• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inofolic kombi ile 3 kez hamilelik

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Evet arkadaşlar aynen basligimdaki gibi. Bu ilacla daha dogrusu ilac degil takviye 3 kez hamile kaldim. Normalde pcolularin kullandigi bir folik asit bende pco yok ama gunde bir kapsul olacak sekilde kullandim.

Ilkinde dis gebelik oldu 2ay once kimyasal gecirdim simdi yine hamileyim ve ucunde de bu folik asiti kullanmistim.

Belki deneyip faydasini goren olur diye buraya yazmak istedim

Bende hıc ıse yaramamıstı canım ama sımdı dogurmak ıcın gun sayıyorum allah senınde hamılelıgını tamamına erdırsın. Bende luteal faz yetmezlıgı vardı oyuzden asla yumurtlamadan 14gun sonra adet olmuyodum nasıl tutturdun yumurtlama gunlerını

Bende hıc ıse yaramamıstı canım ama sımdı dogurmak ıcın gun sayıyorum allah senınde hamılelıgını tamamına erdırsın. Bende luteal faz yetmezlıgı vardı oyuzden asla yumurtlamadan 14gun sonra adet olmuyodum nasıl tutturdun yumurtlama gunlerını
Dis gebelik ve kimyasal gebelikte ates olcme yontemini kullandim ama bu sefer hic bisey yapmadim canim

arkadaşlar bende inofolic combi + folwoydu yanlış hatırlamıyorsam bunları kullandım ve çatlatma iğnesiyle ilk denememde hamile kaldım çok şükür.Bunlar da mutlaka etkilidir ama bizim bu taraflarda (doğuluyum) rahim düşmesi denen bişey var.onu yapmayana kadar hamile kalınmıyor.belki koca karı işleri gibi gelecek ama ben onu yaptırdım sonra bu ilaçları kullandım ve hamile kaldım

arkadaşlar bende inofolic combi + folwoydu yanlış hatırlamıyorsam bunları kullandım ve çatlatma iğnesiyle ilk denememde hamile kaldım çok şükür.Bunlar da mutlaka etkilidir ama bizim bu taraflarda (doğuluyum) rahim düşmesi denen bişey var.onu yapmayana kadar hamile kalınmıyor.belki koca karı işleri gibi gelecek ama ben onu yaptırdım sonra bu ilaçları kullandım ve hamile kaldım
Aynı şeyi bana da yaptılar ben korktum ama tekrar yaptırmak gerekebilir dediler

Back