Inofolic kullanarak hamile kalanlar

arkadaşlar sanırım bu inofolic polikistik overliler için çok iyi bir ilaç bilmiyorum belki bu ilaçtan belki başka bir sebebten ama benim lh hormonum adetin üçüncü günü 20 küsürlerdeyken şimdi 5 küsürlere kadar indi bir de benim bel ve göbek çevresinde yağlanmam vardı gözle görülür şekilde eridi göbek ve bel çevrem bu arada inofolic 3. kutu bitmek üzere benim hamile kalana kadar devam etmeyi düşünüyorum

arkadaşlar sanırım bu inofolic polikistik overliler için çok iyi bir ilaç bilmiyorum belki bu ilaçtan belki başka bir sebebten ama benim lh hormonum adetin üçüncü günü 20 küsürlerdeyken şimdi 5 küsürlere kadar indi bir de benim bel ve göbek çevresinde yağlanmam vardı gözle görülür şekilde eridi göbek ve bel çevrem bu arada inofolic 3. kutu bitmek üzere benim hamile kalana kadar devam etmeyi düşünüyorum
Bende pko yok dr vermisti hamilelik istiosan 3 ay kullan die bende toz olanindan gunde 1 tane kullaniyorum bende hic ne erime ne kilo vermesi bisey olmadi ya gunde 1 poset mi kullanmak lazim ki bunu?? Pko olmayanlar nasil kullaniyor tozu ben ac sekilde 1 poset iciyorum

Bende pko yok dr vermisti hamilelik istiosan 3 ay kullan die bende toz olanindan gunde 1 tane kullaniyorum bende hic ne erime ne kilo vermesi bisey olmadi ya gunde 1 poset mi kullanmak lazim ki bunu?? Pko olmayanlar nasil kullaniyor tozu ben ac sekilde 1 poset iciyorum

ben tablet olanını kullanıyorum günde bir tane

Merhba geçtiğimiz ay doktor tavsiyesi üzerine bebk için infolic tavsiyesinde bulundu bu ayın 14de akşam aç karnına infolic kullandım 15 de adetlendim 4 gün sürdü sonra kullanmaya devam ettim ve ardından koyu reng kahve rengi akıntı gelmeye başladı yumutlama günüme 3 gün kaldı bu ay hiç bebek çalışması yapmadım akıntının gelmesinden korkarak sizlerden yardım almak istedim

Banada dun verdi doktor inofolic şase günde dört poşet iç dedi ve kullanmaya başladım ufak ufak kistlerin var dedi inş faydasını görürüm

Ca
canım inofolic i günde kaç kere içiyordun hayırlı olsun gebeliğin

kızlar ya ben adam akıllı tedaviye başlicam artık. bugün adetin 3.günüydü doktor hormonlara baktı. var mı yorumlayacak olan?

FSH 6.42

LH (Lüteinleştiren Hormon) 8.26

E2 (Estradiol) 63.66

TSH 1.64

Prolaktin 16.23

Total Testosteron 5.78

DHEA-SO4 (Dehidroepiandrosteron Sulfat) 177.8

Tebrikler cnim.bende pkoyum.sende de mi pko wardi?birde adetin kendimi gelio haplami?
teşekkür ederim canım darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah evet ben de pkoydum ilk öğrendiğim zamanlarda çok düzensizdi sonra üç ay doğum kontrol kullandım biraz da dikkat edince yediğime içtiğime gecikmelide olsa kendiliğinden olmaya başladı lh çok yüksekti benim ilk zamanlar sonra o da düştü Rabbim de nasip edince oldu çok şükür bu arada serophene ve çatlatma iğnesiyle kaldım

konuyu takip edeyim bende burdan okuduklarımdan sonra doktor arkadaşıma sordum.

Kullan dedi, toz olanını aldım bu ay adetten önce başladım. Bakalım bu ay gebelik oluşmazsa combi olanındna alacağım.

Günde bazen bir bazen 2 tane içiyorum. Herhangi bir hastalığım yok çok şükür.:nazar:

teşekkür ederim canım darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah evet ben de pkoydum ilk öğrendiğim zamanlarda çok düzensizdi sonra üç ay doğum kontrol kullandım biraz da dikkat edince yediğime içtiğime gecikmelide olsa kendiliğinden olmaya başladı lh çok yüksekti benim ilk zamanlar sonra o da düştü Rabbim de nasip edince oldu çok şükür bu arada serophene ve çatlatma iğnesiyle kaldım
Hayırlı olsun. Benim de lh biraz yüksek çıktı. Fsh 6, lh 8, doğum kontrol hapı kullanacak kadar çok mu bilmiyorum

Kızlar pcosu olanlar iyi bilenler vardır belki bna doktorlar pco teşhisi hiç koymadı ultrasonda bişey görünmüyor ancak bnde adet görmeye başladığımdan beri başlayan aşırı tüylenme ve çok erken gelen adetlerim oluyor ve yumurta takibi yaptırdığımda da yumurtalarım oluşuyordu ancak saglıklı yumurta olmuyordu mesela hepsi. İnofolic kullandığım ve klomen içtiğim aylardan sonra hamile kalmıştım ancak bebek gelişemeyip kürtaj olmuştum. Bnde de pco olabilir mi sizce

Back