İstanbulda canım ne iş yapıyorsunCalisiyorum canim cocuk olmayinca bi mesgale olmuyo evde canim sıkılıyor sen neler yapiyosun neredensin ben burdurdayim
İnşallah canım. Benimde 2 sene oldu inşallah olur hepimizin 2017 de bebislerimiz kucagimizda olur inşallah inşallah inşallahMrb hanimlar bende 2 senedir bebiş istiyorum ama olmuyo tedaviye yeni basladim. Klomen kullandim ama ise yaramadi yumurta bi tane vardi gelisen oda gerilemis bugun doktora gittim tekrar Inofolic verdi bakalim insallah ise yarar sonucu bildiririm sizede. Rabbim su mubarek ayda insallah kucagimizi doldurur hayirlisiyla
Amin insan herseyine özeniyor benden sonra evlenen arkadaşlarım 2. Dogurdu insan gordukce uzuluyor.İnşallah canım. Benimde 2 sene oldu inşallah olur hepimizin 2017 de bebislerimiz kucagimizda olur inşallah inşallah inşallah
Evet canım bende aynen. Aralıkta ilk defa klomen kullandım hamile kaldım düşük yaptım. Martta ikinciye klomen kullandım hamilelik olmadi. 4 gün öncede rahim filmi çekildim inşallah olur artıkAmin insan herseyine özeniyor benden sonra evlenen arkadaşlarım 2. Dogurdu insan gordukce uzuluyor.
Tezgahtarim canim baklavacidayim bikac senedirİstanbulda canım ne iş yapıyorsun
Anladım canım. Ama resmini kaldırica istersen tanıdıkların görmesin :)Tezgahtarim canim baklavacidayim bikac senedir
Cekinecek biseyim yokki canim sen kendinden bahset neler yaparsin ailenden ayrimisin yanlarindamisin kac senelik evlisin vsAnladım canım. Ama resmini kaldırica istersen tanıdıkların görmesin :)
İnşallah sen dualarini eksik etme rabbim isteyinki vereyim diyor biz galiba istemesini bilemiyoruzMrb hanimlar bende 2 senedir bebiş istiyorum ama olmuyo tedaviye yeni basladim. Klomen kullandim ama ise yaramadi yumurta bi tane vardi gelisen oda gerilemis bugun doktora gittim tekrar Inofolic verdi bakalim insallah ise yarar sonucu bildiririm sizede. Rabbim su mubarek ayda insallah kucagimizi doldurur hayirlisiyla
Canım valla benm etrafımda hiç kimse bilmiyor bu yaşadıklarımı o yüzden dedim .sadece ailem biliyor başka kimse bilmiyor. 2 senelik evliyim canım 2 yildr istiyorum. Ailemden ayrıyim canım . Çalışmıyorum evdeyim böyle işteCekinecek biseyim yokki canim sen kendinden bahset neler yaparsin ailenden ayrimisin yanlarindamisin kac senelik evlisin vs
Hayirlisi olsun hakkimizda ben bekliyorum bakalim adet olursam geciktirmicem artik asilamaya baslicaz hersey hazir igneler hersey beni bekliyoCanım valla benm etrafımda hiç kimse bilmiyor bu yaşadıklarımı o yüzden dedim .sadece ailem biliyor başka kimse bilmiyor. 2 senelik evliyim canım 2 yildr istiyorum. Ailemden ayrıyim canım . Çalışmıyorum evdeyim böyle işte
İnşallah faydasi olur sana bana bi faydasi olmadi bikac kere yaprim adetim oldugunda daha gec olduselam kızlar bnde 7 aydır istiyorum henüz bişey yok .Bu ay çörekotu+bal+ tarçın kürü deniyorum bakalım hayırlısı Rabbim en kısa zmanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
Hadi inşallah olur canım yaHayirlisi olsun hakkimizda ben bekliyorum bakalim adet olursam geciktirmicem artik asilamaya baslicaz hersey hazir igneler hersey beni bekliyo
Adetine kaç gün varKizlar ben dun meraktan tekrar ovulasyon testi yaptim siliklesmeden sonra tekrar koyulasmis anlamadim gitti
Canm biz pkolularda yumurta fazlalığı olduğu için bir ay da bir kaç kere yumurtlayabiliyorz. Bende de oluyor bazen 2 bazen 3 kere yumurtluyorum. Doktorum tarafından onaylandı.Temmuz 4canim daha var
Aa ciddimisin ozaman buaksamida degerlendireyimCanm biz pkolularda yumurta fazlalığı olduğu için bir ay da bir kaç kere yumurtlayabiliyorz. Bende de oluyor bazen 2 bazen 3 kere yumurtluyorum. Doktorum tarafından onaylandı.
Evet canım degerlendr mutlaka binde 2 gun snra degerlendrAa ciddimisin ozaman buaksamida degerlendireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?