- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
ben hiç bilmiyorum maalesefMerhaba bu pko için glifor da kullanyorlarmış ben aldım yeni hiç duydunuz mu
yok yok benim de belli adete dönecek. adet bitimiyle inofolic içmeye devam edeceğim. en az 3 ay kullanın diyorlarmış galiba. bakalım. biz elimizden geleni yapalım, takdir Allah'ın.Benim de lekelenmelerün oldu bu ay ama sonra adetr çevirdi. Tabii bu herkes için aynı olmaz belki sizin geç döllenmedir. İnofolic kullanmaya da devam ediyorum 2 nisandan beri
Duydum evet ama doktor tahlillere bakip veriyor diye biliyorum folikasit gibi değil sanki, yanlis mi biliyorumMerhaba bu pko için glifor da kullanyorlarmış ben aldım yeni hiç duydunuz mu
Doktor oyle soyledi bana da evet 3 ay kullan dedi, haziran sonu gidecegim bakalim ne diyecek o zaman, insallah guzel haberler alırızyok yok benim de belli adete dönecek. adet bitimiyle inofolic içmeye devam edeceğim. en az 3 ay kullanın diyorlarmış galiba. bakalım. biz elimizden geleni yapalım, takdir Allah'ın.
Yerlesme kanamasidir insallahben hiç bilmiyorum maalesef
inofolic bu ay bende işe yaramadı sanırım. 26 ya da 27 mayısta adet olmayı bekliyorum. çamur gibi akıntım geliyor sabahtan beri. gebelik testi yaptım, negatif çıktı. bu ay da kısmet olmadı...
Polikistik de insülün yüküzden yumurtlama bozuluyor ya bu şekeri düzenleyip yumurtlamadaki sıkıntıyı çözüyorlar sanırım glifor gibi haplar da bu insülün olayını düzeltiyormuş yani benim nette araştırdığım ve anladığım kadarı tabii en iyisini doktor bilir gittiğiniz doktırunuz varsa bi sorun danışın gliforuDuydum evet ama doktor tahlillere bakip veriyor diye biliyorum folikasit gibi değil sanki, yanlis mi biliyorum
Canım teşekkür ederim güzel temennin için ama adetim sökülüyor. Pembe kırmızımsı akıntılarım çoğaldı. Adet öncesi gelir benim böyle. Zaten testler negatif. İnşllah haziranda yüzümüz GülerYerlesme kanamasidir insallah
E sen doktor demeden mi aldin? Gunde kac tane aliyorsunPolikistik de insülün yüküzden yumurtlama bozuluyor ya bu şekeri düzenleyip yumurtlamadaki sıkıntıyı çözüyorlar sanırım glifor gibi haplar da bu insülün olayını düzeltiyormuş yani benim nette araştırdığım ve anladığım kadarı tabii en iyisini doktor bilir gittiğiniz doktırunuz varsa bi sorun danışın gliforu
İnsallah inşallahCanım teşekkür ederim güzel temennin için ama adetim sökülüyor. Pembe kırmızımsı akıntılarım çoğaldı. Adet öncesi gelir benim böyle. Zaten testler negatif. İnşllah haziranda yüzümüz Güler
İnsallah inşallah
Hangisi acaba inofolic mi glifor için mi dedinizben 6 ay kullandım hiç bir işe yaramadı. bence para tuzağı. tüp bebekte çare buldum.
Yuksekse doktor neden vermedi sana ki? Hayit caksir glifor klomen vs vs hepsi var evet arastirdim ama kendi kendime yapmak istemiyorum. Kendi basina yapipta sonunda kist cikan cok kisi var ne yazikki. Dikkat etmenizi oneririmEvet ben aldım günde 1 içiyorum . Son iki kan tahlilimde referans dışı çıkmıştı şeker yüksekti.bu gliforu araştırdım pko tedavisinde kullanılıyormuş hatta tüp bebek öncesi ilk bu veriliyormuş . Sen de bir araştır bak kan tahlili falan da gerek tabi senin nasıl bilemem . Benim yüksekti mesela bi de çakşır kökü suyu var onu da bir araştır
İnofolic icin ne diyorsun, ise yarar mi o kadar kullaniyoruz, pahali da yaHangisi acaba inofolic mi glifor için mi dediniz
Aynen doğru söylüyorsun . Gittiğim iki doktor da özel di. Hiçbir ilaç vermediler inofolic combiyi bile kendim araştırırken buldum .teşekkürler dikkat ediyorumYuksekse doktor neden vermedi sana ki? Hayit caksir glifor klomen vs vs hepsi var evet arastirdim ama kendi kendime yapmak istemiyorum. Kendi basina yapipta sonunda kist cikan cok kisi var ne yazikki. Dikkat etmenizi oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?