İnsan eşini sonradan sevebilir mi?

Sabah bi girdimki kk na 3 senelik konum hortlamış :d. Her şeyde vardır bi hayır konumu okudum ve bugünkü durmumuna baktım ne çok şey değişmiş. Evet boşanmadım ama hayatımda çok şey değişti. Boşanmak istedim ciddi ciddi eşyalarımı topladım çocuğumu aldım gittim. bu dönüm noktası oldu bizim için çünkü ben artık dolmuştum içimdeki bütün kini kustum. İlk başlarda çok şaşırdı yaptıklarının bu kadar beni üzdüğünün farkında olmadığını söyledi. Eşim çok değişti resmen kafasına dank etti bazı şeyler. Yalvardı söz değişecem dedi ve evet hakkını yemeyeyim çok değişti. Özellikle ev işinde yardım konusunda çok çabaladı. Bende psikiyatre gittim iyice psikolojim bozulmuştu. İlaç tedavisi aldım. Şimdi eskiye göre daha iyiyiz ama cinsellik konusunda ben hala geri duruyorum. Eşimde zorlamıyor sen ne zaman istersen diyor. Yani öyle işte şimdilik...

Eşiniz gerçekten sizi çok sevmiş. Dilerim Daha da iyi olursunuz..

3 yil mi canim en azindan suan daha iyi durumda oldugunu bilmek .. cok sevindimm ortak degerlerjnizde mutluysanizz herzaman sans vardir umarim hersey gonlunuzce olur .

Çok sevindim. İnşallah oda hallolur diğer problemlerde yalnız burçları neydi acaba diye hala aklımda deli bir soru kaldı

Hatayı en baştan yapmışsınız aşık olmadan tutku olmadan evlilik yapmışsınız birde çocuk.. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz ne yapacağınıza karar verin iyicene düşünüp

3 yıl geçmiş. 3 yıldır sevemediyseniz zor ama İmkansız değil bence. Bu tür durumlarda genelde karşı tarafı tamamen kaybedince sevdiklerini anlayıp çok pişman oluyorlar.

Ben oğlak eşim aslan burcu. Burç uyumundan pek anlamam ama siz anlıyorsanız yorumlayabilirmisiniz
Benimle aynı durumdasınız bende boğa sözlüm aslan. Aslan ateş Grubu boğa ve oğlak toprak Grubu oluyor ateş ve toprak Grubu pek anlaşmaz aynı gruplar evlenmeli toprak Grubu toprak Grubu ile mesela gibi diyor burç uyumunda. Önce çok takıldım bende buna sözlumimu bile gereksiz kafasını agrittim. Sonra baktım aslında güzel anlaşıyoruz bu yüzden burçlara inanmayıp dini olarak nasip e inanmaya karar verdim inşallah bir sorun yaşamayız bizde sizde anlayış saygı olduktan sonra her burç evlenebilir bence artık böyle düşünmek istiyorum

Her şey nasip kısmet her burcun kendine göre özellikleri vardır muhakkak ama demek değildirki şu burçtakiler kötü şunlar iyi. Önemli olan iyi niyet sevgi saygı bu süreçleri ben yaşarken hiç bi zaman saygımızı bozmadık. Sevgide oluştu zamanla herşey emek istiyo emeksiz hiç bişey olmuyo ailede sevgide. Sizin için hayırlısını diliyorum umarım çok mutlu olursunuz.

Biliyormusun cevapları okumadım ama eminim devam etmen yönündedir ama kimse bilmez ki sevmeden cinsellik yaşamanın ne kadar kötü olduğunu bilemez, tutku ,ask. Insan gözlerinin icin e bakıp kaybolmak ister..
Bende tam buradayım sen yine 5 yılda ben 13.yılına girdim.. tıpkı senin nedenlerle.. iyi biri ,evine bagli, vs.. benim eşimin en büyük eksisi beni ilgisiz sevgisiz bırakması tabi geçmişte şimdi ilgi gösterse de bende bitti biten..simdidede baskıyı arttırdı dinlediğim müziğe bile karisiyor.. 2 çocuğum var sizin gibi isim gücüm mesleğim yok yoksa asla 1 dk bile durmam.. bir ömür geçmiyor her geçen yıl katlanarak devam ediyor.. sonra şu noktaya geliyorsun cinsellik sonrasi duşta ağlama.. ben şuan o durumdayım.. 2 gün zorluyorum iyi yönlerini düşünüp sonra patlak veriyor

Ben kendi yaşadığımdan yola çıkarak söyleyebilirimki eşinizin kıskançlık yapmasının nedeni sizin onu sevmediğinizi anlaması eşimde böyleydi çünkü ben yeni yeni farkediyorum şimdi çok azaldı kıskançlıkları. Bu 3 sene içerisinde bi çok sıkıntı yaşadık hastalıklarla bi çok zorlukla uğraştık eşim kanser oldu onu kaybetme korkusu bende çok şey değiştirdi. Bide eşinizle açıkça konuşun ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz çünkü bazen içimizde tutarak kinleniyoruz hani tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali eşinizin de düşüncelerinizden haberi bile yoktur

Buyuzden ben sevmedigim biriyle evlenmedim.Cunku sevmedigim adamin herseyi bana batardi oyle de uyuz bir tipim neyazikki.Son yillarda benimle evlenmeyi isteyem biraz peşimde kosan biri oldu.Aileme kakirsa o beni mutlu edecekti. Ne belli edecegi dedim.Etmezse ben iki kez pisman olurum.Ama ben sevdigimle evlendim ben batıyorum simdi adama.Oyuzden sevgi emektir deyip huzurunuza bakin.Cunku kotu huylar sevgiyi alıp götürüyor, huzursuz olmaya deger miydi diyorsun..Daha kotusunu gormediginiz icin mesela deger verilmemek gibi suan size kotu geliyor olabilir.Bende simdi biraz pişmanlık var.Yakinda yuzde yuze cikacagini sanıyorum. Ailem basima kakıyor o kişiyi niye kabul etmedim.Yada ben mi anlamadim adamin dilinden bilmiyorum.Tamamen çekilmez degildi ama iste bir tahammulsuzluk bir dil yarasi yapiyor anlayacagini anlıyorsun .

Son düzenleme:
Bence büyük boşanma sebebi bu. His yokken cinsellik yaşamak tecavüzün modern boyutu bence.istemediği halde yaşamak zorunda kalmak.Ben de iyi adamlar tanıyorum ama iyi olmaları evlenmeme ve onları istememe yetmiyor.

Durumunuza üzüldüm.
Sanırım sizde eşinize karşı fiziksel çekim yok.
O yüzden eşinizi ev arkadaşı gibi hissediyorsunuz.
O yüzden salt mantık evliliğini sağlıklı bulmuyorum.

Boşanmayı düşünmeden eşinizle romantik bir tatile gitseniz başbaşa kalsanız belki fiziksel yönden daha çekici bulmaya çalışırsınız.
Hiç mi fiziksel çekim yok ona karşı?

Aaa konu eskiymiş.
Yorum yazınca fark ettim.
Nasılsınız?

Umarım boşanma olmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…