibi olmak istemeyız tabıkı.kızlarsulw gibi olmak istemıyorsanız kırın dızınızı oturun.Daha ne istiyorsun madem eşinle evlenmedim veteriner beterine aşık olsaydın katlanırim tıpkı anne dizisindeki Şule gibi..Kocası ölmüstu yalnız kalmıştı kızıyla sora saplantılı aşık olduğu adamla evlendi dayak yedi yetmedi evliliği sürdürmeye devam etti kızini bile unutmuştu işte onun gibi mı olmak istiyorsun
Aaaa bende oğlak eşim aslan burcuBen oğlak eşim aslan burcu. Burç uyumundan pek anlamam ama siz anlıyorsanız yorumlayabilirmisiniz
Fantezi icabi eşi müşteri hayal etmek miGame of thrones tadında dizi ve filmelere yönelin sonra da o heyecanla birlikte olun eşinizle... Bir de kendinize roller verin eşinizde müşteriniz olsun. Duygu değil hizmet odaklı olunca daha iyi bir seks hayatınız olacağını düşünüyorum. Sizin performansınız artıkça eşinizde daha tutkulu bir erkeğe dönüşebilir kanımca. İşe yararsa paylaşırsınız. Sonuçta şu an kendinize biçtiğiniz bu adamın eşi olma rolünü beğenmemişsiniz. Bir yerde okumuştum ilişkilere heyecan katmak odaklı bir yazıydı. Sizin gibi düşünen ve monotonlaşan ilişkilere yönelikti.
Nefis yapmayın, bu erkek merhamet li nezaket li çocuklarına eşine evine bağlı ise oturup şükretmek düşer, sanırım kıyaslama da var başkaları ile, hoşlandığını z başka bir i yoktur umarımHerkese merhaba. Haziranda 5 yılı dolacak evliliğimin 3 yaşında da bir oğlum var. Eşimle ikimizde memuruz. Eşimle aynı zamanda atandık o beni görmüş beğenmiş sevmişti. Ben ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim elektrik olayı tutmamıştı. Ama çevremden çok tepki alıyordum neden beğenmiyorsun kabul etmiyosun işte boylu poslu terbiyeli çocuk diye. Evet eşim gerçektende kötü bir huyu yok evine bağlı beni oğlumu seviyor. İşte o zamanlar insanların bu söyledikleri beni etkiledi çünkü ben babasız büyümüştüm. Babam annemi ve 3 çocuğunu sebepsiz yere 4 duvar ardında bırakıp gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum yüzünü hiç tanımıyom yani. Çok sıkıntılı bir hayatım oldu annemin okuma yazması işi yoktu. İnsanları zekatları fitreleriyle bigün aç bigün tok büyüdük çok şükür. Ama ben babasız büyüdüğüm için hep aradığım erkek modeli işte ailesine bağlı olsun beni sevsin yeter şeklindeydi. Nitekimde öyle oldu eşimin temiz kalpli dürüst ahlaklı bir insan olması onunla evlenmeme yetti. Ama evlendikten sonra gördümki sadece bu özellikler yetmiyormuş. Uyumlu olmak (her anlamda cinsellikte dahil), karşındakini çekici bulmak, en önemlisi sevmek (eşimi bi insan olarak seviyorum ama bir erkeği sever gibi bir eşi sever gibi sevemiyorum) Boşanmayı çok düşünüyorum ama ortada boşanmak için sebep yok. Yani arkadaşlarıma boşanmak istediğimi söylediğimde ne adamlar var eşinin içkisi yok kumarı yok evden işe işten eve daha ne istiyosun boşanılırmı gibi tepkilerle karşılaşıyorum. O zaman sevmeyi deneyeyim diyorum. Ama oda olmuyo bikaç gün zorluyom kendimi sonra yine eskisi gibi. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda yada tavsiyesi olan. İş yerinde olduğum için çok sık cevap yazamayabilirim şimdiden mesajlarınız için teşekkürler.
Hpslandiginjz başka biri yoktur diyerek kıssadan iftiraya dönüşüyor ne dediğimize dikkat edelimNefis yapmayın, bu erkek merhamet li nezaket li çocuklarına eşine evine bağlı ise oturup şükretmek düşer, sanırım kıyaslama da var başkaları ile, hoşlandığını z başka bir i yoktur umarım
Öyle mi nasıl anlaşıyorsunuz iki burç farklı gruplardan olduğu için pek anlaşamaz diyorlar çok bilmiş astroloji. Bide imkanı yok diyorlarAaaa bende oğlak eşim aslan burcu
Veteriner ne alakaDaha ne istiyorsun madem eşinle evlenmedim veteriner beterine aşık olsaydın katlanırim tıpkı anne dizisindeki Şule gibi..Kocası ölmüstu yalnız kalmıştı kızıyla sora saplantılı aşık olduğu adamla evlendi dayak yedi yetmedi evliliği sürdürmeye devam etti kızini bile unutmuştu işte onun gibi mı olmak istiyorsun
Ama farklı görüyorum diyor arkadaş, iftira değil asla, Eşin den hoşlanmıyorkiHpslandiginjz başka biri yoktur diyerek kıssadan iftiraya dönüşüyor ne dediğimize dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?