- 23 Ocak 2021
- 145
- 103
- 23
Ben duzeyını doktora sordum soylemedı sen ınternetı boşver dedı 2hafta oldu gıdelı hormonlar normal çıktı ama yumurtalıkların şıddetlı dedı sonuca bakıp konuşacağız dedı baktı 5ay sure verdı yıne. Pembe mı mavi mı hangısını kullanıyorsunuz ?Bana da yumurta tembelliğin var dedi doktor. Pco çok ileri düzeyde değilmiş. Spor ve beslenmene dikkat et dedi. Çocuk düşündüğüm için inofolic kullanmamı söyledi günde 2 defa. Tekrardan gelmeme gerek var mı dedim yok dedi. İnternetten araştırdım hamilelikte de folik asit kullanılıyormuş. O yüzden hamile kalana kadar kullanmayı düşünüyorum. Zaten ilaç kullanmadan adet olamıyorum, inofolik adet olmaya da yardımcı oluyormuş.
Pko var mıydı sızdeInofolic marka degil baska marka ayni etken madde iceren takviye kullandim 5 kutu sonra hamile kaldim.
Evet adet gordugumden beri var maalesefPko var mıydı sızde
Anladım. Allah hayırlı bır sekılde bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsınEvet adet gordugumden beri var maalesef
Anladım. Allah hayırlı bır sekılde bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsın
Amın ınsallahSagolun darisi size insallah
Pembe olanı.Ben duzeyını doktora sordum soylemedı sen ınternetı boşver dedı 2hafta oldu gıdelı hormonlar normal çıktı ama yumurtalıkların şıddetlı dedı sonuca bakıp konuşacağız dedı baktı 5ay sure verdı yıne. Pembe mı mavi mı hangısını kullanıyorsunuz ?
Anladım ınsallah faydasını görürüzPembe olanı.
Benımde ılk basta prolaktınım yüksekti ama dıger hormon testleri normaldi Dostınexı 3ay kullandım düşmüştü. Ama ben doğal yolla daha hamıle kalamadım . Sımdı de yıne Dostınex ınofolıc ve folıcode kullanıyorum bende .benım kullandığın Dostınex ın ıcınde 8 tane var . İnşallah etkısını en kısa zamanda hayırlısıyla görürüz . İnsan ıster ıstemez takıyor ama yıne de Allah hayırlısını nasıp etsın sonrasında Allah’ın bıktım artık dedırtmesınben de 1 aydır kullanıyorum inofolic . pcoslu olduğum için verdi doktor. normal yolla hamile kaldım fakat ekim ayında 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. sonrasında 2 ay bekleyip doktora gittik iinofolic verdi. adet döneminde hormonlarına bakalım dedi. dün hormon testi yaptırdım. prolaktin 33 fsh 3.76 lh 4.72 estradiol 40 çıktı. inofoliğin herhangi bir olumlu etkisi var mı bilmiyorum ama . daha önceki hormon testimde yine prolaktin 7.14 fsh ve lh yine bu civarlarda çıkmıştı. şimdi prolaktinim yüksek ve estradiol de yüksek . prolaktin için doktor dostinex verdi 2 li olandan . içtim bakalım bu aydan sonra bir etkisinin görebilecek miyim inofolic ve dostinex in . bir an önce hamile kalmak istiyorum ve bu durumu çok kafama takıyorum
Amın ınsallah zaten düşünmemeye başlayınca beklemedıgın bır anda oluyormus çoğu forum sıtesınde ole okudum . Illa vardır bır zamanı derdını veren Rabbım dermanını da verıramiin, umarım çabalarımız meyvelerini verir ve isteğimize hayırlısıyla kavuşuruz . bu dönemde psikoloji önemli belki düşünmeyi bırakıp akışına bıraksak bizi bulacak, bunu denemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?