• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnofolic kullananlar

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Bu folic asiti kullanıp hemen hamile kalan var mi. Bunu genellikle pco 'lular kullaniyormus.bende adet düzensizliği var normalde prolaktin de yüksekti ama o düşmüş bu ay kendiliğinden(umarım tekrar yukselmez)onun dışında malesef gecen ay iki kistim oluşmuş adetle belki patlar demişti doktor ama malesef o da duruyor. Bende burda kadınlar kulübünden öğrenmiştim bu folicasit hem yumurtlamayi falan da düzenliyor diye.doktora söyledim kullanabilirsin dedi .bende bugün aldım yarin kullanmaya baslicam Allahın izni ile.inşallah ise yarar :KK200:

Canım folik asit bebeğin gelişim sürecinde ona destek olacak vitaminleri içeriyor. Hamile kalmaya ve benzeri şeylere faydası Yok demişti Dr

Canım folik asit bebeğin gelişim sürecinde ona destek olacak vitaminleri içeriyor. Hamile kalmaya ve benzeri şeylere faydası Yok demişti Dr

Inofolic farkli bsey canim gebelik oncesi basliyolar hamile kalmayi kolaylastirdigini yazanlar olmustu burdada ama benim bi tandigim 6 7 aydir kullaniyo hala bi sey yok

Canım bende üç kutu kullandım hamile kalmadım ama yumurtladığını çok güzel hissediyorsun ve bu sayede adet oluyorsun. Şuan ara verdim içmiyorum ama bir ara yine başlarım diye düşünüyorum. İnş sen hamile kalırsın hemen çünkü hemen hamile kalan çok var herkes aynı olmaz, sende onlardan biri olabilirsin. Kesinlikle kullan. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu folic asiti kullanıp hemen hamile kalan var mi. Bunu genellikle pco 'lular kullaniyormus.bende adet düzensizliği var normalde prolaktin de yüksekti ama o düşmüş bu ay kendiliğinden(umarım tekrar yukselmez)onun dışında malesef gecen ay iki kistim oluşmuş adetle belki patlar demişti doktor ama malesef o da duruyor. Bende burda kadınlar kulübünden öğrenmiştim bu folicasit hem yumurtlamayi falan da düzenliyor diye.doktora söyledim kullanabilirsin dedi .bende bugün aldım yarin kullanmaya baslicam Allahın izni ile.inşallah ise yarar :KK200:

Folic asit sanmiyorum adeti duzene sokacagini olsaydi benimki duzenli olurdi neredeyse 2 yıldir iciyorum

Inofolic farkli bsey canim gebelik oncesi basliyolar hamile kalmayi kolaylastirdigini yazanlar olmustu burdada ama benim bi tandigim 6 7 aydir kullaniyo hala bi sey yok
ANladım Can'ım bende sıradan bi folik asit zannettim. Sordum bunu Dr da

Ben çok kullandım canım adetlerimi düzenledi ama femara ile hamile kaldım inofolic yumurta büyütüp catlatan bir ilaç değil.

Bugün başladım bakalım kullanmaya inşallah faydasını görürüm.bu normal folik asit değil pko olanların kullandığı yumurtlamayi düzenleyen falan bir folik asitmis.inşallah iyi gelir bakalım :dua:

Ben kullandigim ayda hamile oldum kısmet olmadı 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi ...
Mart ayında kullandım olmadı umudum nisan ayı hayırlısi Allah dan
Rabbim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Bende yumurta tembelliği var onun için kullandım

Klomen gibi yumurta büyütuyor ovitrelle ile yumurta catlatiyorsun doktor ilişki saati veriyor tutarsa gebe kalıyorsun
Vayy iyimis şansı artırıyor
İnşallah gerek kalmaz
Yinede vesile ne olursa olsun Rabbim hayırlı kilsin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

selam kızlar. ben de inofolic kullanıyorum. ilk kutumdayım. dr a gittiğimde gebe kalmayı kolaylaştırdığını söyledi. bende pco görüntüsü var ama horman bakılacak regl olunca. garip olan reglim çok düzenli ve tüylenme kilo sorunum filan da yok. neyse kolaylaştırıyordur umarım da nisanda hamiş olurum :anneadayı:

selam kızlar. ben de inofolic kullanıyorum. ilk kutumdayım. dr a gittiğimde gebe kalmayı kolaylaştırdığını söyledi. bende pco görüntüsü var ama horman bakılacak regl olunca. garip olan reglim çok düzenli ve tüylenme kilo sorunum filan da yok. neyse kolaylaştırıyordur umarım da nisanda hamiş olurum :anneadayı:
Bende de adet düzensizliği dışında bi belirti yok.galiba yumurtlamamda sıkıntı var.ben de burda kadınlar kulübü sayesinde öğrendim birçok şeyi.doktor pko falan bahsetmeden kendim sordum acaba olabilir mi diye.olabilir dedi.hatta böyle bi ilaç varmış kullanayim mi dedim kullan dedi.yumurta takibi yapabilir miyiz diye de kendim istedim haftaya gel dedi bakalım ne olcak

Bende de pco vardı doktor pconun etkilerini azaltması ve hamile kalmayı kolaylaştırması için vermişti. 2 ay kullandım ama 1. ayda hamile kalmışım. Soğan kürü de yapmıştım o aralar onunda faydası vardır ama bence inofolic de etkili hamile kalmamda. Kullan bakalım sanada faydası olur umarım.

Bende de pco vardı doktor pconun etkilerini azaltması ve hamile kalmayı kolaylaştırması için vermişti. 2 ay kullandım ama 1. ayda hamile kalmışım. Soğan kürü de yapmıştım o aralar onunda faydası vardır ama bence inofolic de etkili hamile kalmamda. Kullan bakalım sanada faydası olur umarım.
İnşallah soğan kurunu kist için mi yapmistin

İnşallah soğan kurunu kist için mi yapmistin
Evet pco için iyiymiş bi tanıdık yapmıştı geçmişti bende yaptım hamile kaldım kürü uyguladığım sırada. Şu an kistler görünmüyo inşallah geçmiştir onlarda.

Back
X