- 23 Ocak 2019
- 3.134
- 10.471
- 208
- 35
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Özen hemen kullanmaya başlayım.bizim es kaynaklı da sorun var .iş biraz daha zor yaniOkuduğum ve arastirdigim kadariyla guzel sonuc alanlar bi hayli fazla. Hele ki pcoslular. İlk ay hamile kalan da var uc ay sonra ilaci biraktiginda kalanda. Tamamen senin adet duzenine ve ovulasyon gününe kalmis birsey bence. Ovulasyon takibi de yapiyorum ben ama en son 42. Gunde gordhm yumurtlamayı, doktora gittim oda inofolic verdi iste
Allah dilerse olur .bizler elimizden geleni yapalımÖzen hemen kullanmaya başlayım.bizim es kaynaklı da sorun var .iş biraz daha zor yani
Ben 5ay hamile kalamadim doktor o hapi ve dostinex vermişti 4ay kullan demisti verdiği ay hamile kaldimDoktor tavsiyesi olarak pcos icin inofolic ( pembe kutu, kapsul ) başladım. Kullanip hamile kalan var mi?
Icmedigi bal kur kalmadı. Şifa Allahtan ama sayı ve hız hiç yükselmedi.desteğin için çok sağol cnmBuarada ben dün akşam test.dişli aslan pençesi de içmeye başladım. Bir araştırın arkadaşlar bu sürece destek olabilecek şeyleri güvenilir kaynaklardan. Erkekler için de kürler varmemurhanim bi araştırın derim . Biz elimizden gelenleri yapalım takdir Allahın
Ben 5ay hamile kalamadim doktor o hapi ve dostinex vermişti 4ay kullan demisti verdiği ay hamile kaldim
Baska bir doktora da gorunmekte fayda var canim Allah derdinize derman versin insallah isteyen herkese nasip etsin emanetiniIcmedigi bal kur kalmadı. Şifa Allahtan ama sayı ve hız hiç yükselmedi.desteğin için çok sağol cnm
Ne kadar zamandir bebek düşünüyorsunuz ve nasip olmadı? Yeni mi sizdeBuarada ben dün akşam test.dişli aslan pençesi de içmeye başladım. Bir araştırın arkadaşlar bu sürece destek olabilecek şeyleri güvenilir kaynaklardan. Erkekler için de kürler varmemurhanim bi araştırın derim . Biz elimizden gelenleri yapalım takdir Allahın
Hayırlı olsun inşalBen 5ay hamile kalamadim doktor o hapi ve dostinex vermişti 4ay kullan demisti verdiği ay hamile kaldim
Allahın izniyle vakti vardır .ümitli olalım herzaman moral de çok önemli . Sen sağol canım.Icmedigi bal kur kalmadı. Şifa Allahtan ama sayı ve hız hiç yükselmedi.desteğin için çok sağol cnm
Evet inofolic herkes söylüyor .sonuç alırız inşallah . Benim de 2. KutumBende inofolic combi kullanıyorum bir aydır bakalım .. ama bir arkadaşım kullandıktan bir ay sonra hamile kalmıştı tavsiye üzerine kullanıyorum bende
İnşallah cnm yutulması biraz zor ama rabbim çabamızı boşa çıkarmasın inşallahEvet inofolic herkes söylüyor .sonuç alırız inşallah . Benim de 2. Kutum
Gercekten doktordan doktora o kadar fark var ki, en iyisini yapmışsın 3 ay kullanip doktora gidenler ya hamile gidiyor yada gidip rahim filmi cekiliyor. Nasip bize ne olacak bakalimBiz 10 aydır istiyoruz .Ama herhangi bir tedavi falan görmedim ilaç da kullanmadım. Adet geçikmesi diye özele gittim ultrsnla baktı polikistik falan hiçbişey demedi .sonra zaman geçti Doçente gittik özele yine hiçbişey vermedi pcos teşhisi koydu sadece .bu inofoliği verse kullanırdım yeni buldum kendi kendime .bakalım hayırlısı
Ne guzel, hayirli ugurlu olsun. İnsallah darısı bizeBende pcosluyum bana folic asit dışında hiçbirsey vermeyen Dr larim 2 yılın sonunda aşılama diyince kafan attı . Ovu testleri ile takip ettim olmadı hiçbir zaman tam anlamıyla pik olmuyordu üçüncü yilimda gidip sağlık ocagindan klomen yazdırdım ve kullandım Dr gitmedim yumurta olmuşmu diye . Ovu ile takip ettim şuan 11 haftalık hamileyim darısı isteyen herkese olsun Dr ikna edebilirseniz yumurta gelistiri ilaç isteyin derim zira benim Dr aşılama da aşılama demişti . Pcos zaten birden fazla yumurtanın büyümesi ama asla olgunluğa erisememesi demek yada sağlıksız yumurtlama da denir
Bende inofolic combi kullanıyorum bir aydır bakalım .. ama bir arkadaşım kullandıktan bir ay sonra hamile kalmıştı tavsiye üzerine kullanıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?