• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNOFOLİC LE GEBELİĞE ADIM ADIM

Kizlar bende 18 martta başladım. Adet son 6 ay adet tarihlerim 25 ocak 5 mart 1 Nisan 2 Mayıs 7 haziran. Sabah akşam içiyorum günde 2 poşet. H Hayalimi_yasarken canım adet döneminde 4 tane mi içiliyor bilmiyordum
Sende de düzensizlik var .yumurtlama olana kadar sabah2 akşam2 içtim erkenden yumurtladım 12.gün .sen kaçıncı gün yumurtluyorsun bu arada ovü testi kullanıyorum ben ordan anlıyorum

Şuan adet dönemindeysen bu şekilde içmeni tavsiye ederim belki erkene çeker.başka bir tedavin var mı peki
Yok canım 7 haziran da adet oldum en son.
Aralık da klomen kullandım hamile kaldım düşük yaptım. Sonra martta tekrar kullandım hamile kalamadım. Sonra geçen hafta rahim filmi çekildim. Bidaha ki aya doktor başka ilaç kullanicaz dedi. Pkolulara çok iyi geliyor dedi. Şimdi adet olmayı bekliyorum. İlaç kullanıcam bakalım hayırlısı Allahtan.

Yumurta rezervim cok az. Yumurta olusmuyor
Hee anladım.
Pkolulara veriliyor bu inofolic. Pko da yumurta çok fazla var ama hamilelik oluşmuyor. Sen rezervinin fazlalasmasi için adetin ikinci gününden 15 . Gününe kadar günde 2 tane kuru incir ve avakado ye.
İnciri kaynat suyunu iç. Insallah şifa olacaktır

Hee anladım.
Pkolulara veriliyor bu inofolic. Pko da yumurta çok fazla var ama hamilelik oluşmuyor. Sen rezervinin fazlalasmasi için adetin ikinci gününden 15 . Gününe kadar günde 2 tane kuru incir ve avakado ye.
İnciri kaynat suyunu iç. Insallah şifa olacaktır
Hem yiyip hem kaynatayimmi? Suan doktor dogum kontrol yazdi kist olustu diye

Hem yiyip hem kaynatayimmi? Suan doktor dogum kontrol yazdi kist olustu diye
Doğum kontrol kullanma sakın. O kisti ve kisyleri soğan suyuyla temizleyebilrisin. Ozaman ilk olarak soğan suyu iç temizle içini sonra da yumurta çoğaltmak için bu dediklerimi ye. İnan çok faydasını göreceksin

Doğum kontrol kullanma sakın. O kisti ve kisyleri soğan suyuyla temizleyebilrisin. Ozaman ilk olarak soğan suyu iç temizle içini sonra da yumurta çoğaltmak için bu dediklerimi ye. İnan çok faydasını göreceksin
Doktorum yazdi. Yani tam dogum kontrol degil aslinda menopozda olanlara veriliyorlmis veya kisti temizlesin fshi biraz düsürsün diye. Bende artik her duydugumu denedim. Yakinda herseyi firlatip atacagim herhalde

Doktorum yazdi. Yani tam dogum kontrol degil aslinda menopozda olanlara veriliyorlmis veya kisti temizlesin fshi biraz düsürsün diye. Bende artik her duydugumu denedim. Yakinda herseyi firlatip atacagim herhalde
Canım hakkında hayırlısı olsun ne diyim varDr bi çıkış kapısı inşallah

canlar ya ben kafam karıştı???? yarın eczaneye gdp alcam... infolic şase mi,infolic combi mi, hangisi daha iyi??? aralarındaki fark nedir????? bir sorum daha olacak: hani şu folik asit diye folbiol mudr nedr bi ilaç var.o ilaçla bu ilaçlar ayrı ilaçlar mı etken olarak????

Back