- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Sende de düzensizlik var .yumurtlama olana kadar sabah2 akşam2 içtim erkenden yumurtladım 12.gün .sen kaçıncı gün yumurtluyorsun bu arada ovü testi kullanıyorum ben ordan anlıyorumKizlar bende 18 martta başladım. Adet son 6 ay adet tarihlerim 25 ocak 5 mart 1 Nisan 2 Mayıs 7 haziran. Sabah akşam içiyorum günde 2 poşet. H Hayalimi_yasarken canım adet döneminde 4 tane mi içiliyor bilmiyordum
Canım ben adetim 20. Günü yumurtluyorum. Yumurta takibi yPtrdim doktorda orenk biliyorm.Sende de düzensizlik var .yumurtlama olana kadar sabah2 akşam2 içtim erkenden yumurtladım 12.gün .sen kaçıncı gün yumurtluyorsun bu arada ovü testi kullanıyorum ben ordan anlıyorum
Şuan adet dönemindeysen bu şekilde içmeni tavsiye ederim belki erkene çeker.başka bir tedavin var mı pekiCanım ben adetim 20. Günü yumurtluyorum. Yumurta takibi yPtrdim doktorda orenk biliyorm.
Yok canım 7 haziran da adet oldum en son.Şuan adet dönemindeysen bu şekilde içmeni tavsiye ederim belki erkene çeker.başka bir tedavin var mı peki
Amh nedirAmh düsük olanlar icin iyimi bu infolic
Yumurta rezervim cok az. Yumurta olusmuyorAmh nedir
Hee anladım.Yumurta rezervim cok az. Yumurta olusmuyor
Hem yiyip hem kaynatayimmi? Suan doktor dogum kontrol yazdi kist olustu diyeHee anladım.
Pkolulara veriliyor bu inofolic. Pko da yumurta çok fazla var ama hamilelik oluşmuyor. Sen rezervinin fazlalasmasi için adetin ikinci gününden 15 . Gününe kadar günde 2 tane kuru incir ve avakado ye.
İnciri kaynat suyunu iç. Insallah şifa olacaktır
Doğum kontrol kullanma sakın. O kisti ve kisyleri soğan suyuyla temizleyebilrisin. Ozaman ilk olarak soğan suyu iç temizle içini sonra da yumurta çoğaltmak için bu dediklerimi ye. İnan çok faydasını göreceksinHem yiyip hem kaynatayimmi? Suan doktor dogum kontrol yazdi kist olustu diye
Doktorum yazdi. Yani tam dogum kontrol degil aslinda menopozda olanlara veriliyorlmis veya kisti temizlesin fshi biraz düsürsün diye. Bende artik her duydugumu denedim. Yakinda herseyi firlatip atacagim herhaldeDoğum kontrol kullanma sakın. O kisti ve kisyleri soğan suyuyla temizleyebilrisin. Ozaman ilk olarak soğan suyu iç temizle içini sonra da yumurta çoğaltmak için bu dediklerimi ye. İnan çok faydasını göreceksin
Canım hakkında hayırlısı olsun ne diyim varDr bi çıkış kapısı inşallahDoktorum yazdi. Yani tam dogum kontrol degil aslinda menopozda olanlara veriliyorlmis veya kisti temizlesin fshi biraz düsürsün diye. Bende artik her duydugumu denedim. Yakinda herseyi firlatip atacagim herhalde
Amin canim. Sagol. Insallah bizede bebek nasip olur. Ugrasip duruyoruz. Iyi geceler diliyorumCanım hakkında hayırlısı olsun ne diyim varDr bi çıkış kapısı inşallah
İnşallah canım ya inşallah. İyi gecelerAmin canim. Sagol. Insallah bizede bebek nasip olur. Ugrasip duruyoruz. Iyi geceler diliyorum
Kizlar ovulasyonda cift cizgiyi gordum tekrar dun anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?