Gebeliğe Hazırlık İnofolic hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özen hemen kullanmaya başlayım.bizim es kaynaklı da sorun var .iş biraz daha zor yani

Buarada ben dün akşam test.dişli aslan pençesi de içmeye başladım. Bir araştırın arkadaşlar bu sürece destek olabilecek şeyleri güvenilir kaynaklardan. Erkekler için de kürler var memurhanim bi araştırın derim . Biz elimizden gelenleri yapalım takdir Allahın

Icmedigi bal kur kalmadı. Şifa Allahtan ama sayı ve hız hiç yükselmedi.desteğin için çok sağol cnm

Icmedigi bal kur kalmadı. Şifa Allahtan ama sayı ve hız hiç yükselmedi.desteğin için çok sağol cnm
Baska bir doktora da gorunmekte fayda var canim Allah derdinize derman versin insallah isteyen herkese nasip etsin emanetini

Ne kadar zamandir bebek düşünüyorsunuz ve nasip olmadı? Yeni mi sizde

Biz 10 aydır istiyoruz .Ama herhangi bir tedavi falan görmedim ilaç da kullanmadım. Adet geçikmesi diye özele gittim ultrsnla baktı polikistik falan hiçbişey demedi .sonra zaman geçti Doçente gittik özele yine hiçbişey vermedi pcos teşhisi koydu sadece .bu inofoliği verse kullanırdım yeni buldum kendi kendime .bakalım hayırlısı

Bende inofolic combi kullanıyorum bir aydır bakalım .. ama bir arkadaşım kullandıktan bir ay sonra hamile kalmıştı tavsiye üzerine kullanıyorum bende

Bende pcosluyum bana folic asit dışında hiçbirsey vermeyen Dr larim 2 yılın sonunda aşılama diyince kafan attı . Ovu testleri ile takip ettim olmadı hiçbir zaman tam anlamıyla pik olmuyordu üçüncü yilimda gidip sağlık ocagindan klomen yazdırdım ve kullandım Dr gitmedim yumurta olmuşmu diye . Ovu ile takip ettim şuan 11 haftalık hamileyim darısı isteyen herkese olsun Dr ikna edebilirseniz yumurta gelistiri ilaç isteyin derim zira benim Dr aşılama da aşılama demişti . Pcos zaten birden fazla yumurtanın büyümesi ama asla olgunluğa erisememesi demek yada sağlıksız yumurtlama da denir

Son düzenleme:
Gercekten doktordan doktora o kadar fark var ki, en iyisini yapmışsın 3 ay kullanip doktora gidenler ya hamile gidiyor yada gidip rahim filmi cekiliyor. Nasip bize ne olacak bakalim

Ne guzel, hayirli ugurlu olsun. İnsallah darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…