Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliği destekleyici olarak verdi doktorumNe için o?
Kullandım pkosluyum çok faydasını gördüm gebe kaldım iki kez..sabah akşam kapsül olanını alıyordumHanımlarr inofolic kullanan ve faydasını gören var mı lütfen bilgi verirmisiniz
Bende pkos görmedi doktor aslında hiçbir sıkıntım yokmuş ancak çocuğumda olmuyor acaba faydası olurmu. Banada şase olanını verdiKullandım pkosluyum çok faydasını gördüm gebe kaldım iki kez..sabah akşam kapsül olanını alıyordum
yumurta kalitesini artırıyor inşallah faydası olurBende pkos görmedi doktor aslında hiçbir sıkıntım yokmuş ancak çocuğumda olmuyor acaba faydası olurmu. Banada şase olanını verdi
İnşallah canım sen ne kadar kullandıktan sonra hamile kaldınyumurta kalitesini artırıyor inşallah faydası olur
Bi sorununuz var mı pco felanHanımlarr inofolic kullanan ve faydasını gören var mı lütfen bilgi verirmisiniz
Aynı durumdayız bende kullansam mı acaba diye düşünüyorumBende pkos görmedi doktor aslında hiçbir sıkıntım yokmuş ancak çocuğumda olmuyor acaba faydası olurmu. Banada şase olanını verdi
Bende bugün kullanmaya başladım canım bir durum olursa haber veririmAynı durumdayız bende kullansam mı acaba diye düşünüyorum
Ben kullandım yarın adet gunum. Pcoluyum.30 ekimde yumurtlama akıntım geldi ama emin olamadım. 5 kasımda dr gittim yumurtan çatlams dedi. Yani işe yarams. Ama henuz hamile olup olmadıgımı bilmiyorum. Bakalım yarın adet olmazsm test yapcamHanımlarr inofolic kullanan ve faydasını gören var mı lütfen bilgi verirmisiniz
İnşallah hayırlı haberi alırsın canım. Yumurtlamadan me kadar önce kullanmaya başladınBen kullandım yarın adet gunum. Pcoluyum.30 ekimde yumurtlama akıntım geldi ama emin olamadım. 5 kasımda dr gittim yumurtan çatlams dedi. Yani işe yarams. Ama henuz hamile olup olmadıgımı bilmiyorum. Bakalım yarın adet olmazsm test yapcam
Adetin 2. Yada 3. Gunuydu sanırım kuzumİnşallah hayırlı haberi alırsın canım. Yumurtlamadan me kadar önce kullanmaya başladın
Ben de kullandığım ikinci ay gebe kaldım
Bana özelde vermşti doktor ama gittiğinde sor istersnbana saglık ocagında doktor folbiol yazdı kadın dogumdakide 2 günde bir kullan dedi. Bu ay klomene başladım acaba bende alsammı burdaki doktorlar hiçbirşey önermyor.
canım özelede gittim özeldeki doktor devlettekinden daha az ilgiliydi. devlette klomen verdi takip edeceğini söyledi 6 ay boyunca özeldeki git 6 ay sonra gel dediBana özelde vermşti doktor ama gittiğinde sor istersn
Doktorda şans işi valla yacanım özelede gittim özeldeki doktor devlettekinden daha az ilgiliydi. devlette klomen verdi takip edeceğini söyledi 6 ay boyunca özeldeki git 6 ay sonra gel dedi