• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNOFOLİC LE GEBELİĞE ADIM ADIM

Bu arada kilo vermeye calisiorum gittigim hic bir doktor kilolusun zayifla ondan duzensizdir demedi kilom suan 81 ama cevremdeki kuzenlerim dahil kilolusun ondan duzensiz dir addetin diyorlar...
Birde progestan ve inofolik ayni anda kullanilabilirmi bu ay progestana tekrar basliyorum
Sim hoşgeldin progesteran kendi başına kullanılmıyor diye biliyorum düşük olduğu Zaman kullanılıyor .rahim kalınlaşsın Bebek düşmesin diye.senin rahimde incelik mi vardı.neden doktor kontrolünde kullanmıyorsun.herkesin bünyesi farklı.inofolic e gelince onu kullanabilirsin güzelcenize şekilde yumurtlamamı sağlıyor 2aydır kullanıyorum ve 2 aydır yumurtladığımı hissediyorum

Demekki kilo ile ilgisi yok bende 167 boyundayim
Aslında var ama bi 90 kilonun üstüne zayıfla diyorlar. Bana sadece bi doktor 10 kilo versen gebeliğin için iyi olur demişti. Ama kilon engel olacak bi kilo değil dedi. Pkolu olunca tabi kilolar gram gram gidiyor

Sim hoşgeldin progesteran kendi başına kullanılmıyor diye biliyorum düşük olduğu Zaman kullanılıyor .rahim kalınlaşsın Bebek düşmesin diye.senin rahimde incelik mi vardı.neden doktor kontrolünde kullanmıyorsun.herkesin bünyesi farklı.inofolic e gelince onu kullanabilirsin güzelcenize şekilde yumurtlamamı sağlıyor 2aydır kullanıyorum ve 2 aydır yumurtladığımı hissediyorum
Normalde klomen kullanmam lazimdi sonrada progestana baslariz demisti doktor ama ben klomeni bi ay kullanim progestana gectim ve iyi geldi normal sekilde adet oldum bu hem dusuk tehlikesinde verilio hemde adet duzensizliginde duzenleyici olarak kullanilio cnm ben doktorun dedigi sekil kullandim uine ama erken basladim kullanmaya birde zaten araya gebelik girdi bakalim ya yarin yada sali gunu gidicem ne diycek .inofoligi almayi dusunuorum bi kutudan kac tane cikio ve fiyati nasil?

Aslında var ama bi 90 kilonun üstüne zayıfla diyorlar. Bana sadece bi doktor 10 kilo versen gebeliğin için iyi olur demişti. Ama kilon engel olacak bi kilo değil dedi. Pkolu olunca tabi kilolar gram gram gidiyor
Sukur 90ustu deilim hic olmadim 87ye kadr ciktim allaha sukur dur dedim kendime ve 81e dustum dahada kilo vermeyi istiyorum bi doktora gideyimde olmadi diyetisyenede cikarim ne dicek bakalim

Kizlar sasiriyorum ben walla 100kilonun uzerindekiler hamile kaliyor.bize gelince zayifla spor yap sanki hemen veriliyor da:/
Aynen cnm 12p kilo ile bile hamile kalan varken bize kilo vermeden hamile klamazsin diyen cok var gorumcem bana demisti dua et senin doktorun sseni kilo ver diye kopeklemio diye sen bu kiloyla hamile kalamazsin dedi bana resmen ne sinir olmustum sanki o karar verio benm cocugumun olup olmuycana sanki 100 kilo ustuyum

24 tl.
Normalde klomen kullanmam lazimdi sonrada progestana baslariz demisti doktor ama ben klomeni bi ay kullanim progestana gectim ve iyi geldi normal sekilde adet oldum bu hem dusuk tehlikesinde verilio hemde adet duzensizliginde duzenleyici olarak kullanilio cnm ben doktorun dedigi sekil kullandim uine ama erken basladim kullanmaya birde zaten araya gebelik girdi bakalim ya yarin yada sali gunu gidicem ne diycek .inofoligi almayi dusunuorum bi kutudan kac tane cikio ve fiyati nasil?
30 poşet. Sabah 2 akşam 2 kıllanırsan 1hafta gidiyor.

Back