• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNOFOLİC LE GEBELİĞE ADIM ADIM

Ne güzel işte bir yumurtan var ve takip eden bir doktorun.bakıcak çatlamadıysa tekrar ilşki önericek belki iğne verecek çatlamazsa kist oluşmasın diye..evet polipler sıkıntı ama olumlu düşün canım
Bu sefer diğer doktora mesaj attım ve o da bu dönemde polip teşhisi konmaz, adet biter bitmez koyulur, klomenden oluşmuştur geçicidir diyor. Kime inanıcam ben

Bu sefer diğer doktora mesaj attım ve o da bu dönemde polip teşhisi konmaz, adet biter bitmez koyulur, klomenden oluşmuştur geçicidir diyor. Kime inanıcam ben
Ah ah sanki için içine girdikçe kafalar daha çok karışıyor.bazen bir şey alacağınız Zaman okadar araştırır kafanızı karıştırırlar gider paranı verirsin en pahalısını alırsın diğer ihtimalleri yok etmek için .bunlar da istiyorlar kı herşeyden pes edelim.

Selam kızlar ben de varım :) gecen ay 2 kutu inofolic toz kullandim sabah aksam 2 paket olarak ayrica ovulasyon testi kullandim yumurtlama günlerini degerlendirdim ama olmadi :( bugün adetim basladi inofolige devam ediyorum. Bu ayda ovulasyon takibi yapicam umarim en kisa surede herkesten güzel haberler gelir Allah'ım isteyen herkesi evlat sahibi yapsin. Bu arada 37 yasindayim ve 11 yasinda bir oğlum var. Birbirimize dua edelim :)

Selam kızlar ben de varım :) gecen ay 2 kutu inofolic toz kullandim sabah aksam 2 paket olarak ayrica ovulasyon testi kullandim yumurtlama günlerini degerlendirdim ama olmadi :KK43: bugün adetim basladi inofolige devam ediyorum. Bu ayda ovulasyon takibi yapicam umarim en kisa surede herkesten güzel haberler gelir Allah'ım isteyen herkesi evlat sahibi yapsin. Bu arada 37 yasindayim ve 11 yasinda bir oğlum var. Birbirimize dua edelim :)
Slm hoşgeldin doktor tavsiyesinde mi kullandın

14 gündür devam eden, bazen kahverengi bazen pembe olan akıntım var. Adet günüm 2 gün sonra. Bu akıntı neyin nesi, klomenden mi oldu bilmiyorum. Doktordan randevu bulup da gidemedim. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Merhabalar kizlar
Size hikayemi anlatayim
Adet duzensizligim var teshis yok polistik over yada baska bisi yok sebepsiz duzensizlik
Ilk trisequens kullanarak adet oldum 25.ci gunde ertesi ay tarlusal diger ayda tarlusal adet oldum sanki ya kist dusurdum yada bebek tam anlam verememistim oay sonra sogan kuru yaptim adet olamadim . Sonra hayit tohumu kullandim yine yok aama adetlerim leke seklinde oluyodu artik klomen kullanmam gerekiyodu ilk ay kullandim yine leke seklinde adet oldum diger ay kullanmadim kist olucagindan korktum kullanmadim 6 ay kullanmam gerekiyodu bu arada progestan kullandim bunu kendim alip basladim ve adet oldum normal bi sekilde ve hamile kaldim ve bebek gelismedi gelisimi durdu kurtaj oldum . Ilk adetimk oldum pazar gunu bitti carsamba kanli mukuslu akinti geldi ogunden beri bel agrim falan cok herneyse doktora gidicem .simdi ben bu inofolik ile hamile kalanlari cok duydum bende baslamk istiyorum nezmn baslanmasi gerek ne kadr kullanilacak? Yasim 21 17 aylik evliyim 1sene 1 aydir cocuk iatiyoruz evlendigimden beri adetlerim duzensiz
Asim Hayal bir adim daha varda hayal demeniz yeterli

Bu arada kilo vermeye calisiorum gittigim hic bir doktor kilolusun zayifla ondan duzensizdir demedi kilom suan 81 ama cevremdeki kuzenlerim dahil kilolusun ondan duzensiz dir addetin diyorlar...
Birde progestan ve inofolik ayni anda kullanilabilirmi bu ay progestana tekrar basliyorum

Bu arada kilo vermeye calisiorum gittigim hic bir doktor kilolusun zayifla ondan duzensizdir demedi kilom suan 81 ama cevremdeki kuzenlerim dahil kilolusun ondan duzensiz dir addetin diyorlar...
Birde progestan ve inofolik ayni anda kullanilabilirmi bu ay progestana tekrar basliyorum
Ben de 83 kiloyum. Göstermediğimden midir nedir bana da kilolusun demiyorlar.

Back