- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
- 248
- Konu Sahibi magic girl
kizlar benim soyle bir sorunum var 6 yil once bir apartmana tasindim turk ailelerde vardi diye cok sevindim ciktigim yerde hic yokdu burdada ounca nasil mutlu olduk esimle neyse birgun cocuklari bahceye cikardim benim kizla yasit olan bayanda kizini getirdiler tanisdik 1 iki derken cocuklar hergun oynama bizde baslarinda durup muhabbet etmeye basladik derken bu yurtdisina gelmek icin cok haltlar yemis utanmadan bana anlatti bunlarda yetmezmis gibi apartmandaki butun turklerin gizli sirlarini bir sekilde ogrenmis o kadar samimi olamamisa ragmen anlatti acikcasi bende cekinmeye basladi herhaba deyip gectim sonra bu bana kafayi takti takma ama nasil surekli kafasindan birseyler uydurup siayet etmeler iftiralar neler neler tam bitti derken bu yil yegeniyle benim oglum ayni sinifa dustu gecen hafta yegeni ogretmenin masasinda ogretmenin cantasi varmis ogretmenide resepsiyondan cagirmislar oda gidince bu bu zil calmis herkes cikmis disari sadece x yin yegeni 2 tane yabanci ve benim oglum kalmislar x yin yegeni ogretmenin cantasindan para calmis calmisda demeyim cunku 7 yasinda cocuk neyse ogretmen sormus o iki yabanci cocuk x yin yegenini demisler benim ogulmun gordugunu soylemisler oglumda evet gordum demis neyse ogretmen ailesine soylemis dun cocugun babaannesi ogretmen soylerken yanima geldi ogretmen sokta kadin benim ogluma sen turksun calsa bile gormicen duymayacan dedi bende teyze bunlar cocuk olur boyle seyler dedim bundan sonra oynamazlar olur biter dedim o sira kadin dinime kufur etti daha agza alinmayacak kufurler sonrada birdaha yapsin kolunu bacagini kiracagini sonrada gelip dininize birsey yapcicam dedi bende sadece dinime kufur eden musluman olsa bari dedim burda bekle sikayet edicem seni gerekli yerlere dedim o gitti benden once gidip benim onun torununu tehdit ettigimi kufur ettigimi yani bana ne dediyse tam tersini ben yapmisim x olan komsuyuda sahit gosterip suc duyurusunda bulunmuslar oz once aradilar pazartesi gorusmeye cagiriyorlar valla sinirden elim ayagim titredi bu kadarmi yalanci olur insanlar ne yapacam ben kizlar simdi kusura bakmayin uzun oldu yorum icinde tesekkurler
Son düzenleme: