Canım ilk ve ikinci hamileliğin nezaman aralıklarla oldu. En son nezamndr istiyorsun. Çünkü önceden yıl ciddi bir zamanIki hamilelik gecirdim canim bi dis gebelik biri olu dogum.ikiside tedavisiz oldu sonrasinda zatencbu pcoyla tanistim o gun bugundur ugrasiyoruz.bu ay asilama yaptiricaktim erteledim.peki senn sende sorun ne
Canım baya ara vermişsiniz ya . Insallah en yakın zamanda olur doktora gittin mi ne diyor doktorSon hamileligim 2009da oldu bir sene dusunmedik sonrasinda olursa olur dedik tedavi gormedim hic simdi istiyoruz artik
Evet bende pko yum. Benmde gerceklesmiyordu. Çok şükür bi kaç Aydr yumurtam büyüyor çatlıyor. Insallah en yakın zamanda kısmet olur bize deBiliyosun canim biz pcolularda ovulasyon gerceklesmiyo problem bu zaten cok sukur baska bi sikinti yok
İnsaallah canim ovulasyon testi kullaniyosan benimkilere bi bakarmisinEvet bende pko yum. Benmde gerceklesmiyordu. Çok şükür bi kaç Aydr yumurtam büyüyor çatlıyor. Insallah en yakın zamanda kısmet olur bize de
12.gün yumurtlamış olmalısınızİnsaallah canim ovulasyon testi kullaniyosan benimkilere bi bakarmisin
Tesekkur ederim canim bende suphelendim ama tam ikiside koyu olmayinca terettut ettim12.gün yumurtlamış olmalısınız
Canım baktım m 12. Gün yumurtlamissin. Hadi inşallah hayırlısıyla gelir bebişİnsaallah canim ovulasyon testi kullaniyosan benimkilere bi bakarmisin
İnşallah canim.değerlendirdik 12.ve13.gunleri yaki yapistirdim iliskiye girmeden once gece boyuncada belimde kaldi tabi mecburitetten cikardim.ben daha koyu olmasini bekliyodum erken gibi geldi bana sence normalmiCanım baktım m 12. Gün yumurtlamissin. Hadi inşallah hayırlısıyla gelir bebiş
Diğerleri daha açık olduğuna göre o gün yumurtlamışsındır diye düşünüyorumTesekkur ederim canim bende suphelendim ama tam ikiside koyu olmayinca terettut ettim
Ewet canim oladabilir bugun tekrar yapicam siliklesmisse eger oyle olmustur tekrarda yapmicam artikDiğerleri daha açık olduğuna göre o gün yumurtlamışsındır diye düşünüyorum
İnofolic le birlikte klomen de kullanıyor musunuz?W
Ewet canim oladabilir bugun tekrar yapicam siliklesmisse eger oyle olmustur tekrarda yapmicam artik
Hayir canim inofolic i eczacimin tavsiyesiyle aldim hergece sahurdada iki tane kuru incir yiyorum bunlarin haricinde baska birsey kullanmiyorumİnofolic le birlikte klomen de kullanıyor musunuz?
İncir çok faydalı evet. Ben klomene de başlıyorum heyecanlıyım hakkımızda hayırlısıHayir canim inofolic i eczacimin tavsiyesiyle aldim hergece sahurdada iki tane kuru incir yiyorum bunlarin haricinde baska birsey kullanmiyorum
Incirin gercekten cok faydasi var yemeni tavsiye ederim zararli biseyde degil zatenİncir çok faydalı evet. Ben klomene de başlıyorum heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı
Normal canım çok şükür yumurtlamussin insallah tutarİnşallah canim.değerlendirdik 12.ve13.gunleri yaki yapistirdim iliskiye girmeden once gece boyuncada belimde kaldi tabi mecburitetten cikardim.ben daha koyu olmasini bekliyodum erken gibi geldi bana sence normalmi
İnşallah canim tekrar yaptim test iyice siliklesmis emin oldum artikNormal canım çok şükür yumurtlamussin insallah tutar
Aynen canım. Yumurrlamissin inşallah olur en kısa zamanda çalışıyor musun ne iş yapıyorsunİnşallah canim tekrar yaptim test iyice siliklesmis emin oldum artik
Calisiyorum canim cocuk olmayinca bi mesgale olmuyo evde canim sıkılıyor sen neler yapiyosun neredensin ben burdurdayimAynen canım. Yumurrlamissin inşallah olur en kısa zamanda çalışıyor musun ne iş yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?