- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Sasirdim canim hic daha once takip yaptirdigimda basima gelmedi boyle bi olayNed3n cnm.belki ayda 2kez yumurtladin olabilir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sasirdim canim hic daha once takip yaptirdigimda basima gelmedi boyle bi olayNed3n cnm.belki ayda 2kez yumurtladin olabilir ki
Sasirdim canim hic daha once takip yaptirdigimda basima gelmedi boyle bi olay
Gebe olmayasın? Adetin kaçıncı günü bugün?Sasirdim canim hic daha once takip yaptirdigimda basima gelmedi boyle bi olay
Yok canim daha var bat4temmuzGebe olmayasın? Adetin kaçıncı günü bugün?
O zaman iki kez yumurtlamış olmalısınYok canim daha var bat4temmuz
Nasıl ama 4 temmuz sa yeni yumurtluyor olmalısın.en son ne zaman çift çizgi gördün pekiYok canim daha var bat4temmuz
Hikayen nedir Can'ım ?Ben de varım 1 aydır kullanıyorum
Pko var, aynı zamanda haşimato luyum ama o kontrol altında. Adetlerim genel olarak düzenli. 6 ayda sadece bir kez 45 güne çıktı diğer aylar 28 günde oldum. Bu ay klomen kullandım dün bitti yarın da doktora gideceğim işte..Hikayen nedir Can'ım ?
Canim actigim knuya bak istersen onikinci gun cift cizgiyo gordum sonrasinda siliklesti gecen carsambaNasıl ama 4 temmuz sa yeni yumurtluyor olmalısın.en son ne zaman çift çizgi gördün peki
Doktorun bilgisi var mı aynı anda inofolic kullandığınınPko var, aynı zamanda haşimato luyum ama o kontrol altında. Adetlerim genel olarak düzenli. 6 ayda sadece bir kez 45 güne çıktı diğer aylar 28 günde oldum. Bu ay klomen kullandım dün bitti yarın da doktora gideceğim işte..
Evet kendisi verdi zaten ikisini deDoktorun bilgisi var mı aynı anda inofolic kullandığının
Anladım Can'ım .peki hiç progesteran testi yaptırdın mıEvet kendisi verdi zaten ikisini de
Canim diyorumya en son 4haziranda adet gordum adet duzensizligim oldugu icin 30gun olarak takvimim hesapliyo inofolicte yumurtlama sagladi yumurtlamaya gore hesaplamadim adet gunumuHayır benim anlamadığım konu çift çizgi gördüğün günden 14 gün sonra adet olursun .senin şuandan itibaren 4 temmuza 14 gün var.anlatabildim mi ? Adet döngünün kaçıncı günündesin şuan o önemli
Bugun 20.gunu 12.gun cift cizgi gordum ayrica 18.gunde cift cizgi gordum kafam cok karistiHayır benim anlamadığım konu çift çizgi gördüğün günden 14 gün sonra adet olursun .senin şuandan itibaren 4 temmuza 14 gün var.anlatabildim mi ? Adet döngünün kaçıncı günündesin şuan o önemli
Evet farklı bir durum olmuş senin değerlendirmen gerekiyor bu durumu.benn senden dolayı çift çizgi çıksa da devam edeceğim yapmaya ders olduBugun 20.gunu 12.gun cift cizgi gordum ayrica 18.gunde cift cizgi gordum kafam cok karisti
Ne güzel işte bir yumurtan var ve takip eden bir doktorun.bakıcak çatlamadıysa tekrar ilşki önericek belki iğne verecek çatlamazsa kist oluşmasın diye..evet polipler sıkıntı ama olumlu düşün canımDoktordan geldim. 11.gün ve yumurtam daha 13 mm olmuş. Pazar ilişki olsun dedi pazartesi tekrar çağırdı. Ve rahimde polip gördü, histeroskapi olman lazım dedi çok moralim bozuldu (