insan bu kadarmi yalanci olur

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.123
248
kizlar benim soyle bir sorunum var 6 yil once bir apartmana tasindim turk ailelerde vardi diye cok sevindim ciktigim yerde hic yokdu burdada ounca nasil mutlu olduk esimle neyse birgun cocuklari bahceye cikardim benim kizla yasit olan bayanda kizini getirdiler tanisdik 1 iki derken cocuklar hergun oynama bizde baslarinda durup muhabbet etmeye basladik derken bu yurtdisina gelmek icin cok haltlar yemis utanmadan bana anlatti bunlarda yetmezmis gibi apartmandaki butun turklerin gizli sirlarini bir sekilde ogrenmis o kadar samimi olamamisa ragmen anlatti acikcasi bende cekinmeye basladi herhaba deyip gectim sonra bu bana kafayi takti takma ama nasil surekli kafasindan birseyler uydurup siayet etmeler iftiralar neler neler tam bitti derken bu yil yegeniyle benim oglum ayni sinifa dustu gecen hafta yegeni ogretmenin masasinda ogretmenin cantasi varmis ogretmenide resepsiyondan cagirmislar oda gidince bu bu zil calmis herkes cikmis disari sadece x yin yegeni 2 tane yabanci ve benim oglum kalmislar x yin yegeni ogretmenin cantasindan para calmis calmisda demeyim cunku 7 yasinda cocuk neyse ogretmen sormus o iki yabanci cocuk x yin yegenini demisler benim ogulmun gordugunu soylemisler oglumda evet gordum demis neyse ogretmen ailesine soylemis dun cocugun babaannesi ogretmen soylerken yanima geldi ogretmen sokta kadin benim ogluma sen turksun calsa bile gormicen duymayacan dedi bende teyze bunlar cocuk olur boyle seyler dedim bundan sonra oynamazlar olur biter dedim o sira kadin dinime kufur etti daha agza alinmayacak kufurler sonrada birdaha yapsin kolunu bacagini kiracagini sonrada gelip dininize birsey yapcicam dedi bende sadece dinime kufur eden musluman olsa bari dedim burda bekle sikayet edicem seni gerekli yerlere dedim o gitti benden once gidip benim onun torununu tehdit ettigimi kufur ettigimi yani bana ne dediyse tam tersini ben yapmisim x olan komsuyuda sahit gosterip suc duyurusunda bulunmuslar oz once aradilar pazartesi gorusmeye cagiriyorlar valla sinirden elim ayagim titredi bu kadarmi yalanci olur insanlar ne yapacam ben kizlar simdi kusura bakmayin uzun oldu yorum icinde tesekkurler

Son düzenleme:
ha bu arada kizlar o teyze evi burda degil cekmis gitmis evine ben onunla degil guya geliniyle yani cocugun annesiyle kavga etmisim oyle ifade vermisler

Bunlar insan mı ? O x de nasıl şahit olabiliyor ?

Haklıysanız korkmayın ve ani sinir ile yanlış bir hareket değil ağzınızı bile açmayın sizi kızdırmaya çalışarak anlık öfkenizi kullanabilir. Anlattığınız karakter böyle bir tip.

Nihali Sagol evet beni çok kızdırıyorlar daha dün x komşuya geldi ikisi beraber balkonda gülüp fısıldılaşıyorlar bana bakıp amaçları ne anlamadım allahım efendimiz bile yola getirememiş böylelerini birde hiçbirşey yapmadım ben onlara ne istiyorlar anlamadım

Bir şey yapmana gerek yok bu tür insanlara çünki em ufak bir olaydan durumdan kendine pay çıkarırlar senin için sevinçli bir durum onlarda huzursuzluk yaratmaya yeterlidir.

Gül geç inan bu onlara çok fazla zarar verir umursama kesinlik ile yapamıyorsan öyle gözük. Sen bu tutumun ile hareket etmelisin seni öfkelendirip ağzında kötü söz çıkarmalarına izin verme o bir söz öyle şekillenir ki anlayamazsın ne olduğunu.

Öfke ile hareket etmemen gerek.

olaylari oldugu gibi anlatacaksin. gerekirse ögretmenlede konusabileceklerini söylersin.Allah hepimizi daima iyi insanlarla karsilastirsin..

Kızlar destegıniz için sagolun sabah erkenden çoçukların okuluna gidip oradaki Türk velilere birşey anlatmışlar ki Slm verdim kimse almadı bana bakıp oh olsun der gibi hareket yaptı allahım Bayram Bayram beni ağlattılar ya Rabbim bir ömür onları ağlatsın asla hakkımı helal etmiyorum birde bu kadın burda evli adamları kışkırtıp evli olan sülalesiyle. Tanıştırıp buraya getirtiriyor adamların bütün mal varlıklarınıda alıyor daha geçen ablası evli Türkiye'de burda evli iki çoçuklu adamla görüştürmüş ikiside boşandı birlikteler şimdi buraya geldi ablası eniştesi olacak adamında bütün mal varlığını ablasının üstüne yaptırdı oda yetmedi 45 yaşındaki adams19 yeğenini verdi şimdi evli bir kadını ayartıyor evli iki çoçuklu oğlan kardeşi için gidip konsoloslaga şikayetmi etsem alsın ağzının payını

Almanyadami yasiyorsun?
cok arkadas komsu vs ihtiyacim olmasina ragmen özellikle türklerden uzak duruyoruz
su ana kadar burada yasayan normal kafaya sahip türk görmedim

Almanyadami yasiyorsun?
cok arkadas komsu vs ihtiyacim olmasina ragmen özellikle türklerden uzak duruyoruz
su ana kadar burada yasayan normal kafaya sahip türk görmedim

Konu dışı olacak konu sahibi af etsin. Benim iki dayımda ingiltere de onlarda türkler daha beter diyo bu genel bir durum galiba.

Konu dışı olacak konu sahibi af etsin. Benim iki dayımda ingiltere de onlarda türkler daha beter diyo bu genel bir durum galiba.

demek Ingilterede de durum ayni
ben bir türk olarak hemde milliyetciyimdir yani Türkiyedeki Türkler ve buradaki türkler arasinda daglar kadar fark var
o kadar yani

Evet kızlar yurtdışındaki Türkler Türk olduklarını unutmuşlar bundan sonra tövbe hiç bir türkle sıkıfıkı olmam merhaba bitti gitti yurtdışında arkadaşlık dostluk yok eşimin bile akrabaları bi tuhaf bir kere git oda senede yarım saat sonra gitsinler diye gözünün içine bakıyorlar ikinciye ara bir yıl içinde hep meşgüller boş zamanları yok çağır gelmezlerde asıl ilginç olan birbirlerinin ne yaptıklarını bilirler bende hep şaşırırım nerden öğreniyorlar

ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…