Inofolic kullanarak hamile kalanlar

Merhaba kızlar. Ben de pkoyum. 2yıldır çocuk istiyoruz hiç hamilelik olmadı. Doktorum fazla yumurta oluştuğunu söyledi ve inofolic toz verdi. İlk günler çok mide bulantısı yaptı ama geçti. Adetlerim normalde de düzenlidir. Fakat bu ay ilaçtan mıdır bilmiyorum ama çok fazla parçalar düştü adet günlerimde. Martta hsg çekildim. İnşallah hemen olur hepimizin. Allah sağlıkla nasip etsin insallah...

Merhaba kızlar. Ben de pkoyum. 2yıldır çocuk istiyoruz hiç hamilelik olmadı. Doktorum fazla yumurta oluştuğunu söyledi ve inofolic toz verdi. İlk günler çok mide bulantısı yaptı ama geçti. Adetlerim normalde de düzenlidir. Fakat bu ay ilaçtan mıdır bilmiyorum ama çok fazla parçalar düştü adet günlerimde. Martta hsg çekildim. İnşallah hemen olur hepimizin. Allah sağlıkla nasip etsin insallah...
İnşallah canım. Inofolic ne kadar kullanıyorsun günde kaç tane içiyorsun

İnşallah canım. Inofolic ne kadar kullanıyorsun günde kaç tane içiyorsun
Doktorum sabah1 akşam1 tok demişti ama çalıştığım için sabahları genelde unuttum akşam1 içtim hep. Artık bi kaç gündür akşam 2paket İçiyorum.

Merhaba kızlar, bende geçen ay tavsiye üzerine inofolic toz kullandım. Yaklaşık 6-7 gün içtim yumurtlayınca bıraktım
Canım senin belirtilerinle aynı oldu, mide bulantısı yaşadım, yumurtlamadan bi gün önce şiddetli karın,bel ağrısı ve ara ara çıkan ama yüksek ateş yaşadım.
Ertesi gün yumurtladım, tutmadı. Akıntım hiç olmadı. Adet oldum hiç şaşmadı gelce gün geldi. Ama aşırıydı ve parçalar düştü sürekli ilk gününden itibaren. Ve normalde 6-7 gün süren regl 11 gün sürdü. Ebe işe gçrüştürüğümde inofolicten olabilir dedi çünkü hiç böyle olmamıştım. Bende kullanmayı bıraktım, şuan hiç bi ilaç kullanmıyorum. Bana pek yaramadı yani

Ben de öyle olduğu için faydalı olduğunu düşünüyorum ve hala kullanıyorum. Fazla yumurta olduğu için gelisemiyorlardi o yüzden azaltacağını ve fazlalıkları düzenleyeceğini söylemişti doktorum. Bence devam et istersen. Ya da bi doktorla görüş öyle devam et istersen. Ben de adet öncesi bel ve kasık ağrım bu ay çok oldu.

Doktorum sabah1 akşam1 tok demişti ama çalıştığım için sabahları genelde unuttum akşam1 içtim hep. Artık bi kaç gündür akşam 2paket İçiyorum.
Canım banada doktorum sabah 1 akşam 1 dedi ama buradaki arkadaşlar sabah 2 akşam 2 içmemiz gerekiyor dediler daha etkili oluyormuş ben bundan snra öyle içiçem.

bende inofolic combi kullanıyorum günde bir tane aç olarak alıyorum. pcoluyum bir kutu bitirdim henüz bu ilacı şimdi ikinci kutuya başladım

Merhabalar.bende pkoluyum ve bebek icin tedavi goruyorum.infolic combi yi banada verdi doktorum.sabah aksam iciliyor.surekli iciceksin bunu dedi.yumurtlamayi duzenliyor sanirim.ek takviye olarak.ozellikle pkolulara veriliyor.bi ara tozunuda kullandim.ikiside ayni etkideymis.

Merhabalar.bende pkoluyum ve bebek icin tedavi goruyorum.infolic combi yi banada verdi doktorum.sabah aksam iciliyor.surekli iciceksin bunu dedi.yumurtlamayi duzenliyor sanirim.ek takviye olarak.ozellikle pkolulara veriliyor.bi ara tozunuda kullandim.ikiside ayni etkideymis.
günde bir defa dedi benim doktorum neden acaba

ben de mi iki tane içsem acaba kafam karıştı :110:

Bilemiyorumki simdi herkesin bunyesi farkli.bo doktoruna danis istersen iki tane icme konusunu

Bilemiyorumki simdi herkesin bunyesi farkli.bo doktoruna danis istersen iki tane icme konusunu
haklısın canım zaten adet olmayı bekliyorum ilaçla tedaviye adet olduktan sonra geçicez belki o zaman dozunu artırabilir inşallah tedaviye falan gerek kalmadan olur hepimizin :anne:

Mrb hanimlar bende 2 senedir bebiş istiyorum ama olmuyo tedaviye yeni basladim. Klomen kullandim ama ise yaramadi yumurta bi tane vardi gelisen oda gerilemis bugun doktora gittim tekrar Inofolic verdi bakalim insallah ise yarar sonucu bildiririm sizede. Rabbim su mubarek ayda insallah kucagimizi doldurur hayirlisiyla

günde kaç kez kullanıyorsunuz ?

Back