- 20 Haziran 2016
- 3.687
- 7.880
Ah ya kaç ay geçti ne yavaş ustalarmış. Ne zaman bitermişEv dışarıdan hazır durumda ,içimde mayısdan beri çalışıyorlar hala bitirememişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ya kaç ay geçti ne yavaş ustalarmış. Ne zaman bitermişEv dışarıdan hazır durumda ,içimde mayısdan beri çalışıyorlar hala bitirememişler
Ya ben Türk değilim arkadaşlar eger aşk evliliği değilse her halde mantık evliliği oluyorMantık bunun neresinde?
2 çocuk.ilişki zaten bozulmuş hemde çoktanKaç çocuğunuz var ? Sizi anlıyorum uzaktan boşaması kaçması kolay oluyor, sizin psikoloji alt üst olmuş, enerjiniz tükenmiş, her şeyin zamanı vardır kendinize hak ettiğiniz yaşamı zamanı gelince sunacağınıza inanıyorum.
İnsanlar düzelebilir gerçekten düzelmeye niyeti varsa ama düzelene kadar ilişkiniz aynı seviyede kalmayacak gitgide tükeneceksiniz umarım siz bitip tükenmeden düzelmiş olur eşiniz.
Soğumadığımı kim söyledi ?Kız bu nasıl mantık Allaşkına saçmalama. Koca da döver ssöver ama her gece de kadınınla sevişmek ister çok ilginç valla. Insan az soğur filan yani.
Guya ekimdeAh ya kaç ay geçti ne yavaş ustalarmış. Ne zaman bitermiş
Kocanın soğumasını diyorum. Hep seks istiyo hiç sogumuyo maşallahSoğumadığımı kim söyledi ?
Adamları anlamıyorum, nerde saçma sapan kadın var kul köle olup iyi niyetli düzgün kadını görünce sapıtıyorlar, kötü olun valla kötü davranın köle olsunlar sinirim bozuldu.2 çocuk.ilişki zaten bozulmuş hemde çoktan
Olmaz olsun böyle koca aşağılık onu gözü doymaz hiç kendi menfaatlerindenKocanın soğumasını diyorum. Hep seks istiyo hiç sogumuyo maşallah
Kötü nasıl?söyleyinde canla başla yapayımAdamları anlamıyorum, nerde saçma sapan kadın var kul köle olup iyi niyetli düzgün kadını görünce sapıtıyorlar, kötü olun valla kötü davranın köle olsunlar sinirim bozuldu.
İşte çayını kendi alsın, arkasını toplama, yalandan gül eğlen gez onun sinirini boz olmaz mıKötü nasıl?söyleyinde canla başla yapayım
Kendi alıyor zaten çayını falan ,giysilerine ütü yapardım rüyasında görür bundan böyleİşte çayını kendi alsın, arkasını toplama, yalandan gül eğlen gez onun sinirini boz olmaz mı
Pardon? Mantık derken??bizim evliliğimiz mantık evliliği aşk evliliği olamaz!
kötü davranman işe yaramıyorsa aşırı yapay bi iyilik mi yapsan bizim düşündüğümüz kadar onlar acaba düşünüyor mu ilişkiyi ?Kendi alıyor zaten çayını falan ,giysilerine ütü yapardım rüyasında görür bundan böyle
ya kimse senin cocuklarina merakli degil. adam anneleri basindayken bir kere yüzünü oksamiyor, okulunu arkadasalarinj sormuyor. bosaninca ne yapacak iki cocugu? sana verirler ona da yeni saf genc kadin bulurlar..bosa korkuyorsun cocuklarim diye. o evde o cocuklar kimsenin umru degilEvet uyguluyor biliyor onlar da ama bahaneleri o çocukları bana vermezlermişmiş