Inofolic kullanarak hamile kalanlar

Iki hamilelik gecirdim canim bi dis gebelik biri olu dogum.ikiside tedavisiz oldu sonrasinda zatencbu pcoyla tanistim o gun bugundur ugrasiyoruz.bu ay asilama yaptiricaktim erteledim.peki senn sende sorun ne
Canım ilk ve ikinci hamileliğin nezaman aralıklarla oldu. En son nezamndr istiyorsun. Çünkü önceden yıl ciddi bir zaman

Son hamileligim 2009da oldu bir sene dusunmedik sonrasinda olursa olur dedik tedavi gormedim hic simdi istiyoruz artik

Biliyosun canim biz pcolularda ovulasyon gerceklesmiyo problem bu zaten cok sukur baska bi sikinti yok

Biliyosun canim biz pcolularda ovulasyon gerceklesmiyo problem bu zaten cok sukur baska bi sikinti yok
Evet bende pko yum. Benmde gerceklesmiyordu. Çok şükür bi kaç Aydr yumurtam büyüyor çatlıyor. Insallah en yakın zamanda kısmet olur bize de

Evet bende pko yum. Benmde gerceklesmiyordu. Çok şükür bi kaç Aydr yumurtam büyüyor çatlıyor. Insallah en yakın zamanda kısmet olur bize de
İnsaallah canim ovulasyon testi kullaniyosan benimkilere bi bakarmisin

Eklentiler

• 20160616_184133.jpg
    20160616_184133.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 178
Canım baktım m 12. Gün yumurtlamissin. Hadi inşallah hayırlısıyla gelir bebiş
İnşallah canim.değerlendirdik 12.ve13.gunleri yaki yapistirdim iliskiye girmeden once gece boyuncada belimde kaldi tabi mecburitetten cikardim.ben daha koyu olmasini bekliyodum erken gibi geldi bana sence normalmi

Hayir canim inofolic i eczacimin tavsiyesiyle aldim hergece sahurdada iki tane kuru incir yiyorum bunlarin haricinde baska birsey kullanmiyorum
İncir çok faydalı evet. Ben klomene de başlıyorum heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı

İnşallah canim.değerlendirdik 12.ve13.gunleri yaki yapistirdim iliskiye girmeden once gece boyuncada belimde kaldi tabi mecburitetten cikardim.ben daha koyu olmasini bekliyodum erken gibi geldi bana sence normalmi
Normal canım çok şükür yumurtlamussin insallah tutar

Back