- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Kızlar benim doktor kontrolünde değil .ben progesteran hormonuna baktıracağım.çatlamış mı diye yumurta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer diğer doktora mesaj attım ve o da bu dönemde polip teşhisi konmaz, adet biter bitmez koyulur, klomenden oluşmuştur geçicidir diyor. Kime inanıcam benNe güzel işte bir yumurtan var ve takip eden bir doktorun.bakıcak çatlamadıysa tekrar ilşki önericek belki iğne verecek çatlamazsa kist oluşmasın diye..evet polipler sıkıntı ama olumlu düşün canım
Ah ah sanki için içine girdikçe kafalar daha çok karışıyor.bazen bir şey alacağınız Zaman okadar araştırır kafanızı karıştırırlar gider paranı verirsin en pahalısını alırsın diğer ihtimalleri yok etmek için .bunlar da istiyorlar kı herşeyden pes edelim.Bu sefer diğer doktora mesaj attım ve o da bu dönemde polip teşhisi konmaz, adet biter bitmez koyulur, klomenden oluşmuştur geçicidir diyor. Kime inanıcam ben
Bende oylesine yapmistim testi sasirdim yapmasam tekrar farkina varamicaktim evet canim uzun sure yapmaya devam etEvet farklı bir durum olmuş senin değerlendirmen gerekiyor bu durumu.benn senden dolayı çift çizgi çıksa da devam edeceğim yapmaya ders oldu
Slm hoşgeldin doktor tavsiyesinde mi kullandınSelam kızlar ben de varım :) gecen ay 2 kutu inofolic toz kullandim sabah aksam 2 paket olarak ayrica ovulasyon testi kullandim yumurtlama günlerini degerlendirdim ama olmadi bugün adetim basladi inofolige devam ediyorum. Bu ayda ovulasyon takibi yapicam umarim en kisa surede herkesten güzel haberler gelir Allah'ım isteyen herkesi evlat sahibi yapsin. Bu arada 37 yasindayim ve 11 yasinda bir oğlum var. Birbirimize dua edelim :)
Selam hoşbuldum dr tavsiyesi ile degil buradan okuduklarimla arkadaslarin tavsiyesi ile basladim ama dr a sordum bir sakincasi yok kullanabilirsin dediSlm hoşgeldin doktor tavsiyesinde mi kullandın
Kist olabilir cnm ya bence bu doktora gorun14 gündür devam eden, bazen kahverengi bazen pembe olan akıntım var. Adet günüm 2 gün sonra. Bu akıntı neyin nesi, klomenden mi oldu bilmiyorum. Doktordan randevu bulup da gidemedim. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Gidicem İnşallah bikaç güne. Pek ağrım da yok. Kist ağrı yapar dediler ama bilmiyorum.Kist olabilir cnm ya bence bu doktora gorun
Baska ne var cnm belirti olarakGidicem İnşallah bikaç güne. Pek ağrım da yok. Kist ağrı yapar dediler ama bilmiyorum.
Başka da bişeyim yok. Klomenle yumurta 13 mm den sonra gelişmedi dedi doktor. Yani gebe olma ihtimalim de yokBaska ne var cnm belirti olarak
Ben de 83 kiloyum. Göstermediğimden midir nedir bana da kilolusun demiyorlar.Bu arada kilo vermeye calisiorum gittigim hic bir doktor kilolusun zayifla ondan duzensizdir demedi kilom suan 81 ama cevremdeki kuzenlerim dahil kilolusun ondan duzensiz dir addetin diyorlar...
Birde progestan ve inofolik ayni anda kullanilabilirmi bu ay progestana tekrar basliyorum
Garip ozmn cnm yaaBaşka da bişeyim yok. Klomenle yumurta 13 mm den sonra gelişmedi dedi doktor. Yani gebe olma ihtimalim de yok
Garip ozmn cnm yaaBaşka da bişeyim yok. Klomenle yumurta 13 mm den sonra gelişmedi dedi doktor. Yani gebe olma ihtimalim de yok
Boyun kac cnm?Ben de 83 kiloyum. Göstermediğimden midir nedir bana da kilolusun demiyorlar.
161. Uzun bi kadın da değilim üstelik.Boyun kac cnm?
Demekki kilo ile ilgisi yok bende 167 boyundayim161. Uzun bi kadın da değilim üstelik.