- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Kızlar inofolic kullananlar burada toplanalım yumurtlama dönemlerimizi takibe alalım olumlu sonuçları paylaşalım..belkide umut olalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet döngüm 45 ti..süt hormonum yüksekmiş onunla ilgili ilaç aldım dostinex duyduysan ..ve vJinal kontrolünde pko olduğunu gördü.bana hiç birşey vermedi.ve adetimin 12.gün olmasına rağmen yumurtan yok dedi bana. Mayıs ayında Bende inofolici adetimin 14.günü başladım kullanmaya sabah akşam bir poşet.folik asitimi de bıraktım bunu kullanınca.
Sen asilama yaptirmistin gibi hatirliyorum sonuc nasil canimIyi yaptin cnm.sendemi adet olamiyordun?nekadardir kullaniosun inofoligi?
Sen asilama yaptirmistin gibi hatirliyorum sonuc nasil canim
Adet olana kadar sabah akşam tek.adetim başlayınca sabah 2 akşam 2 poşet aç karnına.11.gün yumurtladım .yumırtlama bitince teke düşürdüm .yenş adet gelince tekrar iki iki içicemSenin gene iyiymis döngün cnm.benim tarlusal icmesem hic olmuyor adetim sen dusun.ins inofolic combi ise yarar yaaa
Ama toz sabah iki aksam iki diilmi cnm?evet dostinexi duydum sanki
Hayirlisi olsun guzelim tekrar yaptirmayi dusunuyomusun ben bu ay adet olurca baslicam ignelerimi aldimadet oldum cnm.hemde tam 15.gunde.zaten belirtim falan yoktu anlamistim
Sen kac senelik evlisin canim problem sadece sendemiKızlar inofolic kullananlar burada toplanalım yumurtlama dönemlerimizi takibe alalım olumlu sonuçları paylaşalım..belkide umut olalım..
Sen kaç yıllık evlisin sürecin de hangi işlemler varHayirlisi olsun guzelim tekrar yaptirmayi dusunuyomusun ben bu ay adet olurca baslicam ignelerimi aldim
Ben on senelik evliyim bi dis gebelim birde olu dogum gecti basimdan sonrasinda tedavi gormedim bilac aydir dusunuyoruz tekrar asilamaya baslicaktik doktorumla karar verdik ramazan olunca ara verdikSen kaç yıllık evlisin sürecin de hangi işlemler var
İnofolic doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsunBen on senelik evliyim bi dis gebelim birde olu dogum gecti basimdan sonrasinda tedavi gormedim bilac aydir dusunuyoruz tekrar asilamaya baslicaktik doktorumla karar verdik ramazan olunca ara verdik
Ben burda kk da kullanana arkadaslarin memnun kaldigini gorunce eczacima danistim doktor tavsiyesi degil canimİnofolic doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsun
Adet olana kadar sabah akşam tek.adetim başlayınca sabah 2 akşam 2 poşet aç karnına.11.gün yumurtladım .yumırtlama bitince teke düşürdüm .yenş adet gelince tekrar iki iki içicem
Hayirlisi olsun guzelim tekrar yaptirmayi dusunuyomusun ben bu ay adet olurca baslicam ignelerimi aldim