Inofolic kullanarak hamile kalanlar

Mrb hanimlar bende 2 senedir bebiş istiyorum ama olmuyo tedaviye yeni basladim. Klomen kullandim ama ise yaramadi yumurta bi tane vardi gelisen oda gerilemis bugun doktora gittim tekrar Inofolic verdi bakalim insallah ise yarar sonucu bildiririm sizede. Rabbim su mubarek ayda insallah kucagimizi doldurur hayirlisiyla

Mrb hanimlar bende 2 senedir bebiş istiyorum ama olmuyo tedaviye yeni basladim. Klomen kullandim ama ise yaramadi yumurta bi tane vardi gelisen oda gerilemis bugun doktora gittim tekrar Inofolic verdi bakalim insallah ise yarar sonucu bildiririm sizede. Rabbim su mubarek ayda insallah kucagimizi doldurur hayirlisiyla
İnşallah canım. Benimde 2 sene oldu inşallah olur hepimizin 2017 de bebislerimiz kucagimizda olur inşallah inşallah inşallah

Amin insan herseyine özeniyor benden sonra evlenen arkadaşlarım 2. Dogurdu insan gordukce uzuluyor.
Evet canım bende aynen. Aralıkta ilk defa klomen kullandım hamile kaldım düşük yaptım. Martta ikinciye klomen kullandım hamilelik olmadi. 4 gün öncede rahim filmi çekildim inşallah olur artık

İnşallah sen dualarini eksik etme rabbim isteyinki vereyim diyor biz galiba istemesini bilemiyoruz

Cekinecek biseyim yokki canim sen kendinden bahset neler yaparsin ailenden ayrimisin yanlarindamisin kac senelik evlisin vs
Canım valla benm etrafımda hiç kimse bilmiyor bu yaşadıklarımı o yüzden dedim .sadece ailem biliyor başka kimse bilmiyor. 2 senelik evliyim canım 2 yildr istiyorum. Ailemden ayrıyim canım . Çalışmıyorum evdeyim böyle işte

Canım valla benm etrafımda hiç kimse bilmiyor bu yaşadıklarımı o yüzden dedim .sadece ailem biliyor başka kimse bilmiyor. 2 senelik evliyim canım 2 yildr istiyorum. Ailemden ayrıyim canım . Çalışmıyorum evdeyim böyle işte
Hayirlisi olsun hakkimizda ben bekliyorum bakalim adet olursam geciktirmicem artik asilamaya baslicaz hersey hazir igneler hersey beni bekliyo

selam kızlar bnde 7 aydır istiyorum henüz bişey yok .Bu ay çörekotu+bal+ tarçın kürü deniyorum bakalım hayırlısı Rabbim en kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize:KK6:

selam kızlar bnde 7 aydır istiyorum henüz bişey yok .Bu ay çörekotu+bal+ tarçın kürü deniyorum bakalım hayırlısı Rabbim en kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize:KK6:
İnşallah faydasi olur sana bana bi faydasi olmadi bikac kere yaprim adetim oldugunda daha gec oldu

Kizlar ben dun meraktan tekrar ovulasyon testi yaptim siliklesmeden sonra tekrar koyulasmis anlamadim gitti

Eklentiler

• 20160622_085242.jpg
    20160622_085242.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 83
Back