• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnofolic hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmazsa önümüzdeki ay ben de kullanıcam
Kesinliklee kullanmalisin, ben 42. Gun yumurtladim mesela doktora gittiğimde ne diycegimi biliyorum en azindan, her ay yumurtlamiyorum çünkü her ay adette olmuyor. Kendi sistemini tanimak cok onemli canim mutlaka al derim yavas yavas çözdüm kendimi şükür

Çok haklısın geçen ay almadığıma pişman oldum . Bakalım hakkımızda hayırlısı ne olacak 🌺bu özlem çok farklıymış rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla 😔
İnsalah canim benim, bu arada instgramda bir gebenin gunlugu diye bi sayfa var, ebru ceylan, bi sayfaya goz at derim, herşeyi paylaşıyor o kadar gerekli bir sayfa ki. Belki sana da yardimi olur. Guzel haberini bekliyorum, hayirli ramazanlar 🍀

İnsalah canim benim, bu arada instgramda bir gebenin gunlugu diye bi sayfa var, ebru ceylan, bi sayfaya goz at derim, herşeyi paylaşıyor o kadar gerekli bir sayfa ki. Belki sana da yardimi olur. Guzel haberini bekliyorum, hayirli ramazanlar 🍀
Tamam bakıcam hemen şimdi. Teşekkür ederim. Dua edelim birbirimizi tanımask da . Siz de güzel haber alırsınız inşallah .Hayırlı ramazanlar 🌼🌼🌼🌼

S Spagetti bolonez Anladım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda .peki adetten sonra bitiminde mi başlıyorsunuz. Bugün sipariş verdim de merak ettim ne zaman başlıyorsunuz. 13 mayıstan beri lekelenme görüyordum acaba dedim ama dün gece adete çevirdi öbür ay için inşallah yapıcam ovulasyon

S Spagetti bolonez Anladım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda .peki adetten sonra bitiminde mi başlıyorsunuz. Bugün sipariş verdim de merak ettim ne zaman başlıyorsunuz. 13 mayıstan beri lekelenme görüyordum acaba dedim ama dün gece adete çevirdi öbür ay için inşallah yapıcam ovulasyon
Ben adet biter bitmez basliyorum, ilk denemede 24. Gunde ikinci deneme de 42. Gunde simdide 40. Gunde gordum yumurtlamayi. 3 kere gordum ama 6 ayda😒 adet duzensizligi olunca🥺 yılmadan yapmak lazim ne zaman olacağı belli olmuyor yani

Ben adet biter bitmez basliyorum, ilk denemede 24. Gunde ikinci deneme de 42. Gunde simdide 40. Gunde gordum yumurtlamayi. 3 kere gordum ama 6 ayda😒 adet duzensizligi olunca🥺 yılmadan yapmak lazim ne zaman olacağı belli olmuyor yani
Anladım çok teşekkürler. Allah yardımcımız olsun inşallah . Yeni nişey duyar görürsek yazalım destekleyici bu süreci 🌺🌺güzel haberleri yazacağımız günlerde yakın olsun amin 😊

İnşallah tutar🌺🌺🌺 müjdeli haber gelirse paylaşın inşallah 🌺benim 14 ünden beri lekelenme şeklinde afedersiniz kanamam geliyor gün içinde durup geri başlıyo çok çok az neyin nesidir bilmiyorum .en son 18nisanda görmüştüm adet 😞
merhaba, ben de aynı durumdayım. son 2 aydır yumurtlamadan bir sonraki adet gününe dek lekelenme yaşıyorum. resmen ayın 15 günü kanıyorum!!! hormonsal olduğunu düşünmeye başladım. en son şubat ayında doktora gittiğimde her şeyin yolunda olduğunu söylemişti ama sürekli olan lekelenmenin normal olmadığını düşünüyorum. doktora gidebildin mi acaba? mesajların tamamını okumadım. bu arada ben de bu ay kafama göre inofolic içtim. pco ya da yumurtayla ilgili bir sorunum yok. yardımcı oluyormuş diye bu forumda okuyup aldım. inşallah faydası olmuştur.

merhaba, ben de aynı durumdayım. son 2 aydır yumurtlamadan bir sonraki adet gününe dek lekelenme yaşıyorum. resmen ayın 15 günü kanıyorum!!! hormonsal olduğunu düşünmeye başladım. en son şubat ayında doktora gittiğimde her şeyin yolunda olduğunu söylemişti ama sürekli olan lekelenmenin normal olmadığını düşünüyorum. doktora gidebildin mi acaba? mesajların tamamını okumadım. bu arada ben de bu ay kafama göre inofolic içtim. pco ya da yumurtayla ilgili bir sorunum yok. yardımcı oluyormuş diye bu forumda okuyup aldım. inşallah faydası olmuştur.
Bana da polikistik demişti. Lekelenme için doktora gitmedim açıkçası çünkü adet geldi . Bu ay yaşayıca şüphe ettim ama adet geldi. Her ay adet görüyorum ama olmuyor gebelik. İnofolic devam .bi doktora gitmekde fayda var kanda herşey çıkıyo zaten öbür ay aynı şeyi yaşarsam tekrar ben de gidicem😔 gebelik olmadığına göre yumurta kiste çeviryor o yüzden mi acaba lekelenme oluyor diye düşünmüyor değilim araştırmak gerek iyice

Bana da polikistik demişti. Lekelenme için doktora gitmedim açıkçası çünkü adet geldi . Bu ay yaşayıca şüphe ettim ama adet geldi. Her ay adet görüyorum ama olmuyor gebelik. İnofolic devam .bi doktora gitmekde fayda var kanda herşey çıkıyo zaten öbür ay aynı şeyi yaşarsam tekrar ben de gidicem😔 gebelik olmadığına göre yumurta kiste çeviryor o yüzden mi acaba lekelenme oluyor diye düşünmüyor değilim araştırmak gerek iyice
ben daha önce 1-2 kez ara kanama yaşadım, hafif kanlıydı. uçarak gittim doktora tabii ki. yumurtlama kanaması demişti ve 2 gün içinde son bulmuştu ama bu son aydır sürekli devam eden lekelenmelerden bıktım. ped koysan ayrı dert koymasan ayrı dert. ne pedi dolduruyor ne sık sık geliyor. arada çamaşırımda ıslaklık hissediyorum ya da wc'de peçeteye geliyor. bu ay böyle geçti, zaten virüs korkusundan gidemem hastaneye ama haziranda da aynı sıkıntı olursa ben de gitmeyi düşünüyorum. hepimize acil şifalar inşallah. inofolic ne kadardır kullanıyorsun?

Ben kullandım bende meme ağrısı yaptı. Doktor kontrolümde 1 ay pkoluyum ve bıraktı. Adetim zaten düzensizdi daha da çok uzadı süresi.

Back